üstelik hava soğuk yazın kaçsan hadi neyse :D
Printable View
üstelik hava soğuk yazın kaçsan hadi neyse :D
Çoktan bir tinercinin eline düşmüştür..
Bence şuan evdedir anne ve babasıyla konuşuyordur , sorunları halletmeye çalışıyorlardır :)
Taylan'ın amacı macera :)
@Eralp,
Çoktan bi tinercinin eline düşmüştür :p
Herkese iyi akşamlar.
Taylan harbiden fırtına koparmışsın, umarım ciddi bir durum yoktur sende şu anda evindesindir.
Taylan gibi bende babamla,evdekilerle çok tartıştım hemde ciddi,Ama sakin kafayla düşündüğümde saçma bir şey olduğunu anladım :)
Ergenlik tartışmaları bunlar Taylan.
Acaba Yaşıyormudur ?
Yavaş yavaş kapatalım.
Açıl Bakalım
Aygün msnde yokmsn sen göremedm :D gülyüzünü görüp öyle yataym dedn yoksn :n:
Msn'deyim nasıl görmüyosun abi :D
İyi geceler ben yatıyorum.
Kimse kalmamış buralarda, biz yine sabahlıyoruz.
Ben varım :) seni yanlız bırakırmıyım hiç :)
e bende burdayım ya guşluk takımı aşşağı yukarı aynı :D
İyi geceler beyler 5'ten önce uyuyamıyorum :S , İsot bir tanem nasılsın bakalım :D
Turgut abi burdaa Alican burda sende kimse yok diosn :p cık cık cık ayıp :D
Ya bu vistada DNS nasl değişiyo :confused: kırcm PCyi bu vista yüzünden birgün az kaldı
saat 3 İsmail benim yat saatim :D İyi geceler gençlik kalanlara iyi muhabbetler..
Ya İsot Vista garip ya , İnsanda akıl bırakmıyor , performans olarak güzel.
herkes yine gitti :) böyle tek başınada oturulmuyo yaa :)
buraların büyüğü o bir başka
.....
DÜn akşam saat 9 gibi eve döndüm arkadaşlar hiç bir tepkiylede karşılaşmadım şaşırdım :) Ayrıca Cihan ben hayata küsmeyecek kadar neşeli bir insanım aşık olduğum zamanlar hariç :) Hadi bakalım normal hayata döndük sayılır;) ama bundan sonraki çıkıp gitmemde eve dönmemeyi düşünüyorum eğer çıkarsam hava almaya çıkıyorum diyeceğim. Evi terkletme durumlarında dönüş yok:) Aslında sakince düşündüğümde(oğuz kağan abi sağolsun :D) saçma bir olay;) ergenlik şeyleridir belki ama bilemiyorum.
Ve olayı hiç konuşmadık tek etkisi artık bilgisayar yok gibi duruyor ama myasağı delecez artık :n:
bu arada scarface sanırım buraktı abi adın :D 95 kasım doğumluyum kaç yaşındayım bilmiyorum :D birisi 12 dior birisi 13 babam 14 :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yaşıyorum Eralp (::) ve hiç bir tinerci görmedim :n:
günaydın gençlik keyifler nasıl ? Dondum be soğukmu ne :D
Zil çalacak şimdi ben kaçar :D
Sendeki bu azme hayranım Taylan. Yahu 95 kasım doğumlular ilkokulu bitiriyorlar yen neredeyse hadi bilemedin 6. sınıftalar sen lise hazırlıktasın... ;)
Orası yeni şubemiz. :D Bir nevi zincir oluşturuyoruz. :p Buranın müşterisi kesilmez Turgut. Şimdilik boşverdik biraz buraları yeni mekandayız seni de bekleriz. :)
Sağol Emre ama ligde değilim öyle spor servisinde çalışan elemanlar gibi aranızda dolaşmayayım transfer dedikodusu yaratıp oyuncu fiyatı yükseltip ortam germeyeyim :D
Evet bu ne biçim kafe yöneticiliğidir.Değişim vakti gelmiş diyolar.Ben demiyorum.Hiç der miyim ? :p :p :p
Günaydın Turgutçum.
Olsun canım ne olacak muhabbet etmek için ligde olma şartı koymadık. :D
Yönetim değişmez abi rahat ol. :p
Günaydın Kaan abicim ama gördüğüm kadarıyla ihaleyi bana bırakma çabası var bende bişey demiyorum vazgeçtim :D
Gençler transfer aşkına geldi biraz.Bir süre sonra normale dönerler Turgutçum :p :p :p
Zaten bunlar kofti devrimci Pırtıkçım. :p :p :p
Mavilendikten sonra Umut ile iyice bi karışma durumu oldu Avatarı değiştireyim dedim :)
Günaydın herkese...Sabah kalktım su içmek için ev soğuk olunca uyku gelmedi tekrardan kaldık gene uykusuz :)
kim o avatardaki genç :D
Pep Guardiola. Öncekide oydu.
bizim guardiola mı? ne kadar değişmiş yahu bu tıknaz bişeydi eskiden :D
Kaçırma bak söyledim sana defansı .Git yapış Pırtıkçım :p
Cafe Ahalisine özel THEOBANK Fırsatı :D
TSI Lig için isteyene 18 Liraya Kadar %20 Faizle kredi verebilirim. Devre arası alırım geri :D