taylan sen iyi misin yahu? Kafan mı güzel diyeceğim ama bu yaşta ;;)
Printable View
taylan sen iyi misin yahu? Kafan mı güzel diyeceğim ama bu yaşta ;;)
Sonunda ölüp gideceksin ..
Ben babanın yerinde olsam almam seni eve ;) kal 1 gece sokakta artık tinercilerlemi yatarsın yoksa bankamatik içlerindemi gör. bu yaşta bu rahatlık PES !
Bankamatik'ler güzel oluyo ya :D Uludağ'a gitmek için Teleferiğin oraya gitmiştik, ilk teleferik 8deymiş, biz 4.30 da gidince Hemen önündeki bankamatiğe sığınmıştık.
Taylan bence sıkıyor.
SeLamLar..
A.s ler
Canım sıkılıyor ya. Yarın dil ve anlatım ve edebiyattan sınav var ve çalışmadım :)
Bizimda var dil ve anlatımdan. İlk 2 sınavdan 95-90 aldım bundan en dusuk 70 almam lazımki 5 düşsün hadi hayırlısı.
Hadi görüşürüz ben yattım :)
iyi geceler bende Yemekteyiz var onu izliyim :D
Yaa bu yemekteyiz Aydın'a gittimi :D Üni. ye dönmeden önce ADANA'daydı
Açıl ssssssssssssssssssssssss
Eralp açtı,bizde selam verelim :)
Nasılsınız beyler keyifler nasıl gece gece :p
iyi geceler gençler kim var kim yok bu gece ?
Abi yine biz kaldık herhalde :D
Bu gece ben de varım, yarın sabah hiç kalkasım ve derse gidesim yok. Hem de ödevi de yapmadım. Devamsızlık hakkım da doldu. Acaba ne yapmalıyım?:D
- ( eksi ) alacaksn serkan yapck bişeyok :D Ödev yapsan gitte ödevde yapmamşsn
Eksi almak sorun değil, zaten eksi çok bende ama yarın son ders. Artık haftaya yapın da gelin, burada hep beraber bakalım dedi hoca. Muhtemelen vizeyi sözlü yapacak yanında da yarın ki ödevi isteyecek. Yapmazsam sınıfta biraz çemkirme ihtimali yüksek ki onu da göze alacağız.:D
Kafam güzel olmasa şimdi yapardım da.:p
sabaha kadar iç öyle git derse :D nede olsa derste ne dediğini anlamazsnda :n: hee hee bende aynı kanıdaym dersin :D nasıl fikir :D
İsmail iyi fikirmiş he :D
Aslında düşünmedim değil, sabah da 2 kadeh içsem ders ne güzel geçer diye arkadaşlara söylemiştim.:n: Şimdi çok güzel bir ortamdasın, tangonun üstadları oynuyor, sen onları izleyip feyz alırken ertesi gün aklına geliyor ve son ototbüse yetişmek için o ortamı terketmek zorunda kalıyorsun.
Şimdi ben yarın ki dersi nasıl seveyim, ödevi nasıl yapayım?:n:
Salla Serkan'ım dersi falan :D Zabaha kadar eğlence... :D
5 hafta olacak, son sınıftayız bırakmaz ama yine de riske girmeye gerek yok.:p Ben yatar hadi iyi geceler kimler kaldıysa.:)
iyi geceler Sekran :)
Yav 2 saattir Aventura dinliyorum şimdi Tango yapmaya başlcm :D
Kimseler kalmamış yine buralarda, napalım...
ben varım yawww hergun sabah 7 ye kadar :D
Selamlar herkese 2 gündür uyumuyorum bu ne yaa. Tansiyon fırladı yine pff
Selamlar,
bence en iyi seçim uyumak olur.. :D
1-2-3-4
selamlar.
hoşgeldin Emre abi nasılsın_?
iyiyim sağol Oğuz sen nasılsın? Birazdan yollara düşeceğim bir selam vereyim dedim. :)
sağol bende iyiyim...Yolculuk ne tarafa hemşerim.. :p :D
Selamlar...
Emrecim sende mi devrimci oldun ne yolu bakiim :p
selam günaydın cafe ahalisi
Emre Abi'de doğru yolu buldu Abi. :n: