Evet abi, ben de 2'yi bitirdim, okulu uzatmamak için ben de gideceğim bu yaz. Altları toparlamak lazım...
Printable View
Evet abi, ben de 2'yi bitirdim, okulu uzatmamak için ben de gideceğim bu yaz. Altları toparlamak lazım...
Benim altlar karmakarışık zaten.2iden,3ten,4ten derslerim var halen
Serkan abi arkadaşa çizik atar mısın :) http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=45976
Ohoo, işin biraz zor sanırım, sana kolay gelsin. Tez zamanda hepsinden kurtulman dileğiyle...
Gut nayt şeykit ap şekerler :D
İyi geceler Aygün.
Guşlar kimse yok mu?
Burda....:D
Gökay abinizde geldi.:D
Selamun Aleyküm beyler..
Aaa doğru Beyaz'ı kaçırdım yaa...
Aleyküm selam..
Ben yatıyorum arkadaşlar Herkes'e iyi geceler.
İyi geceler Guşlar...
İyi geceler Mehmet Toçu kardeşim.
Oğulcan senden naber?Sırada Saviola var..:D
İyidir ne olsun işte sabaha karşı tatile aydına kaçıyorum:D
Senden naber?Saviola'nın biraz daha olabilitesi arttı.Henry geldikten sonra iyice arka planı düştü.Takımdan ayrılacaktır ama Galatasaray olur mu bilemem.Ancak şundan eminim arkadaşlar Carlos transferi gerçekten ülkenin transferler olarak imajını değiştirdi.Ne dersek diyelim bu gerçek değişmez.
Orası doğrudur..
Bide şu Hilary'i getirsek..:D
Saviola gelirse bizim açımızdan iyi olur.Bir forvet lazım elimizdeki mevcut forvet ile olacak iş değil.
Neyse beyler futbol yeri burası değil:D
Sonuçta sohbet alanı futboldan konuşabiliriz.:D Saviola iyi reklam olur. :D
Bu arada tatile gidiyormuşsun İyi tatiller Oğulcan.
Selamlar..
İyiydi sınav (: 90 sorudan 70 küsür net :)
Teşekkürler hayırlısıyla bu sabaha karşı yola çıkacağız da ben bir uyusaydım:D
Aygüncüm ne söz vermiştin hatırlıyorsun değil mi :D Hani 400 üstüne çıkarsan anladın sen onu :D:D
Len Oğulcan nereye tüm TSİ Ailesi'ni bırakıp nereye kaçıyon leyn ? :D
Hiç yatma sabah oldu :D
yannız aygünün yaş 15 gözüküyo adam sbsye girdi ya taylan yaş 12 gözüküyo adam oksye girdi burdan edminlere sesleniyorum lütfen düzeltelim yaş bölümünü:D