Her zamanki gibi ben varım :cool:
Printable View
Her zamanki gibi ben varım :cool:
Açıl kafe açıl :D TÜrkçe sınavı olduk kötü geçti
Selamlar..
selam aygün :)
selamlar :).
selam kuralbozan :)
Herkese Selamlar
kafe niye sessiz ?????
İyi Geceler...
Burası'da ekonomik krizden etkilenmiş yahu kimse uğramıyor artık :D
Herkese iyi akşamlar...
PES oynayalım biraz :p
çok sıkıcı oluyo bu saatler yahu
Koskoca kadın oldun, oyuncak ayın hala neden duruyor?
ne sıkıcısı ismail daha 3 e cok var :D
Mustafa ne oldu yahu :) oyuncak ayı falan :)
Abi sende 3e kadar burdasın :D ondan snra sıkıcı olmaya başlıyo :D 2 gündür 15'er dk geçiriorm :n:
Lahanam'ı izlemedin mi? :D
Gitti gidiyor bile sitesine koydu videoyu :D Açık arttırma ile videodaki şeyleri satıyolar yardım için.
selamun aleyküm.
hayırlı geceler.
2008 Oscarları belli oldu mu acaba?
Yav çok cahilim ben haa :D izlemedm valla :D 17 saat falan netteym izlemediysem yuh bana :n:
Belli oldu Serhat http://forum.turksportal.net/vb/show...08+oscarlar%FD
what is this ? :D
Bi hafta oldu Serhat. :)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=71244
Linkler için teşekkür ederim abilerim. (:
Selamlar..
Selamlar Guşlar
İyi geceler ben yatıyorum.
iyi geceler Mr. Aygün :)
slmlar mıllet
uyudu herkes heralde :D
Turgut abi formdan düşmüşsn :D saat 02:47 sen yoksn :n:
Var mı ayakta kalan ? :)
Her zamanki gibi yine ben varım buralarda :cool:
Eee seni uyanık tutan şey nedir bu saatte ? :)
Ya benim genel olarak uyumama durumum var :confused: günde 3-4 saat uyku anca uyuyabiliyorum diğer türlü hep ayaktayım netteyim falan :D sen nie uyumuosn saat 4 :confused:
Uyumaya çalıştım başarılı olamadım 7'de kalkmam gerek bu saatten sonra yatarsam 7'de kesinlikle kalkamayacağımdan sabahlama kararı aldım. :D
en iyisini yapmşsn :D 3 saat için yatağa girilmez zaten :p
Sendeki özellik süper valla günde 3-4 saat uyku yetiyor :D Ben 8 saatten az uyursam gün içinde uyukluyorum :D Neyse en azından bu saatte net hızlıda dizi indiriyorum bir yandan :)
yaa CS 1.6 indireyim dedim adam kendi FTPsine koymş oda çok yavaş :p işte Spartalılar indiriyorm bende :D her gece 1 GB download kesin (:
Kaç mbki yahu CS 160 civarı falan olması lazım :D Bugün onun 20 katını indirdim :D Ama sonunda Chuck'un 2. sezonda bitti :D
379 MB dosya indiriorm şu anda :D CS 1.6 die :D çıkmazsa ekleyene çok kfr edicem (: Benim Cryptload hep açık duruyo ya hep indiriyo :p
Yanlış hatırlıyor olabilirimde tabi :D Neyse saat 5:30 oldu gidim bi duş alim kahvaltı falan yapim bari sana iyi sabahlar :)