Son mesajı ben yazayım bugünlük. Herkese günaydın.
Printable View
Son mesajı ben yazayım bugünlük. Herkese günaydın.
Selamlar..
Sonun başlangıcı. :p ;;)
Aman sabahlar olmasın... :)
İyidir abican sen nasılsın ?
Günaydıns...
Şu hamamböceklerinden nefret ediyorum.Lanet olsun.Gece gece tüm keyfimi kaçırdılar..:mad:
Niye naptılar Şemsi :)
Yine bir iş gününden merhabalar.
Odada ne güzel tv seyrediyordum.Tv seyrederkende hafiften uyku moduna geçmeyi planlıyordum.Bir anda duvarda bir tane hamamböceği gördüm.Neyse önemsemedim ama sonradan uçtuğunu fark ettiğimde önemsemeye başladım.Hem uçuyor hemde yerde çok hızlı hareket ediyor.Yani öldürme şansın çok az.Birde durduğu yerde durmuyor ki oraya buraya uçup duruyor.Sinirlerimi bozdu adi mahluk gece gece..
Yat uyu bir şey yapamaz o sana :)
Gidip yatacam birazdan odamda ama tv keyfimin içine etti.Ne güzelde Beyaz Şov vardı..Babama söyliyeyim evi ilaçlatalım en iyisi.Bıktım artık..
Herkeslere GünaydıN... İstanbul un Sıcak bir GünündeN...
Saygilar Sevgiler..
Herkese günaydın,bende trabzona gittim.orda bile sizden ayrılmıyorum :D
Herkese günaydın kafe ahalisi :D
Nasılsınız?
İyiyz abi nolsun sen nasılsın?
hamam böceğimi :D yazın çok çıkıolar ilaçlamayla yok oluolar hemen söliimm :D buarada herkese hayırlı sabahlar ahali :)
Sabah oldu mu Gökçe abla :)
İyiyim bende sağolasın..Burak'tı galiba dimi?
Hadi ben bi süre kaçıyorum. Boş damacanalar geldi önce onları dizicem. Sonra da gidip arabaya su koyucaz. 30 dk içinde gelirim.
Evet Burak,bu seninki neydi kusura bakma:icon_redface:
valla sabahı akşamı karıştırdım ama ezan okundu sabah oluo sanırım ablacım :n:
Umut bende;)
:D
Benim karnım acıktı en iyisi uyumak.İyi sabahlar Gökçe Abla :)
hah tamam hatırladım.eee nasıl geçio tatil :)
Valla tatil matil görmedim şuana dek :) Okul olsa ondan iyiydi be kardeşim:D Ne denize gidiyorum ne birşey yapıyorum anca otur evde başka bi işim yok..Allah izin verirse gideceğim haftaya..
Günaydın kafe millet.Nasılsınız
Merhaba bende geldim.
Merhaba....