İyi geceler herkese (: bu Wanted çok saçma yahu :p
Printable View
İyi geceler herkese (: bu Wanted çok saçma yahu :p
Bitti mi film İsmail ? :D
yok yaaa son anlarnda sıkıldm :D
hadi ya bana cok methetmişlerdi o filmi
yok yaa sahnelerden caps çeksm gülmekten yerlere yatarsın (: 3 Maymun indiriorm bakalm inş. o gzeldir (:
Hellboy 2 yi seyret güzelse haber ver İsmailcim ona göre seyredeyim e yaş itibariyle zamanım az kaldı 2 saatimi boşa harcamak istemem :D
Yine burdayım yine sabah 7'de kalkmam gerek ve yine uykum yok 2 gündür çok monotanlaştı hayat :D
HELLBOY başlarını izledm güzel değil yaa ne o öyle şekilsiz şekilsiz şeyler :D Wanted yapımcılarına çok küfür ettm yaa Angelinayı öldüren zihniyetn ... :zuhaha
Boşver uyuma artk 6 saat kaldı :n:
Yavru kurt geldi :n: Herkese iyi geceler
İyi geceler sanada yaşar (:
İyi geceler Yaşar.. Hellboyda yalan diyosun yani İsmail e ne seyretcez sanada film beğendiremiyoruz :D
3 maymun indiriorm abi o kadar ödül aldı güzeldir herhalde :p Sabah İşte Spartalıları izledm o güzel bak :D
İyi geceler herkeslere...
Sağol kardeşim, sana da.
Spartalıları bende seyrettimde pek begenmedim :D üçgen adamların hepsi e tabi haset var içimizde elemanlara karşı :D
Abi yok bu başka yaa :D Üçgen adam fazla yok bnda :D
Yaşar ya işin yoksa benim ekran kartına driver bakabilirmsn :icon_redface:
yaa ben ne kadar çok yük oluorm :confused: ama cidden bugün kendimi mal gibi hissediorm :confused: bütün yurt PClerini ben yaptım kendi bilgisayarımı yapamadm :(
Yok abi ya ne sanmıyorum birilerine yük olduğunu.En azından bana olmuyorsun (::)
.
.
.
Buyur abi unutma driverı sildikten sonra güvenlik duvarı ve anti virüsü kapatıp res attıktan sonra kurucaksın sürücüyü.
Ati Catalyst 8.12 WHQL
Everbody goodnight :icon_cool:
Türkçe lütfen ben sana buenas noches a todos diyomuyum :D
ya gece vakti hıckırık mı tutarmıs deli gibi hıçkırıyorum ya :D nefesimi tuttum su içtim arkadaş geçmiyor :D
Gece gece diş ağrısımı olurmuş ! şu dişten nefret ediyorum yaa !
edit: dişlerimi fırçalamayı unutmşm ya :D
yok abi yaa dişlerimi fırçalamadığm zaman kendiliğinden ağrı geliyo sanki :n: Fırçaladm geçti :D
Alkol dişemi basılırmş hiç yaa nimet o nimet :p
yok ismailcim sen beni yanlış anladın :D tedavi şekli o değil sızana kadar içiceksin zaten sızınca ağrı falan kalmaz :D:D
yok be abi sabah sınavm var :D CS kasıım biraz ben :p seninde saatin geldi :D
ovvv saat 12.30 olmuş daha kafemiz açılmamış.nerede bu kafenin sahibi :D
iyi günler beyler
Daha site yeni açıldı yahu :D sabahtan beri kapalıydı site
Selamlar..
Oğuz abim uğrarmıymış burlara.Selam cafe :).
Selamlar..
evet oğuz abi msnde seni bekliyoruz :D.Selan mAyg :).
günaydın kafe ahalisi keyifler nasıl ?
karışma aygün bence de günaydın.. :D