Yahu beyler bugün süper bi gündü haaa. Memlekette ne cevherler varmış bu gün bir kez daha anladım. ;) :p
Printable View
Yahu beyler bugün süper bi gündü haaa. Memlekette ne cevherler varmış bu gün bir kez daha anladım. ;) :p
aygün akıllı ol :p
Bugün Kanyon, sonra Cevahir son olarakta Taksim eşrafını gezmek suretiyle yeni yüzler gördüm. :p
Bir gittim neler olmuş :) Yakında yeni olanlarda tanır beni.Esprili birisi olduğumu anlamışsın zaten.Çoğunlukla makaracıyımdır.Ciddi olduğum çok nadir görünür ama çok az olsada ciddi olduğumda böyle olaylar yaşanılabiliyor.Yaşını şimdi mesajalrı okurken öğrendim.Büyüğüm olsanda bana bulaşılmasını pek sevmem.Şaka amaçlı daima bulaşabilirsin ama laf galan atılmasını sevmem.Birkaç yerde daha bana zıt birşeyler söylemişsin..Gut nayt kelimesini ben espri amaçlı yazıyordum ama bazı kişiler anlamamış..Her neyse..Huzuru kaçırdığımız için özür dilerim..;;)
Aygün ilk defa mı oluyor böyle ciddi birşeyler yazdığın. :)
Adam oluyorsun gibi...
Herkese merhaba.
Beklenen açıklama geldi.:)
Yok Emre abi :D Bir kere daha yapmıştım sanki böyle bir açıklama :) Yeni arkadaşlara biraz böyle gözükelim sonra eski halime dönerim :)
cool man değilde...Başka bi man yazmak lazımdı avartar ama neyse...(::)
Aygün konuştu :)
Erdem abiye demek lazım Emre abi :) Maniac Man olabilirdi mesela :) Tam kriterlerime uygun.
Merhaba Beyler ..:)
garip adam: gink, screwball :)
İlginç Adam... İşte bizim Aygün gibi...:)
Aykut Schweinsteiger'in sevgilisi mi bu :p
Selam gençler nabersiniz...?
iyidir Sami abi sen nasılsın :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
interesting: ilginç, ilgi çekici, enteresan
Aynı şey sayılır..:)
İyi akşamlar gençler Kafe Kartalı geldi:p :D
Alican iyidir aynı nolsun ya :)
seni sormalı bu arada kaçtığım yok burdayım :)
s.a. arkadaşlar:)