o da güzelmiş.ama sami abi bozmuş:D
Printable View
o da güzelmiş.ama sami abi bozmuş:D
Sıcak mıcak gezerim ben. :)
Olsun Aşkın sizde Türk kızı diye kekleseydiniz. :)
Geldim dedi hea:n:
Erdem ultraslanerdem mi? Aşkın abi.
İyiymiş baya. :)
Evet bu Erdem bizim Erdem mi yahu? :D :p
Evet ultraslan Erdem
Birisini çok kötü keklemiştik ama ad vermeyeyim:D
Alalım Aşkın alalım sen vermede. :p
vay erdeme bak sen
Yok Yücel değil.Daha kötü keklenmişti:D
Sen :n::n:.
Aşkın abi hoşgeldin Denizli'den:)
pasha bar:n:
Kasımpasha'da Super Ligde. :n:
alican bu pasha barın adresini versen gidelim :Dbelki senide görürüz:n:
Aşkın abilerde Keçiören'de oturuyoruz diyince çok güzel olmuş.Birde Torres fotosunu eklemen.:n::zuhaha
Numaramı verdim Tosuna yani Kader'in numarasını aramadı direk çıktı msnden:D:zuhaha:
Ben onları eğlence olsun diye yaptım :D
ben geldim kanımca:D
LİNCOLN, CARLOS GİBİ İMZA ATACAK...
Sarı-kırmızılıların Schalke’den aldığı Brezilyalı yıldız pazartesi akşamı İstanbul’a gelecek. Burada büyük bir karşılama töreni düzenlenecek. Önceki gün imza attırılan ve şu anda ülkesinde tatilde olan Sambacı pazartesi akşamı beş yıldızlı bir otelin kral dairesinde ağırlanacak. Salı günü ise Jardel’de olduğu gibi helikopterle Florya’ya indirilecek ve burada basın önünde mukavele yapılacak. Lincoln daha sonra da şov için tesislerin antrenman sahasında taraftarın karşısına çıkaracak.
PARAYI D-SMART VERECEK:zuhaha
İmza töreninden sonra Florya’da kendisi için belirlenen villalar gezdirildikten sonra aynı akşam Canaydın ve yönetimle Kuruçeşme’deki G.Saray Adası’nda Brezilyalı ile yemekte bulaşacak. Çarşamba akşamı da yeni takımıyla ilk idmanına çıkacak. Bu arada UEFA’nın sitesinde G.Saray’ın 10 gün içinde 3. yabancı oyuncu aldığı ve Schalke’nin Şampiyonlar Ligi vizesi almasında Lincoln’ün etkisi olduğu belirtildi. Öte yandan Lincoln’e ödenecek parayı G.Saray’ın lig ve kupa dışındaki maçlarının yayın hakkına alan D-Smart’ın ödeyeceği öğrenildi.
kıvır kıvır kasmpasha süper ligemi çıktı :n:
İyidir sağol:).Ömer hoşgeldinde burası fotbol bölümü mü :n::n:
Koyduğu resimde Torres forma giymişmiydi?:D
hee fotbol bölümü:D