Bende yatıyım babam yarım saat konuştu başım şişti en iyisi uyumak.İyi geceler herkese :)
Printable View
Bende yatıyım babam yarım saat konuştu başım şişti en iyisi uyumak.İyi geceler herkese :)
Uyuyan arkadaşlara iyi geceler kalanlar ile devam ediyoruz. Uyunmuyor yahu, sıcak basıyor sanki,
ocağın ortasında sıcak basıyor ? Bursa sıcaksa oraya geleyim yahu :D
Yahu yazcktm yaa :D ne muhabbet dönmüş :n: Selamlar herkese öpüyorum hepinizi :D
Açıl cafe açıl :).
Merabayın...
Günaydın herkese hayırlı günler dilerim.
nasılsınız
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BDd8kDeMuPw&feature=related[/YOUTUBE]
bu video'daki şarkıyı ve ya ilahiyi bilen var mı beyler ya ?
Günaydın herkese :)
Günaydın tolga :).Nasılsın ?
İyi senden nbr Ozzy (:
iyiyim napıyorsun tolga ?
hi everybody diyorm vee selamlyorm hepinizi :D
Aleyküm selam İsmail abi.Ben kahvaltıya gidiyorum kalın sağlıcakla.
Selamlar herkese.
Ohh tabi yaa ailenin yanında olmak var anasını satyım :) ben düşünüyorm kahvaltıda ne yiyebilirm diye adamın kahvaltısı kalkınca hazır :)
Selamlar mr. barto nasılsınız efenim ?
Oğuz sanada selam :D burdasın herhalde :p
iyiyim efenim sağolun siz nasılsınız? :)
TTNet'e küfrediyorum akşamdan beri internet yoktu. Sabah gelmiş ara ara gidiyor. MSN açılmıyor falan filan :D
Emre abi benim her gün yaptıgımı sen 1 gün yapıyosun daha çok küfredersin inş. :n: Gıcıgım TTnete ama eLim mahkum :D
ben aslen severim ttneti :D
Ya tabi bende çok severim :D
Yahu Öyle bir ülkeden bahsediyoruzki Üsküdar'ın elektrik sistemi Fransız Döneminden kalma düşünün..
Selamlar..
herkes kahvaltı yapıyo yaa :D bensee üşengeçlikten gidip para çekip bişeyler yemiorm :D
Hoşgeldin Aygün, erkencisin?:D
günaydın kafe ahalisi keyifler nasıl ? :)
İyiyim TourGood Abi Sen Nasılsın :D ?
Merhaba Turksportal ailesi Hayırlı hafta sonları dilerim ..
İyiyim kardeşim sağol :) noldu senin mevzu ? daha tamamına erdiremedin mi :D
Dersaneye gidelim.(:
aygün ben dersaneden geldim kurtuldum :) tüh yav bizim ingilizceci sınavı kazanmış :n:
yaww kariyerde sohbet açılınca ayıp oluyor :D buraya gelelim bari sohbete... nasılsınız beyler... herkese merhabalar...
Merhabalar Efendim..(:
yaww aykut bu 9.0.2 işini halletmeden ben hiçbir turnuva ve lige giremeyeceğim galiba... elbarto az önce özelden o şekilde bilgi verdi... bunun orjinal oyun almaktan başka çaresi yok mu yani? :(
eğer bir bildiğin varsa bana özelden dillendirebilirsiniz :p zaten harddisk gitti... bu akşam artık kur babam kur, bir sürü şeyi kuracağım... FM ve PES için netten indirdiğim logo,facepack,update vs vs hepsi gitti sanırım... Allahtan hanımın labtop var da dün yazılıları hazırladım bunda,bugün şu anda da kitapları giriyorum... geceye elimi boşaltmam lazım.... yaww ne can sıkıcı bir durum bu hard diskin arızası... resmen insanın evi yıkılmış gibi oluyor :D yaklaşık 8-9 senedir PC kullanıyorum ve ilk defa başıma böyle bir iş geldi... :(