Eee ?
Printable View
Eee ?
Valla öğle İsmail. Çocukken dert mi vardı.
Herkese iyi geceler, insanın içini sıkan bir geceden daha herkese selamlar.
Sorma Mustafa okul bitiyo artık işe başlama zamanları geldi. Nisanda 21 oluyorum ve askerlik çağım geliyo. Off bee Off nerden büyüdük sanki.
Hayırdır Mustafa sana ne oldu
Aklıma Ersin geldi Mustafa :D Skeç'te 9 yaşında, Noel babanın olmadığını öğreniyor '' 9 yaşındayım böyle acı görmedim ben'' diyordu :n:
Dertli gördüm seni :u:
:D Ersine iyi güldüydüm orda, hep gülüyorum gerçi ona :D
Sınavlardan oluşan birşey :)
Stres adamı bitiriyor.
Bitiyo mu okul İsmail? Askere daha 2 sene var benim. Okul bittiği gibi gitcem valla sonra bide onla uğraşmayalım ilerde. 22 oldummu okul, asker hiç bi derdim kalmasın.
Yaa bu sene okul belasından kurtulursam 1 senem kalıyoda ondada beklemem herhalde. 22'ye kadar anca giderim iyice zorlaşmadan aradan çıksın sonra rahat rahat iş arayabileyim.
Allahtan bizim finaller bittide rahatm çok fena oluyo o zamanlar
tabi tabi :D stres başka birşey Serkanım :n:
İtalyanca maç izliyorum ve Türk maçlarına italyan veya meksikalı spiker öneriyorm :n: adamlar maç izlediğni belli ediyo :D
iyi geceler gençlik
İyi geceler :u:
İyi geceler.
Nick Bedlamite ama avatarda sedlamite gibi yazıyo:)
SeLam beyLer.
Ben yatıyorum iyi geceler.
Valla Sedlamite diye görüyorum onu ben :D
Bende ufaktan toparlanayım, yatağa doğru giden yola koyulayım...
Selam Turgut abi yine bir gece ve yine biz kalcz sanırım sadece (:
Hay şansıma yaa Batman The Dark Knight buldum 7. part hatalı :(
Valla ismail seyretmediysen seyret dark knight i :D ya sorma bende basıma bela aldım gece gece :D Wii sensor bar dan anlayan var mı aranızda ? :D
@ beetlejuice : Tamam o zaman bi ara ayar çekerim avarata :D
Selam Beyler..
Ben geldim selam millet..
Selam oğuz abi
Everybody goodnight , kalın sağlıcakla..
Good Dreams.
Hepinize iyi geceLer,kaLın seLametLe.
iyi geceler gidenlere.. Konuyu okuyanlarda Kaan abiyi görüyorum yoksa gece tayfasına katılıp bizi şereflendirdimi :D
Selam, Osman'dı sanırım..
bende Fm 2008mi oynasam Vice Citymi düşünüorm :p
Doğru cevap :D Kimsecikler yok sanırım burda ses çıkmıyo
Her ne kadar kalabalık görünse de görüntüde ve aşağıda görünenlerden sadece ben kulüp üyesi değilim.. :$
Gidenler Selametle..
Sende ol hocam :D ee hayat nasıl gidiyor?
Eh işte uğraşıyoruz...Senden naber..
Yarın AyDıN'a gidiyorum (: Bayramdan sonra ilk kez gitcm özlüyo insan uzakta kalınca yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dinleyecek birşey niye bulamıyorum ben yaa :confused: 1 haftadır hep aynı şarkıyı dinliyorum :confused:
http://pic1.resimupload.com/r6/resim_934968286.jpg
hangi şarkı ismail hangi sarkı olduguna baglı :D
1 saat önce hastaneden geldım bir yakınımı kaybettim Mekanı cennet olsun. Kanserdi Aniden öldü haberi geldi. Ondan biraz üzgünüm.
İsmail abi yolun açık olsun sag salim git gel :D özletme kendini buralarda
radyo dinle İso en iyisi..
Cem Özkan - Dön bana :( burcuya özel.. yazıyo :)
Başın sağolsn Osman. Aydındayken nete girmiyorm zaten prensip biyerde :p
Varmı güzel radyo istasyonları Oğuz bildiğin Kayseri havası olmasnda :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.resimupload.com/ds527347509_Adsızasdasd.html az önce koydm resim çıkmamş :)
İsmail o zaman sana haktandan dilenci yada orhan gencebaydan dokunma yı tavsiye ediyorum şarkının sonunda burcu dönme diye isyan etmezsen gram bişey bilmiyorum :D
Allah Rahmet Eylesin..Başın Sağolsun
:D:D www.radyotsm.com
Abi yok yaa bu hatuna aşık falanda değildim amaç başkaydı ama geçen gün dinlerken o geldi aklıma :confused: ona böyle atmştm kalmş ismi durmadan açk duruyo şarkı :D Haktan fenaa :D yuutubdan indireyim biraz ben Haktan :D
Türk sanat müziği :0:
Saolun Beyler. Saat geç oldu yatalım artık. Hadi iyi geceler tatlı rüyalar, rüyanızda beni görün :D