İsmail abi yakında yurt hayatını da özlersin :D.
Printable View
İsmail abi yakında yurt hayatını da özlersin :D.
Merhabalar gençler ve kendini daima genç hissedenler, afiyettesinizdir inşallah?
Ya 10da kalktım az daaha dedim aradan 5 dakka geçmedi gibi geldi baktım saat 12.30..
Çok ilginç rüyalar gördüm..
Anlat olmazsa oğuz abi :).
Ohoo gençlik ölmüş :p
yaa o kesin zaten :D süper ortamımız var burda :D 7/24 kop kop :D
Hoşgeldiniz mr. Serkan iyiyiz efendim sizler nasılsınız ? afiyettesiniz inşallah
Abi saat 3te yeni yeni gece başlıyo yaa :D
hayır olsun Oğuz
Merhaba Serkan abi Seni sormalı
ne genci ismail yaslandık yaşlandık :D
Herkese seLamLar.
Selamlar. Hiç iyi değilim. :(
SeLam Hayrettin Abi..
Selam Hayrettin abi
Şu dönemde iyi oLan birisi varmı acaba ? :D
Ben varım :D.
İyi daha ne güzel. :( :)
Hayat sana güzeL be kardeşim o zaman :D
14 yasında bırı ıcın hayat her zaman guzeldır :D
Bu üzüntünün sebebi nedir ?
Aynen :D gel 20 - 21 yaşlarına o zaman görürüm :D Askerlik - iş bulma - evdekilern senin hakkındaki düşünceleri daha ne olsn :D zaten direk stres topu
Hepsinden kötü MATEMATİK sınavını yetiştiremedim. :n: :(
Bence 20-25 yaş arası en güzel dönem :D
Kötü olacak ne var yahu? Bakın keyfinize, düşmeyin sıkıntıya...
Ne yaptın be Osman :D 20 -25 arası en berbat dönem :)
ne demiş ünlü düşünür kenan doğulu : her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayım :D
Nasıl en berbat dönem abiya bide üniversitede isen Yaşadıgın yerden başka şehirde arkadaşlarınla aynı evde sevdigin kişi yanında offf offf ne güzel hayat
davulun sesı uzaktan hos gelırmıs osman :D
Osman tamamen hayal dünyasındasın yok öyle birşey :D
Valla bir an önce büyümek istiyorum ve bu olayların olmasını istiyorum :D
osman bende dıyorum kı ünlü filozof Ferdi tayfur :D gibi ah bir çocuk olsaydım :D
Şu okul hayatının en kötü dönemi Lise Bir an önce bunuda atlatmak istiyorum. Sonra ver elini neresi gelirse :D
Yeteri kadar aylaklık yaptım, ders çalışmaya geri döneyim en iyisi.
Size hoş sohbetler....
Abi ne güzel valla yemegini kendin yapıosun o yemegi yakıyosun :D Valla Benim ortaokul dönemim harikaydı. Lisede hiç iyi arkadaş edinemiyorum çünkü kafa dengi adam bulamıyorum onun için Şuan enki en iyi arkadaşlarım 1. sınıfdan beri yani 11 senelik arkadaşlarım Liseden kafa dengi adam çıkmadı şuana kadar :D
Kolay gelsin Mustafa abi..
Ahh Osman ahh anlarsın elbet değerini Lisenin (: Okuldan kaçmak bile ayrı zevkliydi yahu :p Telefonla yakalandı disipline gidiyodun şimdii telefon çalıyo derste açıyorm :D kaçmak hiç zevkli değil çünkü yakalanmak gibi bir korkn yok :D
Neyse kardeşim ben biraz oyun kasıım profilde msn var gelirsin bir ara konuşrz senle artıları eksileri :)