bu ne kardeşim herkes kendini bir havalarda görüyor alt tarafı bir oyun yahu :n:
Printable View
bu ne kardeşim herkes kendini bir havalarda görüyor alt tarafı bir oyun yahu :n:
Sen zorunlu katıldın haberin yok :D:D:D Ben bir kişiyi yenemeyeceğim turnuvaya niye katılayım kankacım.Sen de olmasan yan ifasulye ben olacagım :D:D:D
Gonuşma Leyn dicem ama İvedik kopyası olur bide döversin die demiyorum :0:
Sende haklısın kanka :D Neyse fazla sallamıyayım ben en iyisi :D
Bu arda bir şey hatırlatayım en son turnuva yapmaya kalktığımızda veteran club baya hırpalanmıştı bu kez bir şey olmaz umarım :D
Dur bakayım onun için bir avatar bulayım kankacım.Geliyorum.Bir şey olmaz :D:D:D
Kankacım oldu mu? :D:D:D
flood yapmayalım lütfen ...
Eskiden birleştiriliyodu ne güzel.Alışkanlık :D:D:D
Floodunu yerim El Barto :0:
Cidden mi :D nasıl yiyeceksin :n:
Mecazi anlamda diyorum arkadaşım :D
mecazi yersin ozaman :D
Floodcubaşı ne olacak :D:D:D
Çarşambayı flood aldıııı ,bir yar sevdim el aldı aman aman el aldııı ,sesim de kadifedir :D:D:D
tekrar merhaba ben geldım yenıden
Nasılsınız beyler?Benım keyfim acayip gıcır:D:D hiç bişey moralimi bozamaz vallahi:D:D
selamlar beyler...
Hayatında ilk kez 70 aldı keyfinden geçilmiyo :n:
:D:D:D hangi dersten ?
SeLamlar.. Arkadaşın maçından geliyorum Maçı 115 - 45 Yenildik :D Ama salonu inönü stadına döndürdük :D 40dk susmadık :D
Büyük hezimet olmuş. :n:
SelamLar...
Herkese merhaba nasılsınız?
Bizden Bir görüntü :D
http://img223.imageshack.us/img223/5...raf0007th7.jpg
O elleri yanlış anlamayın orda bir karmaşa oldu bir anda fotograf çeklince öyle kaldı :D
Bayağı kalabalıkmışsınız ? :D
50-60 kişiydik ama Takım Ankarakartalları olunca Fenerli ve galatasaraylı bazı arkadaşlar vazgeçti :D
Mustafa,mutluyum be aga:D keyfim gıcır işte:D:D
Hocam,Halk edebiyatından 70 aldımda ondan daha önemli bişey var:p
Aygün sana cevabımı msnde vercem:D
Kimse Yokmuya :schaf:
Ben yokum.
bende yokum
Resim hangi maç ya :)
Hadi ya neyse ruhunuz yeter :D
Valla bir davulumuz eksikti onuda içeri kabul etmediler yoksa mükemmel olacaktı
Davul acayip gaza getiriyor doğru ama sonuçta Kartallar bağırmadan durabilir mi ;) :D
O eller direk hareket yapıyor kimi kandırıyorsun sen :mad:
Yokya farkındaysan sag tarafa yapıyorlar ve işaret parmakları havada :D Yanda bi kaç arkadaş vardı ona yapıyolardı :D
İyi geceler..
Herkese iyi akşamlar (: gece 02:00 'da İzmir yolcusuyum 2 hafta kadar nette olmam büyük ihtimalle kendinize iyi bakın allaha emanet olun ßß
Merhaba..
İyi yolculuklar ismail abi.
İyi geceler bugün çok yoruldum erken yatıyım bari
Açıl kafe.