Grup maçlarını bitirme tarihi kaçı bileniniz varmı?
Printable View
Grup maçlarını bitirme tarihi kaçı bileniniz varmı?
Turnuvacı gençlik selam..
turnuva bölümüna bak belki görürsün:)
Aleyküm selam Hoşgeldin Sami abi :)
Yahu fitil oldum :mad: 5'e gidenden akıllı mısın diye bi yarışma var. Kadına soruyorlar Atatürk'ün adı ve soy adı nedir diye. Şıklarda;
A- Mutafa Atatürk
B- Kemal Atatürk
C- Mustafa Kemal Atatürk
Kadın 10 dk dır söyleyemedi! Yazıklar olsun yahu kaç yaşında kadın bilemiyorsa bunu harbi yazıklar olsun.
biraz sert tepki gösterdin sanki:(
Alican meseneye bekleniyorsunuz tarafımdan...
Olabilir. turnuva bölümüne bak belki görürsün, göremediğim için buraya yazmış olabilirmiyim sence...
Yahu kardeşim iyice delirdin sen ya. Özel mesaj attım ya cevap verirsen oynayacağım diye. Cevap vermedin ben ne yapayım. Oyuna girdim ben de. Artık başka güne kaldı. Burda milletin aklını okuma. Özel mesaj gelmiş mi bak bakayım.
Turnuva falan da istemiyorum. Hep ben suçlu oluyorum. Kara listeye alın istiyorsanız beni.
Kaç saattir burdayım çıkmam lazım..
Sende bu akşam pek bir sinirlisin. Seni çekmeye meraklı değilim, sohbet bölümündekilere de tartışma dinletmeye. Okumamışım. "Dikkatli ol, o şöyle yapdı" deseydin anlardım. Dediğim gibi polemiğe girmeyecem seninle, bu akşam kimi bulmak istiyorsan bul tartışmak için ama uygun kişi ben değilim;;)
Yav Ertan keşke senle hemen yapmasaydım maçlarımı:D
Herkese selam..Nasılsınız?
bencede bugün sinirlisin ben hep iyi niyetli oldum bunu bil:) yoksa ben senle daha tartışma yapıyordum:)
Şemsi Nescafe'yi hazırlıyım, 2 maç daha yapalım, beni yine yenemessin ama:D
Artık Grup maçlarını yapmam, gerçekten bende çok uzun zamadır oynamamıştım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyidir sen nasılsın, dostum? Bu arada isim neydi?
Sağ ol iyiyim.Adım Umut, senin ki ne?
Umut abi hoşgeldin:)
Tabii öyledir:D Bir daha da kopamazsın kafeden:)
Mustafa, sohbete devam abicim:0:
Sami abi meseneye gel dedin geldim. Ses soluk vermiyon.
O öyledir Alican.10 dk sonra anca cevap alabilirsin:D