Hayır karneyi mi düşüneyim şubattta gireceğim sorumluluk sınavlarına mı :D..of of..
Printable View
Hayır karneyi mi düşüneyim şubattta gireceğim sorumluluk sınavlarına mı :D..of of..
Ben Yaparım :p
Aygün espriden ne anlar. :zuhaha
Buraya epeydir gelmiyordum:)
vay be..
Ben en son geldiğimde seviye bu kadar düşük değildi diyorsun :zuhaha
Kapan Kafe.
Açıl Guşluk.
Ben yatıyorum iyi geceler
İyi geceler ya süper bi uyku cekecem ya da sabahlıcaz hadi hayırlısı diyorum herkese iyi geceler diyorum tekrardan
uyuyun tabi ben yine 5 e kadar oturup yola cıkıcam isyanlardayım kimsenin haberi yok :D
Selam,guşluk.
Yarın sınav var tüm konuları bitirene kadar bende burdayım, gaza gelirsem yasal kopyamıda şimdiden hazırlicam inşallah. :)
Herkese iyi geceler birde...
Mr. Aygün valla evimde oturup petekte kestane patlatmayı kombide ekmek kızartıp kahvaltı yapmayı bende isterdim ama imkanlar el vermiyo :D
Yaşar kafe kime emanet ona göre :D
:D:D
Ben yatıyorum iyi geceler.
kimmiş o acımasız biri cok merak ettim ? :D
oo beni sedlamite zanneden yönetici BeetleJuice kolay gelsin umarım kopya konusunda başarılı olursun zira yaratıcılık isteyen bi girişimdir :D
Yok bu kopya yasal. :D
Hoca baktı herkes formülleri duvara taşa bi yere yazıp bakıyo bari izin vereyimde herkes faydalansın, bakan var bakamayan var dedi heralde. :)
Taş tabi :D
kalorifer peteği araları, pencere, cam, pencerenin çıkıntısı bi taş olur ya o :D, sıra, kol, bacak, el, ense, şapka, kapişon, askılık, kalem kutusu, silgi.
ek olarak bunlarda var.
Kopya'nın yasal ımı çıktı ya :S . Çekiceksen adam gibi çekicen :zuhaha
Vay be.Tüm konular vücudunda yazıyo demek :D
bizim lisede sıranın altına ısıklandırma yapan vardı be :D
Yalnız olay Prison Break'e dönüşüyor Mustafa Vücuduna dövme yaptır konuyla ilgili Michael gibi :zuhaha
Bu sefer kesin yatıyorum.İyi Geceler..
Dövme olayını düşünmedik değil ama her sene dersler değiştiği için oda zor olur be:D
Oturmaktan belim kopcak. Ben yatağa doğru uzanan, uzun ince ve yorucu yol için hazırlanayım artık. Herkese iyi geceler.
Sağolasın Sanada Mustafa
Everbody Good Night
------------------
Good Dreams.!
Sa goLina'mmm <3 YorquneLLa 16.01.2oo9
Yeni bir aşk Yeni bir iş :D
evet kafe açılışını yapıp kimya sınavına kaçıyorum herkese günaydın...
başarılar günaydın .
Sınavdan çıktık ilk ben bitirdim ve hoca internete girmeye izin verdi :)
Selamlar...
Yemeğimi de yemişim yağları da depolamışım bir güzel, bir de keyif çayı lazım ama burada çok karbonatlı mideme dokunuyor yan taraftan isteyip burda içeceğim ben eğer bir mahsuru yoksa :D:D:D
yok yok buyrun afiyet olsun...
Bu çayı kimin şerefine içsem acaba? Bardağımı bu sitedeki eski bene kaldırıyorum. Yıllar önceki beni buldum kavuştuk ,o zamanlar bağlantı kayıtlarımı unutmuştum fakat kader bizi e-maillerin birbirine geçmesi yüzünden bir araya getirdi ,özlemişim seni. Ben de hep bir yarım nerde kaldı diyordum :D:D:D
NErde kalmış tam olarak Mr. Hamdi. :D
Üye kayıtları arasında :D:D:D Siteden program indireceğim e-mailimi yazıyorum dreamlight çıkıyo.Dedim bu kim ,baktım ben :D:D:D
Her yere bir yarımı bırakıyorum zaten birazı haritanın solunda birazı haritanın kuzeyinde bölmece amip bölünmesi yoluyla hızlı zayıflama kürü uyguluyorum fakat bölündükçe niye irileşiyorum o da ayrı bir mevzu :D:D:D