Yoo:D. Bu arada artık senden de resimler bekliyoruz Emre abi. Bakalım Serkan abimi sen mi daha fenomen:):D
Printable View
Ezüq SerkaN ! :(
Abi yalnız seninkilerin çoğu gittiğin için atılmış.:D
Sen sus Sami, çok konuşma...
Emre sana bir sır vereyim, ben daha kimseye yazmadım kullanıcı notu. İnşallah bigün o da olacak.:D
Bir de doğru demişsin, bizim kulvarlarımız farklı ne kıyaslaması.:zuhaha
Evet katılmamak elde dğil sana Şemsi. Bende o yüzden diyorum değiştirme olanağı olsa diye keşke.
Orası kesin canım sadece Turksportal olsa neyse Türkiye'de server kalmaz internet bağlantısı bir hafta gelmez. :p :D :icon_cool:
Ben bir tek kişiye yazdık şu ana kadar.
Ben ufaktan kaçsam mı acab bu kadar hareketlilik yeter bu gece ben yaşlı bir insanım kalbim tekliyor arada. :p :n:
İmzam daki sırıtan şahsiyete tıklarsanız memnun olurum hatta tıklamakla yetinmeyim yorum yaparsanız daha iyi olur:D
Guşluğa mı gitsek acaba :D
Ben bir tek Volkan abiye yazdım.:D
Bakalım sen yazmışsın, ben de senin hakkında gerçek düşüncelerimi yazarım, yok yok yazmam.:D Sen zaten biliyorsun, hatırla geçmişi...:zuhaha
Şimdi açtırma geçmiş mevzuları bana burada Serkan. :zuhaha O konu kapanalı çok oldu ne çabuk unuttun hatta sen kapattın ya. :zuhaha
Ya birde şu uyarma amaçlı yazdığın kırmızı yazılara ve üslubuna bayılıyorum ha :p :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şiddetle hemde. :p :)
Yağcı yada yalaka deyeceksen ben söyleeyeyim senin yerine :zuhaha
Valla benim yazmak için 1 gün ayırmam gerekiyor.Baktımki Volkan abiye kimse yazmamış.Yazayım dedim.:D