bende dıyorum abı ama bunu ona anlatmak olay :D
Printable View
Neremle güleceğimi şaşırdım vallahi :n:Quote:
Benim yaşım 23,5 bir kere.yanlış yazmışlar
3 Ay sonra ben 24 oluyorum be abi... :D:D:D
Biraz destekli lütfen. :zuhaha
Bugün de herkes küçülüp küçülüp cebime giriyor hadi hayırlısı :D:D:D
Daha deri ceket giyip dar pantolonla gezmeye başlamadım.3 sene var ona :D:D:D
Beni gören hatta çok gençmişsin diyor.Sor Aygüne :p :p :p Şıracı söyle sende :D:D:D
Emre 1 yokkı nasıl olcak o :D
ya offf kömür gelmiş ve beni destek güç olarak ıstıyorlar ben şunu bi tasıyıp geleyım :D
İşte o 1'i bulmak için her yol mübah. :D
Kime göre genç. :D
Şimdi bizim tayfaya bakıyorum da evlenenlerin hepsi ruhsal olarak çökmüş,dırdırdan yakınıyor,işten evi zor görüyoruz tam dinlenecem 5 dakika, bir ses, hayatım beni nereye götürüyorsun :D:D:D . ve bunun türevi daha bir sürü olaydan ötürü esaretimi erteliyorum :D:D:D
6 ay gencim bir kere moruk senden :D:D:D
01/2007 07/2007 ben anlamam :D:D:D
bu bir esaret midir Mr. Hamdi. :DQuote:
hayatım beni nereye götürüyorsun
Sonu malesef saatlerce süren Alışveriş Merkezleri eziyeti olduğu için öyle,sonu iyi yere bağlanmıyor yani bir süreden sonra :D:D:D
Geçenlerde kız arkdaşım ile Mango'ya gittik. Taksim'de eşek kadar bir MAngo açmışlar. Tam 3 kat. :D En üst kata koltuk sıralamışlar bekleme salonu tadında bir ortam olmuş ve hemcinsim arkadaşlar ip gibi dizilmişler hanımlarını, kız arkadaşlarını vs. bekliyorlar. "Mango'dan enstantaneler" başlığı olsa da eklesek gibi bir durumdu. :D
Hiç hatırlatma bana Mango'yu falan abisi. Bir süre sonra dönüşüm geçirmeye başlayıp bence sana bu çok yakışır demeye başlıyorsun.Bir ara hangi mağazada ne var ne zamana hangi kreasyon çıkacak bilinçaltıma yerleşmişti.Kendimi sarsıp eski halime dönmek uzun sürdü :D:D:D
Fm 08 oynıyım biraz.Sonra gelirim.İyi sohbetler :p
O zaman hemen zıplayayım ben nüfusuna , bir ikide çığırdım mı zaten belki keşfedilirim meşhur olurum :D:D:D
Uyuyamadım geri geldim açıklanan sınava tekrar baktım girilmiş değer tekrar silinmiş hiç bişe anlamadım valla bu işten.. :D
Merhaba Serkan Abi nasılsın
Uyanmış Oğuzcum.rüyanda görmüşsündür belki o notları ,uyanınca yokolmuşlardır abisi :D:D:D
Yok abi rüya falan değildi arkadaş yanımdaydı açıklanınca o kadar küfrettim duydular herhalde.. :D Keşke bir arada uykuya dalabilsem :n:
Kaslı kolarımla kömürü tasıdım geldim :D
Şöyle görünce senin en çok uykunu getirecek bir şeyler izle abisi bazen işe yarıyor. Mesela ben denedim 2'de yatıyodum o sayede saat 4 gibi salonda uyuyakalmışım :D:D:D
Hoşgeldin Mustafacım. Bende onlardan yok. Yağ stoğu yapıyorum ilerde lazım olacak :D:D:D
hoşbulduk,Krız var abi ilerde lazım olurlar :D karaborsa felan olursa :D
cabuk hallettık ama belımde hafıf bır agrı sezıyorum:D
Yok ya birazdan arkadaş gelecek uyumasam daha iyi.. :D Akşama uyurum :D
Salamlar...
Selamlar....
Saat 6 henüz net gitmedi :D
selam beyler yine cumaya geldik.hayatımda ilk defa bu sene cumanın gelmesini hiç istemedim :(tatili hiç istemedim.sebebi belli.zaten gelecek hafta son ondan sonra bir aylık tatil var:(şuan içim yanıyor.tamam kız benim teklifimi reddetmiş olabilir ama ben hala seviyordum ve sadece onu görmek bile yetiyordu bana.offff bir ağlasam rahatlayacam ama ağlayamıyorumda :) gözümden yaş gelmiyor.dertleşmek için buraya geldim
sanırım dertleşecek kimse yok.neyse gidip uyuyim bari .bilgisayar bile zevk vermez oldu :(
yeni bir selam verelim kafeye belki doluşan olur.. :p :D
İşe yaramıyor oğuz abi :D.
Merhaba...
again again selam selam.. :D en azından şimdilik 1 tane düştü.. :D
işe yaradı.. ;)
Sen Devam et oğuz abi devamı gelir belki
merhaba..Oğuz abi gelince bende geldim..:D
Beraberce çalışalım Osman..
Sağol Aykut.. :D
Selam selam selam..
Sen kendin çok iyi çalışıyosun bana gerek yok gibi geldi :D
ee napıyosun abi?
sağol uğraşıyoruz sınavlarla sen napıyorsun?
Bi adamın hiç bi işi yolunda gitmez mi be...