Aaa ben hacklenir gibi oldum :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Konu kapanmış be tüh ne güzel makara yapıyorduk. :n:
Printable View
Aaa ben hacklenir gibi oldum :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Konu kapanmış be tüh ne güzel makara yapıyorduk. :n:
Valla sana derken uyku bastı iyi mi. ama dayanırım galiba :)
Ya benim bünye gerçekten allak bullak oldu 7 gibi yatıyorum sabah ölü gibi kalkıyorum gözlerimi açamıyorum 5 e kadar uyuyorum aralıklı aralıklı siz napiosunuz nasıl başa çıkıosunuz ? :D
valla ben şuan uyursam öğlen saat 1 gibi uyanırım. yine gece otururum sabahlarım yine bu saatlerde uyursam yine öğlen saat 1-2 gibi uyanırım. bu sistem oturdu artık :D
hack olduk kaçın:D:D:D
emre abi sende hack lenir gibi oldun bende :Dcam açık kalmış arkadaş sağolsun uyardı :D
Bende 2'ye kadar yatıyorum.Bazen 3'e kadarda uzuayabiliyor.
Hakikaten içimizdeki Cem Yılmaz ortaya çıkıyordu :n:
hacklanmayı bırakalım bi yana yoksa üşürüz:D:D:D
Tosun Msn gelsene Artizi göstereyim sana Burası kalabalık olmaya başladı :D
Karantinadan çıkaracağız Ertan :n:
Siz oturtmuşsunuz sistemi yaw ben aralıklı aralıklı kalkıyorum annem uykumun en tatlı yerinde kaldırıo kahvaltı ya da yemeğe ben de bağrınıyorum :D
tosunpasha msn e gel
Tosun burası müsait değil yahu :D Anladın sen onu gel msn'e :zuhaha
Downing'den kurtulduk. Sağ ve sol açık önerilerinizi yeniden alayım ben :D
Bir de kaleci :p
Bende açmam ama halada açmam. :p
Bende ara ara kalkıp su içiyorum.Sonra geri yatıyorum.:D
Neyse ben kalkayım artık.Uykum yok ama kafayı vurdum mu yatarım.İyi günler size..
Mustafa güzeldi :p :)
de Guzman sağ kanada Feyenoord'dan kesinlikle al. Solada Tuncayı al. :p :D
Emre abi gibi sağ açığı Eduardo Ratinho yap. Diğer alternetifler; Millan, Ribery:), Mauro Esposito, Suazo, Malbranque(Ulan aklıma gelmemeye başladı:D) bu sıcaklar baya etkiledi bizi de.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
De Guzman demeyi bizde biliyoruz:p :D ama ona para yetermi? Mustafa'nın parası var mı bir sorsana:D
Ben bilmem abi bana sağ açık deyince de Guzman derim. :) :p
Bu arada solda Eduardo var Modric zaten heryerde oynuyor. Ettien var hayvan gibi ama gram teknik yok:D. Birde Dinamo'da bir tane wbr/mr/amr vardı Brezilyalı. Cetton'mu neydi adı:)