geri getirmesi çok da zor değil yani :)
Printable View
geri getirmesi çok da zor değil yani :)
Ben isim vermedim üstüne alınması gereken kendini görüyorsan problem yok demektir, ama sadece sende değilsin o grupta bulunan kişiler.
Yakında liste yapıp asacağım kapıya.
Çarşamba günü sizinleyim. Perşembe sınavım olmasına rağmen!! Sonrasında da Londra Camping'de bir maç ayarlanırsa orayada gelirim. Ondan sonra Serhat kaçar.. Kendimi derslerime ve işime adamayı düşünüyorum. Buluşmayla falan yormayın beni.. :D
Olaylara açıklık getireyim, buluşmadan sonra Scorpions konseri olduğu için erken ayrıldım ben aralarından. Fifa faslından sonra bir iki parça pizza atıştırdıktan sonra hemen çıktım. Deşifre olmamam iyi olmuş, orası ayrı.. :p
Edit : o değil de fifa faslı neydi ya öyle, di mi Şemsi? :n:
Hı? Ne? Kim? :icon_biggrin:
Şemsi bizi Fenerbahçe maçına götüren insanları Fatih Tekke'nin oynayacağı bir Beşiktaş maçına götürelim. :D
Olur valla.Aynı performansı Oğuz'dan orada da beklerim ama.Yoksa arkadaşlarım için oradaydım ve coştum bahanesinin bir geçerliliği kalmayacak.:icon_biggrin:
Bir de şu Londra Camping muhabbeti nedir?
Merak etmeyin bendeki bu gırtlak sağlam olduktan sonra halı saha maçında bile tribün performansı alabilirsiniz.
Yeter ki yerimiz güzel olsun hiç farketmez, hepimiz olduktan sonra kime bağırdığımızın önemi yok.
Halısaha organizasyonu yapmayı mı planlıyorsun Oğuz?
Planlarım dahilinde var tabi, ciddi bir katılım sağlanırsa neden olmasın ?
Barahir'de karizmaymış he :)
Saçlar kısayken çok daha karizma :)
Sen organize edersen kesin olur.İyi de olur.
Oğuz abinin o pozunu gördükten sonra sıralamada bir değişikliğe gittim.
1- Bursaspor
2- Barahir şeklini aldı:p
@Şemsi
Bakalım havalar bir soğusun da yaparız illa. Eren vs. yok bu sene takım kan kaybetti. O açığı kapatmamız lazım. Yeni transferlerle bir sahaya inmek gerekir.
@Berk
Hangi resim o ya, benim tek olduğum mu Batuhan ve Mehmet'le olan mı,
Sahayı ben ayarlicam bu sefer.. Oğuz'u yormayacağım.
Yormayacağım dediğin yer bana en yakın olan sahaysa hiç yorma be kendini.
Beni yormaman büyük incelik.
Ayrıca, nabız yoklama başlamıştır, halı saha olursa kimler gelir.
son istanbul buluşmam olacağından dünkü tayfanın direk olması lazım orada..
Halı saha olursa gelebilirim ve iyi seyirci olurum :)
Eğer Serhatın sonsa gelmek için tüm sınırlarımı zorlayabilirim :) sırf senin için serhat :D
Halısaha olursa buradan kalkıp gelirim ama abanmak yok :D
Tabii ki de bu :)
http://www.yukleresim.com/images/943...9363078517.jpg
Halı saha hafta sonu olursa Aygün'ü de alır gelirim ben :zuhaha:zuhaha
Halı saha zaten hafta sonu olur.
Bizimle daha önce buluşmuş olanlar bilirler, hava şartı ne olursa olsun o maç yapılır, ona göre hazırlıklı olun, ilk kar düştüğünde yapıyoruz.
Ayrıca, gelmek için yazdırmaya başlayın isimlerinizi,