selam millet nasılsınız...
ya schalkeyi boşverinde...
basel yenmiş ya...o çok kötü oldu...
Printable View
selam millet nasılsınız...
ya schalkeyi boşverinde...
basel yenmiş ya...o çok kötü oldu...
abi baseli severim ya.ben isviçrede kaldım bi ara oynadım alt yapısında kısa bisüre:D
bu arada diyarbakır fener maçı mahalle maçı gibiydi ya fener tek kelimeyle ezdi...
ama basel 2.maçtan da en az bir beraberlik çıkarırsa...Quote:
Originally Posted by comandante
2007/2008 sezonunda Şam. Ligine 1 takım gidecek o da 2 ön eleme oynacak...işte bundan kötü oldu diyorum...yoksa basele lafımız yok...
basel hem türkiyeyi yaktı hem kuponumu yaktı :D
sitede kimler gece kuşu bir görelim birbirimizi.gece giren arkadaşlar niye bu saatte giriyorlar,nöbetmi tutuyorlar yoksa uykumu tutmuyor? :D
ben uyku tutmuyor seçeneğini tıklıyorum :D :D :D
şık koymayı unutmuşum,uyku sersemliği olsa gerek :D:D:D
uyku tutmuyor valla ne yapalım...sabahta zaten iş yok güç yok...ne yapcezz ki başka...
-----------------------------------------------------------------
diğer kuşlar ekran başında uyuyorlar herhalde...:D :D :D
işte bnm mekanım :D, zaman zaman uyku ,çoğunlukla lanet olası msn, ve tabi vize final haftaları , 1 güne sıkışştırııp çalışmak zorunda kalınan dersler:D:D
valla bu gunler benım son gunlerım yazın ıse baslıcam artık,,keyfını suruorum bu yuzden bu gunlerımın :) e bır de ıkıncı ogretımın verdıgı bı alıskanlık var tabıkıı
herkese hayırlı geceler...
yolcudur abbas bağlasan durmaz...
çalışıyozda ne oluyor sabaha kadar msn,fm,forum ne ararsan var :) huylu huyundan vazgeçmez.
bende kaçar,hadi hayırlı geceler sabah oldu ama neyse :)
dönem uzamis , bursum kesilmis , manita dumur vurmus , kredi karti borcu war gelde uyu
varmı hala ayakta olan uyumayan?:D
valla baktımda bende başka kimse yokmuş yaw.ya şimdi forum bize mi emanet?yatamıyacam ha şimdi modlar gelene kadar.içime kötü bi his düştü..
uyu sen birader nobeti ben devralirim :DQuote:
Originally Posted by koray_capello
eyvallah kardeş sende olmasan işimiz yaş..bide sabah 10 da dükkan aççaz..Quote:
Originally Posted by BurakMania
iyide benim uykum kaçtı:D
ya annem nöbetçi bugün zor geççece:)Ayrıca yarın dersane var o da ayrı bi bunalım...:(:(bide yarın 1 Nisan o şakaları çekces dersanede..Böyle hayat olmas olsun:)
Selam !!
Nabersiniz :)
Evet arkadaşlar yarın 1 Nisan dimi :) Ne güzel ama okul olmadığı için iyi olacak :) Bu arada herkese merhabalar.. İyiiz Kerem, senden?
ya neresi güzel geçen seneden beri en sevmediğim hatta iğrendiğim gün ilan ettim dolabım ve kitaplarımın geçen sene 1 Nisanda nasıl koktuğunu ve 1 yıl öyle dolaştım..İğrençti:(
umut bence ailen 1 nisan şakası yapıyodur İNŞALLAH bak yarın sana 1 nisaaaaaan dicekler görürsün
valla ben gece kuşuydum ama artık daha 11 de yat diyorlar ah ah eskiden ne güzel 3 te filen yatıyordum ya da 4 te
(bu arada msn deki lakabım gece kuşu idi)
valla bende 11 de yatıyorum horul horul :D siz tekkeyi bekleyin arkadaşlar:D
bu gece fazla kalamayacağım saat 00:30 da kayseriye yolculuk var...hatta yarın hiç yokum...şimdiden hepiniz Allaha emanetsiniz...
eyvallah kardeş hayırlı yolculuklar.
bende ewde kimse olmadığında buralarda dolanıyom işte :D
saat 12 yi geçti topiği up-layalım da gece kuşları çıksın bakalım piyasaya.
hehe iyi etmişsin kardeş ama ben bugün erken kaçacağım malum sabah sınav var :( açıköğretim okumaktan vazgeçeceğim artık sıkmaya başladı.
aaa olmadı ama şimdi..
ne yapayım kardeş iş güç sahibi olduk bir heves girdik üniversiteye neyse sen bakma takıldığıma başladığım işi yarım bırakmam ben :)
geçen seneden kalan bir ders vardı canımı sıkan şimdi gerekli bütün çalışmalar bitti.sabahı bekliyorum artık.ben kaçıyorum artık uyumam lazım.iyi geceler kardeş,buralar sana emanet :D
eyvallah..hadi sana da hayırlı sınavlar..geçersin inşallah.
bende işkembeciye gitmeden hepinze selam vereyim dedim.Sınavında kolay gelsin kardeş........
eveeeeeeet kimse kalmadığına göre yatabiliriz artık:D
dersanede hoca dalıyodu bize:Dmat hocası Kadın derse girdi bizimkiler uzum eşek oynuyolar:D:D
Quote:
Originally Posted by cifaaa
ne yazıkki cifa ama sergio abi sayesinde barısacaklar inanıorum bana yol göster dii için teşekkür edeyorum
sergio ile ne alakası var?
konuyu sabitliyorum gece kuşları ;)
ama sadece gece kuşları yazsın lüten akşam veya gündüz mesaj atulmasın...
biras saygılı olp abi demeni beklerdimde nese bosver saolsun bana yol göstrerdi