Bende Maldini'nin menajer olacağını sandım.Keşke Menajer olsa.
Printable View
Bende Maldini'nin menajer olacağını sandım.Keşke Menajer olsa.
Maldini'nin futbolcu olarak dönme ihtimali daha fazla bence.. :D
Leonardo'yu Linderoth okudum ve hiç garipsemedim artık siz düşünün Milan'ın halini :D
köklü değişim bu değil zira ben kafadan berlusconi'den memnun değilim
leonardo brezilya milli takımının başına falan geçmez geçemez harbiden olumlu olarak ne yapmıştır ki leonardo, hadi diyelim brezilya kötü gitti afrikada dunga bıraktı kovuldu ya da bi kulüple anlaştı ne olursa olsun brezilya federasyonunun bu sefer tecrübeli bir isimle anlaşacagını öngörüyorum, dunga yı getirerek yeterince risk aldılar baya da konuşuldu bu tercih tekrar böyle bir şey yapmacaklardır
Serie A'da şampiyonluk yarışı veren Inter, Sporting Lizbon'un başarılı ortasaha oyuncusunu kadrosuna katmayı planlıyor.
Gelecek sezon ortasahasına takviye yapmak isteyen Inter, rotasını Portekiz'e çevirdi. Sporting Lizbon'da oynayan Miguel Veloso'yu kadrosunda görmek isteyen Mourinho'nun Ricardo Quaresma'yı takasta kullanabileceği iddia ediliyor.
Geçtiğimiz sezon başında da 23 yaşındaki oyuncu için girişimlerde bulunan Milano ekibi, yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferi askıya almıştı. Transfer komitesi başkanı Marco Branca'nın geçtiğimiz günlerde Portekiz'e gittiği ve Veloso için görüşmelere başladığı biliniyor. Sporting Lizbon'un genç oyuncu için 10 milyon avro civarında bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.
23 yaşındaki Miguel Veloso, 2006 yılından bu yana Sporting Lizbon forması giyiyor.
Veloso'yu Fm den tanıyorum sadece.İnter alırsa gerçekte nasıl bir oyuncu olduğunu görürüz.
Gerçekten FM 2008'in en iyi DM'lerinden biriydi...Acaba gerçekte nasıl ? Alsaya Inter :D
Çok yararlı olur Intere'e Şuan Sporting'de beyin görevini görüyor Avrupa Liginde de golleri var
Milan'ın bütün maçlarını izlemeye çalışıyorum .Leonardo iyi bir menajer aslında milan adam gibi transferler yapmazsa başarıdan uzak olur anlamıyorum bu kadar yaşlı oyuncuyla ne yapacaklarını sanıyorlar
İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 34. haftanın açılış maçında, şampiyonluk adaylarından FC Inter, konuk ettiği Juventus'u 2-0 yendi.
Serie A’da 34. haftanın açılış maçında, İtalya liginin iki dev takımı FC Inter ile Juventus, Giuseppe Meazza Stadı’nda karşı karşılaştı.
Tribünlerin büyük kısmının boş kaldığı mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken, konuk Juventus’ta Malili futbolcu Mohamed Sissoko, 37. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek, takımını 10 kişi bıraktı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi FC Inter, 75. dakikada Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Maicon ile 1-0 öne geçti. FC Inter adına karşılaşmadaki ikinci golü Kamerunlu golcü Samuel Eto’o 90 3. dakikada kaydetti.
Bu sonuçla FC Inter, şampiyonluk yarışında önemli bir virajı daha geride bırakırken, puanını 70 yaparak, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.
Müsabakadan boynu bükük ayrılan konuk Juventus ise 51 puanla 6. sırada kalarak, UEFA Avrupa Ligi’ne katılma yolunda bir darbe daha aldı.
Maicon'un mükemmel golü:
http://www.youtube.com/watch?v=hsCbXu5it6Y
Maçın özeti:
http://www.youtube.com/watch?v=uenxc...eature=related
Maicon'un golü gerçekten müthişti.Golden önce baya bastırdı İnter ama golü bulamadılar.Kilidi açan isim Maicon oldu.
Bu arada Milan vakasına rağmen Balotelli sonradan oyuna girdi.Ona şaşırdım.İyi de oynadı ama Mario.Gerçekten kaliteli bir isim.Valla İnter'den Quaresma yerine onu alabilsek gerçekten süper olur.
Gelenek bozulmadı :) Maicon'un golü çok güzeldi gerçekten.
Maicon harika bir gol attı.. :) Juventus için üzüldüm onların kazanmasını istiyordum :D
Maçtan önce de Inter'in kazanacağı aşikardı fakat Sissoko'nun ilk yarıda atılmasıyla bu perçinlenmiş oldu,Maicon süper attı cidden...
Sampdoria kazandı. Milan şampiyonluktan koptu.
Lazio-Roma maçına bağlı herşey.
Maicon süper bir gol attı Juve 10 kişi kalmasa da sonuç böyle olurdu sanırım
Hücum hattına takviye yapmak isteyen Milan, rotayı Manchester United’ın golcü oyuncusu Dimitar Berbatov’a çevirdi.
Goal.com İngiltere’nin haberine göre, Manchester United’de beklentileri karşılayamayan ve yüksek bonservis bedelinin altında ezilen Dimitar Berbatov, sezon sonunda İngiltere’ye veda edebilir.
Klaas-Jan Huntelaar’dan istediği verimi alamayan ve sezon sonunda takımdan uzaklaştırmaya hazırlanan Milan, Hollandalı golcünün yerine Dimitar Berbatov’u getirmeye hazırlanıyor.
Milan kulübüne yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre, Milan, Berbatov’u kadrosuna katabileceğine inanıyor. İtalyan devinin yöneticileri Manchester United’da kötü bir dönem geçiren Bulgar golcünün yeteneklerinden kuşku duymuyor.
Sky Sport Italia’nın haberine göre, doping testinden geçemeyen Fiorentinalı golcü Adrian Mutu’ya 9 aylık ceza verilecek.
Ocak ayında girdiği testlerden sonra sıkıntı bir döneme giren Fiorentina’nın Rumen oyuncusu Adrian Mutu’ya şok ceza kapıda.
Sky Sport Italia’nın iddiasına göre, İtalya Anti-Doping Ajansı (TNA) tarafından devam ettirilen soruşturma sonrası Mutu’nun 9 ay sahalardan men cezası aldığı ifade edildi. Mutu, Lazio ile oynanan lig ve Bari’yle oynanan kupa maçları sonrası verdiği iki testten de geçememişti.
Tecrübeli oyuncu 9 aylık cezanın iki ayını tamamlamış durumda. Son gelişmeler ışığında Rumen golcünün sezon sonunda Fiorentina’dan ayrılabileceği söyleniyor.
Yahu yönetim yaş ortalamasını 80'e çıkarsa çok sevinirim dedemde oynamak istiyor zaten bu takımda çok iyi olur gerçekten..Berbatov'u ne yapacaksınız yahu Lukaku'nun falan peşine düşün yahu şu yaş ortalamasını biraz indirin..Ben olacaktım Milan'ın başında yaş ortalamasını 21'e indirirdim şhow yapardı takım Lig,kupa,şl.. :) :D
Manchester United Benzema'yı alabilirse muhtemelen Berbatov'u gözden çıkarır.
Lukaku,İtalya Serie A'yı kaldıramaz.Lukaku alırsın yanında da Berbatov'u.Gelişirse Lukaku oynar.
İnter'i geçtim Roma çoşuyor yahu :n:
:n:Bu Adamda Sürekli Ceza Alıyor Yav:D Ceza Ala Ala Sürekli Ülke Değiştiriyor:p
Bu adamın lisansını elinden almak lazım artık.
Gerçekçi bir hedef ..
Bu adam ne zaman futboluyla gündeme gelecek merak ediyorum artık çok geç galiba :D
1 sene oynuyo 9 ay yatıyo zaten adam :D
Çeyrek futbolcu Mutu. :) Bu adamla maksimum 1 sene sözleşme imzalaması lazım takımların.
Cezasının 2 ayını doldurdu. Bundan sonra ülkesini döner veya kimbilir belki yolu buraya düşer. Ankaragücü ilgilenebilir.
mutu eksiksiz süper bir futbolcu.tek başına takım denilirya işte o oyunculardan biride mutu ama talihsizlikler peşini bırakmadı.dünya çapında bir yeteneği var.yazık...
Yaşının geçmesi ve aynı şeyi ikinci defa yapınca kapıların kapanması durumu var. Yoksa futbolculuğu konusunda tereddüt yok.
Inter'in yaramaz çocuğu, insanların hareketlerini yanlış anladığını iddia etti.
Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli, Barcelona maçından sonra takım arkadaşlarıyla sevinmemesini insanların yanlış anladığını savundu.
Sky Sport 24'e konuşan Balotelli, "Bence insanlar yaptıklarımı yanlış anlıyor. Hayatımın büyük bölümünde insanların umrunda değildim. Ama işler kötüye gittiğinde gülümseyemiyorsunuz. Eğer insanlar beni arkadaşları olarak görürlerse hakkımdaki görüşleri değişebilir. Sorunlarımı aşacağıma eminim. Ben iyiyim, dünyanın en iyi oyuncusu olmak için çalışacağım. Bu benim çocukluk hayalim!" ifadelerini kullandı.
19 yaşındaki Balotelli, daha önce teknik direktör Mourinho ile sorunlar yaşamış ve kadro dışı kalmıştı. Genç oyuncu dün akşam formasını yere atmış ve takım arkadaşlarıyla galibiyeti kutlamamıştı. Bunun üzerine Marco Materazzi, Balotelli'ye tünelde saldırmıştı.