Çakma bir kafe açmışlar ingilizceymiş. :D
hayırlı olsun bakalım :p
Printable View
Çakma bir kafe açmışlar ingilizceymiş. :D
hayırlı olsun bakalım :p
Burası daha güzel ya :D Orda sözlük karıştırmak zor oluyo :D
orcinal kafemiz varken ne gerek var ing kafeye dimi aygün
burada da ingilizce konuşabilirdiniz aslında ne gerek vardı yahu :D
Evet Abudullah :p
Bu arada İngilizce Kafe'nin adı neden İngilizce değil :D
Yaşasın türkçe kafe :D
How are you millet?
Yapma tosun biz oradan kaçıyoruz sen ingilizce konuşuyorsun
Türkçe konuşun yahu.
(Sanada Türk ol diyorum maganda oluyorsun, Batılı ol diyorum godoş oluyorsun be kardeşim) :zuhaha
:zuhaha elinin ayarı yokki :u:
I non parlo turco. Io voglio parlo l'italiano.
Hop İtalyanca yok ;;)
Orama Koma Burama Ko .. Japonca varmı :D
burda söylenecek söz vardıya neyse :D
türkçe kardeşim türkçee
Türkçe ve İngilizce harici bir dil yassah. :D
Peki Emre Kardeşim :p :D
başta kullanım kılavuzu gibi bişe olsa daha kolay olur.. :n:
hi: selam
how are you: naber :n:
bu kadar yeter..
İyi akşamlar,selamlar.
Galatasaray'lı olmaktan mutluyum :D
Hoca beğendi mi seni?
Almanca Ich will :p Almanca'da açılsın :p
Mehmet Demirkol müthiş yorumlar yapıyor Beşiktaş için valla bravo bu adamı çok beğeniyorum.
Birebir konuşmadı yani.Aferin sende iş var tarzından..
Olum ben bu antremanda hoca senin hakkında karar verecek diye biliyordum.Ondan soruyorum.Aslında diğer antremana gelme dememeside dediklerimle aynı şeymiş gibi sayabiliriz..:icon_smile:
Umarım yükselirim ya bundan sonraki antremanlarda daha çok parçalıycam kendimi :D
ParçaLamak mı?
Hocanın boyu ne kadar ?:zuhaha
Benden biraz daha uzun. Fakat kale bayağı bir büyük :D
Ağır takıl bence.Beyler rahat olun ben bu işi biliyorum tarzında mesajlar ver duruşunla.:icon_biggrin:
Degaj yapıyoruz o adama neden attın diyo topu e bizim takımdan diyorum çocukta diyo ama o kazma onla başlama bi daha. Yahu ben nerden bileyim :D çok şerefsiz tipler var :D
Senden uzunda senden iriyse kork bence.:D
Yok sıska bişeyse ağırLığını hissettir yeter ona.:zuhaha
kaleci dediğin adam diğer oyunculardan farklı olmalı, çünkü ondan 22 kişi arasında sadece 2 tane var (: farklılığını hissettirmelisin öncelikle. reflekslerin iyi olmalı. maç boyunca susmamalısın çünkü sahayı en net gören kişi sensin. arkadaşlarını sürekli rahatlatmaya ve motive etmeye çalış. rakipten boş adam varsa tutmalarını söyle v.s susmamaya çalış yani maç boyunca -ya da idman boyunca her neyse (:-
dinleyin tosun abinizi, prof futbolcu olursunuz.
işin koptuğu nokta konuşma zaten.. bence bu eksikliğini gidermelisin.
Reflexes 20 , Communication 1 yani :D
Aslında ilk antremanım oldugumdan birazda çekindim konuşmaya adamlar ne yapsam azarlıyordu beni çünkü. Bir anlamda ezildim 5-4 kazandık antreman maçını fakat ben daha iyisini yapabileceğimi düşünüyorum ilerleyen maçlarda.
adamlar senin umrunda olmamalı.. senin yapacağın iş hocayı etkilesin yeter. utanma sıkılma bir zaman sonra geçecektir. sen işinin en iyisini yaptığın sürece adamlarda kabullenir zaten seni.