Ozman saat bozuk :D:D:D
Printable View
Ozman saat bozuk :D:D:D
South Park izlemeye gittim birde ne göreyim bugün South Park Yok neyse pazartesini bekliyecez artık.
zaten bir türlü yakalayamadığım uyku düzenimi hepten yitirdim.. bakalım okul açılınca ne etcez.
saat doldu doluşun..:p
günaydın millet bugun ılk musterı ben olayım :D
Günaydın kafe ahalisi keyifler nasıl ?
günaydın kardesım ıydır be ne olsun,senı sormalı?
iyiyim sağolasın yeni bi güne uyandık bakalım Allah sonumuzu hayretsin :D
Bir selamda benden.. :) Nasılsınız?
günler kısa ya çabuk gecıyor ne ara cumartesı oldu anlamadım bos bos gıdıyoruz ılerıye dogru
Günaydın Oğuz iyiyiz sağol sen nasılsın ?
valla çabuk geçiyo günler bırak cumartesiyi bu kadar sene nasıl gecti ben onu anlamıyorum ki :D
idare eder abi hayat gayesi.. :p
Hiç bişe yapmıyorum herhalde erken gidecem Kayseri'ye koca evde tek başıma kalırım artık..
gunaydın oguz
oda doru yıllar nasıl gectı onu cozemedık kı gunlerı cozssek :D
git oğuz git simdi evde tek basına oturmak keyifsiz gelebilir ama iş hayatına atılınca görcem seni :D 15 kişi küçücük ofiste çalısır bide üstüne aksama kadar telefon susmaz işte o zaman evde tek kalmak için 3 maaş heba edebilirsin :D
ooo o telefon sesı adamı gıcık eder ya :D
Valla ben severim tek yaşamayı ilerde iyi bir maaşım olursa tek evimide tutarım..
Hoşbulduk tekrardan..
Selam cafe ahalisi :).
Herkese günaydınlar....
günaydın enes :).
Günaydınlar Enes ve Ozzy
ben sevmem tek yaşamayı benim yemek yapan ve ortalıgı toplayan birine ihtiyacım var her zaman :D
Abi bulaşık makine olduktan sonra ben kendime yemek hazırlamayı severim.. :D
Ne farkeder ozyy 1 harften bizi mi kırıyorsun.. ;) :D
Kırmıyorum,oğuz abi onun hikayesi baya bi ilginç.Geçen seneki gıcık Türkçecinin inadına Ozzy değil Ozyy diyorum :D.
Ben markete kaçıyorum birazdan gelirim şimdilik hoşçakalın..
ho ho ho .....
Noel baba geldi.
bı temızlıkcı tutarsın ya :D bi rus bulursun tertemız yapar :D :D
Abi yemek hikaye 2 yumurta kır üstüne sucuk alsana paşa yemek :D.
mantıklı fikir kendime rus bakıcı tutucam hem rusca öğrenmeyi düsünüyodum dilde öğrenirim :D
Emre tek yasıcan sonucta eş yok cocuk yok :D 80 mılyon koymaz :D
Bence koyar. :D Onun yerine arkadaş çevresi edineceksin genelde ev işlerinden ve yemekten anlayan hoş bayanlar. :icon_lol: Hem evi temizlerler gelip hem vizeydi finaldi falan ders çalışılır falan :D
El Bartodan inciler :D valla püf noktaları veriyo gençler yakalayın bunları :D