http://img178.imageshack.us/img178/299/dnzzs0.jpg
Nasılım :p
Printable View
O oyun ne ya söyleyin de bizde oynayalım..:)
hangi oyun hakkatten:D
Soldat,güzel oyundur,herkese tavsiye ederim
Selams.
Güzel oyunmuş.Onlinemi oynanıyor.
Evet online oynanıyor. Sitede arama butonundan
Soldat yazarsanız bulursunuz.
Yaw sabah yaazzım gelmedi, Emre abi bir resim koymuş internetler gitti burda:D
Ya ben bi tane buldum Soldat linki isteyen arkadaşlara atarım özelden.;)
O zaman benim özele bi atsana.Eve gidince indiririm...
Bişi soracağım Emre abi resimlerini mi yayınladı?
Google'a soldat yazarsanız zaten bulursunuz.
Sitedeki konuda resmi siteyi verdim. Ordan bakabilirsiniz.
Bu arada bizim de internet gitti , elektirik gitti...
Erdem attım sana Soldat 1.3.1 :)
Son versiyon değil o.
1.4.1i indirin.
Tamam ona da bi bakayım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tamamdır Soldat 1.4.1 buldum onu da atayım Erdem sana.. :)
Emre'yi benzettiğiniz kişi, şu gel keyfim gel diye reklam vardı.. Ordaki şahıs olabilir bence, Ali Turca mıydı neydi..
Musatafa ayriyetten başka bir şey indirmemize gerek var mı ??
Hayır gerek yok. Soracağın birşey olursa buraya yazabilirisin. Veya soldat konusuna.
Tamam sağol..
Emre abi tam bir Beşiktaş'lıya benziyormuş.
O nasıl oluyo Şemo?:D
Şemsi birileri sana Şemo mu dedi :rolleyes: :D Hemde Kafe'de.
İsmim Şemsi.:)
Valla görünüşünde,tipinde Beşiktaşlılık var.
İŞTE YENİ GOLCÜMÜZ JOHN CAREW
Fenerbahçe’de son dakika gelişmesi. Başkan Aziz Yıldırım Adriano transferine nokta koydu ve uzun süredir peşinde koşulan Carew’in menejeri ile İstanbul’da bir araya geldi. İstanbul’a dönmeyi düşünmüyorum diyen Carew’in Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakmaya başladığı ve gelmesinin an meselesi olduğu belirtiliyor
Bu sezonun başında camianın "flaş" transfer beklentisini fazlası ile karşılayan Fenerbahçe yönetimi, ikinci büyük bombayı patlatmak üzere.
2004-05 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen ve aynı sezonun sonunda Lyon takımına satılan John Carew ile resmen görüşmeler başladı
Başkan Aziz Yıldırım'ın daha önce de ilgilendiği ve Fenerbahçe'de görmeyi çok istediği Carew için Lyon forması giyerken, Beşiktaş'la yapılan sözleşme gereği,"Türkiye'de başka bir takımda forma giyemez." maddesi konulmuştu.Ancak geçtiğimiz ocak ayında Milan Baros'la takas edilen ve İngiltere'nin Aston Villa takımına geçen Norveç'li yıldız için bu engel ortadan tamamen kalktı ve engel kalmadı.
Deivid'e Yol Göründü
Fenerbahçe Kulübü'nün Aston Villa ile 2009 yılına kadar sözleşmesi olan Carew transferini yürütmesi için Alex'in menejeri Juan Figer'i aracı olarak kullandı ve bu futbolcu ile başkan Aziz Yıldırım’ın bir görüşme bile yaptığı belirtiliyor.
Norveçli golcünün bonservisi için 6 milyon euronun gözden çıkarıldığı bildirildi.Carew'le ön anlaşma yapılır yapılmaz transferin camiaya müjdelenmesi bekleniyor.Norveç'li yıldızın transferi gerçekleşirse bir yabancının gitmesi gerekecek ve o da çok büyük olasılıkla ,geldiğinden beri hayal kırıklığı yaratan Deivid olacak.Brezilyalı oyuncuyu satın alacak kulüp bulunmazsa, kiralama formülü gündeme gelecek.
Bu sıcak gelişmeler üzerine Deivid’in menejeri İstanbul’a çağrıldı ve yeni sezon öncesi futbolcunun kendisine kulüp bulması istendi ve bonservis konusunda ise her türlü kolaylığın yapılacağı belirtildi.
Ne o resimdeki Emre abi mi ?
Ben önceden görmüştüm ama bu resimle hiç benzerlik yok..
O resimde bu resimden çok daha kalıplıydı.Ve suratı daha değişikti..
Selamlar arkadaşlarr...
A.s Baran..İmzayı değiştir istersen :)
Hoşgeldin Baran.
Olum daha zayıftı o resimde.:D