Evet sağol sen ?
Printable View
Evet sağol sen ?
Fırat beni sormuyon hiç :D.
Sen iyisin zaten belli neşen yerinde :) öyle dimi ? :D
iyiyim ben de burak.
Yerinde fırat korkma sen ;;).
EDİT:Yatıyorum herkese iyi geceler,kalanlara iyi sohbetler :).
ben kaçtım (bkmayınız: Aygün, Taylan) :D
Sessizliğe büründü yine buralar.Canlanın millet 01:35 yatmak için iyi bir zaman değil:D
5 e kadar yolu var. Ama yapacak birşey yok :uzgun:
İyi geceler kac gündür su meshur halı saha organizasyonu için uğrasıyoruz...Olsunda bitsin yoksa karizma fena çizilecek :n:
140 mesajlık konudan 14 kişi çıkmazsa fena olur :D Mesaj yazan 10 kişiden biri oynarsa tamamdır :D
Aynen öyle valla mac olup bittikten sonra da hic kapanmayacak galiba konu acayip tuttu:p
Yatıyorum artık ben de sabahları çok geç kalkıyorum 4 -5 te yatınca biraz daha erken olsun hedefim 10 gibi kalkmak :) hadi hepinize iyi geceler iyi rüyalar
İyi geceler. Bende yavaş yavaş yatmaya hazırlanayım bare.
Ben Yatıyorum.Herkese İyi Geceler.:)
Açıl cafe açıl
Günaydın :)
günaydın kafe ahalisi keyifler nasıl ?
Hoşgeldin abi iyidir sen nasılsın ?
gunaydın ahalı nasılsınız ?
Günaydın Mustafa iyiyiz sen nasılsın ?
İşsiz adamı izleyen varmı güzel filmmi ?
saol isocum ıyıyız allaha sukur senı sormalı nasılsın aydındamısın hala dolasıyomusun:D
işsiz adam mı ıssız adammı o :D ben bılmıyorum ıkısıde varsa ıkısnıde ızlemedım
gribim ismail nası olayım :D
Beatbox acayip bişey ya :D
Yok Mustafa ya Gedizdeyim (: Ankaraya gitcm 17 Şubatta Ankaradaym (:
Issız adamda İşsiz adam oldu o bizde :D Bilen varsa söylesn boşuna zaman kaybı olmasn :p Goal Parade indiriorm bide Acunun yaptığı en güzel 100 Gol
Abi yurtta 3 kişiyiz 2si grip :D tek ben olmadm :D
Bünye sağlam tabi olmazsın grip :D
eralpe katılıyorum o bunya hasta olurmu ısmaıl :D
acayip acıktım ha. ne yesem
ismail sana ne kadr imreniyorum inanamazsın gözlerim bile ağrıyo benim :D
ahahaha ben hasta olamıyorum yaa :uzgun: :n: :zuhaha
Abdullah evde yanlızmısın ?
Abi düzenli uyku moduna geçtim çok mutlym :D 2de yatıp 10-11 gibi kalkıyorm :D
evet gayet yalnızım :D
Bak şimdi girip Margarini tavanın içine atıyosun önce kaşıkla alsan daha iyi olr hepsini atmada :D Sonra peynirleri doğruyosun küp küp ufak ufak ( Kaşar olursa tercihtir ) margarn eriyene kadar bu işi yap ama :D sonra Maydnz alıyosun onlarıda ufak ufak doğruyosun az olsa yeter.
Margarin eridikten sonra yumurtaları kırıyosun tuzunu atıyosun az geçtikten sonra kaşarları ve maydanoz atıyosun hafif pişmiş şekilde önüne koyup yiyosun :d Peynirler erimiş olsn ama :D
maydanozu katmasak olmaz mı isot abi :D
Olur olurr fark yapmaz maydanoz olunca görüntü oluo zaten :D Hattaa sucuk varsa kaşar - sucuk - yumurta yap o zaman daha sağlam oluo :n:
Günaydın herkese....
Mustafa acayip yemek yaparm haa :D Dün mantı + Patates kızartması yaptm :n: Bugünde patlıcan yemeği yaparm belki kafam eserse :p
Hoşgeldin Burak
Hosbulduk abi uyku düzenim asırı şekilde bozuldu bide yeni kulaklık almam lasım :D
ziyafet var desenize hihihih
Burak kaçta yatıyosunki :D 2 normal saattir yahu onunda altına inince fena oluyo insan.
Yok abdullah ya arkadaş spor salonuna giderse bugün o zaman olr :D o zaman paatlıcandan vazgeçer Tavuk haşlaması yaparm :n: Spordan geldikten sonra yioruz öyle olrsa :D Bende çeşit bitmez :p
Yaa Mustafa hazır çorba + kızartma + menemen yemek değilki :D onları gece yapıyoruz biz açlığı bastırsn die :D