Neden ki :D Sonuçta eskisi kadar aktif olamıyom :)Günde yarım saat falan uğrayabiliyom foruma :)
Hoşbulduk Şemsi :)
Printable View
Neden ki :D Sonuçta eskisi kadar aktif olamıyom :)Günde yarım saat falan uğrayabiliyom foruma :)
Hoşbulduk Şemsi :)
Neyse ben Iğdır sokaklarına akıyorum görüşürüz.:D
Hatta bir kere bana cam açmıştı.:) Onda hiçbir haline benzemiyodu :D Ama o zaman çok yorgundu.Tarih yazsan daha iyi olur Baran.Her geçen gün 52 gün yoksun :)
Ben de kaçıyorum,arkadaşlarla halı sahada maç yapacaz :D
Bende gideyim.Kafamı çeşmeye sokup TV izliycem :D
Ya bu ne ya günde 4 kere elektirik kesiliyor bunlarda 1 saat sürüyor sularda kesiliyor ne biçim iş ya bu :mad:
Tam Oyun oynuyorum tam kaydedicem pat gitti
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:D
sanada selam nabersin?
Ben yokum :)
Ben varim :D
selamun aleykum arkadaşlar..
Bende yokum. :)
Ben varım...
Nasılsın Zidane Serkan abi ? Okul bitti mi :)
Bende varım ozaman sayın yöneticim varsa. :)
Aygün naber küçük. :p :D
İyidir abi SaoL sen ? :) Bu arada avatarındaki sen değilsin dimi ?
Okulun kışı bitti, bana yetmedi yazın da gideceğim.:zuhaha
Git git abi bol bol çiz :D
Bu soruya kaçıncı kere cevap yazmam gerekecek bilmiyorum. Yok ben değilim çocuğa vuruldum resmini koydum baksana yakışıklılığa. :zuhaha
Yaz okulu haaa vayyy... :D Nede çekilir ya bu sıcakta. Sabahtan beri tam 3 kilo vermişim. :) 81-3=78 :n:
Emre abi bu şahıs sana hiç benzemiyo :D
Bu şahış dediğin benim canımcım...
Desene bu sıcaklar sana yaradı.:zuhaha
Okulu çok seviyorum, o nedenle gideceğim.:D Siteyi takip ediyorum herhangi bir açıklama yok, bu sıcakta bilgi almak için okula gitmek de hiç içimden gelmiyor. Belki kayıt tarihini kaçırırım.:p
emre abi kaçıncı cevap bu :Dbu arada bende varım
Vayy Emre, bu şahıs sensin demek.:D 3-5 kilo daha versen tam süper olacak.:zuhaha
3-5 kilo daha versem bişey kalmayacak zaten Serkan. :zuhaha
Ver sen ver. Bak bana 65 kiloyum.:D
Bugün dolap çat diye durdu. Soğuk su kalmadı evde. Servisi arıyoruz klima kurmaktan 3 günden önce gelemeyiz dedi. Ben kışın bile dolaptan su içen adam soğuk susuz kaldım yahu.:(
Fişi falan çıkardık taktık tekrardan çalışmaya başladı, gidip bakayım soğumuş su var mı?:D Allah kimseyi soğuk susuz bırakmasın bu sıcak günlerde...
Merhaba Kartal forumu geldi.:D
Amin !!!!!! :D
FM'de değişik birşeyler denemek istiyorum, ilginç fikirleriniz var mı?:D
Hoşgeldin Şemsi...
Benim var Serkan.Bir takımın başına geç ve 10-15 sezon istifa etme. :zuhaha