Hmm anladım abi :D
Printable View
Hmm anladım abi :D
gençlik sesiniz cok cıkıyo uyumaya calısan var yahu :P :D
Ben kararsızım. Fm oynayasım var ama Palacio 5 ay sakatlandı bende kızıp kapattım orada, şimdi girip tekrar sinirlerimi bozmak istemiyorum.:D Yatayım desem uykum yok, takılıyoruz bakalım...
Sabah okul var ya neyseki son sene tek tesellimiz bu :)
Bizim daha 3.5 senemiz var.:) Uykum var ama yatmıyorum, Knight sardı beni.Tavsiye ederim.:D
takıl takıl Serkan hatta hep beraber takılalım benimde canım sıkılıyo zaten :) bu arada aygün iğrenç esprin hakkında yorum yapmayacağım :D
bugün rapor almıstım , yarın okul var of ya , hayde iyi geceler beyler , bayanlar
Aygün esprisi üzerine direk yatasım geldi, içimdeki enerji söndü.:D
İyi geceler Alican. Alican'dan başka yatanlar varsa onlara da iyi geceler...
İnsanda iğrençlik damarı olmasn 1 kere :n:
Ben gidiyorum ya.Siz espriden anlamıyosunuz :D 2 maç yapıp yatıcam.İyi geceler (:
Aygüncüm simdi sen iğrençleştin diyye benimdemi iğrençleşmem gerek niye böyle surat asıyosun :D
İyi geceler.
Binevler tarafı dediğim Üniversite'ye yakın.Bir gün gelirsen görüşürüz.:)
Sütünü iç de yat Aygün. (Emre ben gelemezsem Aygün'e hatırlat demiştin ondan, yanlış anlama Aygün):D:D
Bende memnun oldum Mert.:)
Aygün sütünü ılık iç :D içine biraz bal koy :n: ben yeğene hazırlıorm hep öyle kerata çok sevio :p
Neyse sizin sohbetinize doyum olmuyor, erken yatayım, erken kalkayım, gündüz nasılsa yapacak iş bulurum.:D
Hadi iyi geceler...
Aygün ve sütlü mamüllerine iyi geceler:D
iyi geceler serkan, aygüncüm sanada iyi geceler yatıyosun madem daha fazla iğrençleşmeden :D
Oldu canım crepso :p
Hadi ben bu sefer kaçtım.İyi geceler.
Beyler herkese iyi geceler.Yarın okul var artık yatalım :)
İyi geceler Mert cok calıs gel Bursaya:D
Bende yatıyorum, iyi geceler herkese.
Bende çok sıkıldım yaa ne yapsm acabaa pff
Kafe açıl..
sana sesleniyorum leo bana gövde gösterisi yapmak ha... Allahtan İso akıllı adam tahriklerinize kapılmamış. El Barto görsün ha...
Günaydınlar...:)
Serkan Abi'den (King Theoden) bahsediyo Oğuz.:) İyiyim Allah'a şükür tatilin son günlerini yaşıyorum.:) Sen nasılsın?
Bana abi demeyin ya kendimi yaşlı hissediyorum :D