iyi bizde okulun ilk günlerini yaşıyoruz.. :D Yine sıkıcı yine sıkıcı
Tamam abi ah pardon.. :p
Printable View
bana yol gözüktü. ÜDS'ye basvuruyorum bugün. :n:
Sosyal Bilimler mi hangi daldan başvuracaksın?
Yesss sosyal bilimler. :D
Ama sınav fena kazık 20 ila 28 arasında bir puan alırım kanısındayım :zuhaha
Üniversitelerarası kurul Yabancı Dil sınavı.
Yüksek Lisans yapmak için yada doç. yada prof olabilmek için bu yada bunun dengi bir dil sınavından belli bir puan alman gerekiyor. :D
Bende ÖSS'ye mi girsem diyorum..Hatta girsemden ziyade girecem.. :D BU sene o kadar matematik dersinden kaldık yaparız herhalde bişiler.. :D :n:
Bende Genel Kimya ve Fizik'ten kalarak "Madem geldik dünyaya ne gerek var Kimya'ya." sözünü kanıtlamış oldum. :n:
Hayatımız Sınav yahu :D
Ben geçen sene kimyadan ucu ucuna geçmiştim hoca hakikaten ters köşe yaptı güya test yaptı finalde..SOruları işaretledim işaretledim sonlara doğru bildiğim bir soru çıktı yaptım yaptım cevap şıklarda yok "hocam" dedim dememle "eğer cevap şıklarda yoksa kendin şık aç" demesi bir oldu tabi o kadar salladığımızı da Allah'a havale edip testi bitirdik.. :D Ve şansa şartlı olarak geçtim..
:zuhahaQuote:
"eğer cevap şıklarda yoksa kendin şık aç"
böyleleride var işte. :D
Vallahi öyle Emre abi. :n: Bu görüşüne katıldıktan sonra Yavuz Bingöl'ün konuyla anlamlı olup olmadığını çözemediğim bir dörtlüğünü yazıyorum:n::
Böyle geçer ömür böyle
Kim öyle kimi böyle
Her zaman dinlemek olmaz
Arada birde sen söyle
Vallahi bizim hocada hiç çalışmayın çok kolay sorucam dedi Oğuz. Bir girdik. Nerde en kıl sorular var bulmuş çıkarmış sormuş. :n:
O değilde bazı sınavlar olur 6-7 sayfa özenle doldurup cevap kağıdı verirsin 10 alırsın boş kağıt verirsin 15 alırsın en çok koyan şey oluyor..Gerçi genelde bana koymuyor ben genelde boş kağıt verenlerden olup diğerlerine gıcıklık yapan taraftayım.. :n: :D
Aşağıdakierden hangisi bilgisayarın bir parçası değildir?
A) RAM B)Hard disk C)İşlemci D) CD Sürücü E) Hepsi
ne cevap verirsin bu soruya :zuhaha
Valla beklemediğiim yerden geldi herhalde boş bırakırım.. :zuhaha :D
İşlemci derdim herhalde Emre abi. :n: Boş bırakmakta yanlış sayılacağından o yüzden işlemci derdim. Yada soruyu gördüğümde devrelerim yanacağından gözlerimi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Servisi'nde açardım.:n:
Mantıken bütün cevaplar verilebilir gibi gözüküyor. Yani belkirli bir mantık yürüterek işlemcide diyebilirsin cd sürücüde hard diskte. Ama hoca ile bu sorunun yanlış olabileceğine dair iddiaya tutuşursan alacağın cevap sudur;
Sorunun doğru yanıtı E şııkıdır. Neden çünkü bilgisayarda Hepsi diye bir parça yoktur. (Buda bir mantık sonuçta) :n:
Benden de size akla zarar bir soru bugün hava 0 derece ise ve yarın 2 kat daha soğuk olacak ise yarın hava kaç derece olmalıdır? :D [not: Cevabı bende bilmiyorum] :zuhaha
Burada ortalama sıcaklık değerlerini bilmek lazım :D
Peki bir soru daha Bir şizofren intihar etmekle tehdit ediyorsa, rehin alma suçundan yargılanabilir mi?
ve bu da 2. soru insanlar 400 milyon yıldız olduğuna inandıkları halde neden yeni boyalı yazan yeri ellleriyle yoklarlar..:D
O sorunun cevabı çevirmelerden bulunuyodur büyük olasılıkla Oğuz. Kelvin'e veya Fahrenheit'a çevrilip bulunuyodur. Bulunmasa bile en azından mantıklı birşey düşündüm. :n:
1- yargılanamaz
2- tecrübe insanın dogasında var
:zuhaha
hava sıcaklığı sorusuda ortalama sıcaklık atıyorum 5 iken 0 ise yarın 2 kat soğuk olacak ise -5 derece olur değişkendir yani :D
Tamam Emre abi gayet başarılısın en can alıcı soruyu soruyorum.. :zuhaha
Kadınlar neden tek başlarına tuvalete gidemezler.. [nokta :zuhaha]
:D :zuhaha
yoo gayet gidiyorlar sana gideni denk gelmemiş heralde :D
selam gunaydın..
Gidemeyen niye gidemiyor Erkekler neden tuvalet önündeki fayansları sayıyor.. Bunlarda yeni sorular.. :zuhaha :D
günaydın Mustafa.
hade get işine sabah sabah Oğuz. :D
Peki asıl soru şu:
"İnsanlar neden tuvalete girince daha çok düşünür?" :n:
Günaydınlar adaşım.:)
Çünkü Mustafa kısmen sessiz bir ortam kapalı bir ortam ilgi çekecek birşey yok..
Hoş geldin Mustafa.
tuvalette dusunmekten baska ne yapabılırsınkı adaş o esnada :D
hobulduk Oğuz
Kardeşime sordum bu soruyu. Aklın yolu mideden geçer dedi. :n:
Cevabını bende çok merak ediyorum vallahi.
:D Süper cevap..
1000 al
40 ekle
1000 daha ekle
30 ekle
1000 daha
Artı 20
Artı 1000
Ve artı 10
Toplam ne çıkıyor ?
Hemen cevaplayın edit falan yok.. :D
5000 mi ??