Schuster'le kapıştıkları kesin. Keşke sezon sonu beklenseydi. Üzüldüm Deli İbo adına.
Printable View
Schuster'le kapıştıkları kesin. Keşke sezon sonu beklenseydi. Üzüldüm Deli İbo adına.
Shuster ile tartışmış.Shuster'de rapor sunmuş ve fesh edilmiş...
Bence kadro dışı bırakılmalıydı.Böyle bir adam haketmedi bence böyle gönderilmeyi...
Schuster'le tartışmış.Schuster istemiş.
Tartışmaları neyin üzerineymiş acaba? Kimin saçı daha güzel vs. ? :D
Ayıp edilmiş bence.Şimdi ligtv de altyazıda gördüm şaşırdım
En fazla 6-7 ay daha takımın başında bulunabilecek bir adam için yılların kaptanının yollanması yazık olmuş
Yeni mesajlarda bu konuya mesaj atıldığını gördüğümde kim ne dedi acaba diye merak ettim girdim konuya.Fesh haberini öğrenince ufak çaplı bir şok geçirdim.
Soyunma odasında Toraman'a yumruk atmış deniliyor Haber1903'te.Doğru mu değil mi öğreniriz zamanla ama cidden önemli bir şey var ki böyle apar topar sözleşmesi fesh edildi.Nedeni netleşince olay hakkında yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır.
Quote:
Yönetim Kurulumuz’dan Açıklama
14.02.2011 20:47
Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır:
13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
bütün takımı etkiler bu ibrahim üzülmez ha diyince atılacak bir oyuncu değildir.
Şok Şok Şok...
İbrahim Üzülmez yollandıysa bayağı ciddi bir şey olmuş demek ki, terlik olayında da gidecek denmişti ama sonra affedilmişti.
İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi fesih edilerek 100 yılın ayıbı yapılmıştır.
A.Gücü maçından sonra İ.Toraman'a yumruk atmış.
Saçma bir karar..
Vay anam vay neler dönmüş serhat ya
Yalnıız ayıp edilmiş, tamam yaptığı hareket hoş değil ama keşke kadro dışı bıraksalardı böyle direk fesih ayıp olmuş BENCE.
Sloan gitti,Üzülmez gitti.sıra Ferguson'da:D
perşembe günü maça gitmek farz oldu kesinlikle üzülmeze jest yapılır cimboma sağ ayağıyla attığı gol krasicle sohbeti yerleri yumruklaması eğer kaptanlığı toromana verirlerse içim sızlar.
Bu takımın senelerdir kaptanlığını yapan , Beşiktaş için herşeyini vermiş bir adama bunu yapmak Beşiktaş camiasının vefasız olduğunu gösteriyor . Yazık!
Eyvah eyvah başladık yine. Gelen giden laf söyler gider:D. Varan 1 '' Beşiktaş camiası vefasız'' :D
Malzeme çıktı ya size hemen yerden yere vurun arkadaş.
Kafasını yukarıya kaldırınca çarpılacağına inanırmış gibi soldan top sürüşlerine , rakip daha hareketini yapmadan ayağına kayıp çalım yemesine ve bunun gibi birçok kötü futbolculuk örneklerini sunmasına rağmen insanlığı , efendiliği ile ben de çok seviyorum Deli İbo'yu. Ancak sizlerin de dediği gibi sen bu takıma yıllarını vermiş , tırnağınla kazıya kazıya kaptanlığı almış bir insansan , tribünlerin sevgilisi olmuşsan , en kötü gününde bile eleştiri almayacak kadar tolerans sahibiysen bundan 2-3 sene önceki olayda olduğu gibi aynı derecede hataya düşüp ortalığı karıştıramazsın. İç basına malzeme olacağımız yetmiyormuş gibi şimdi bir de dış basında Beşiktaş kaptanını kovdu bilmem ne oldu diye haberler çıkacak. Üstelik bu kadar revaçtayız olumlu manada. Eğer tüm bunları göze alıp takımın ikinci kaptanına yumruk atabiliyorsan bu camia da seni silmeyi göze alır. Kimse kusura bakmasın , hiç ama hiç kimse Beşiktaş'tan daha büyük değil. Bu camianın adını lekeleyemez.
Yok canım. Sen nasıl düşüncelerini yazdıysan bende kendi düşüncelerimi yazdım :).
Katılıyorum... Ayrıca çok basit, yönetim kurulu fikir aldığı kişiler ışığında olaydan bir gün sonra karar vermiş. Geçmişte de aynı olayı yapmış, tekrar etmiş, vaktinde affedilmiş, şimdi yine aynısı... Takımın kaptanı olan biri yönetim kurulunca belirlenmiş bir şekilde bu tür davranışlarda bulunabiliyorsa, takımdan ihraç edilmeyi hak etmiştir. Vefa yı başkalarından öğrenecek değiliz, herkes önce kendi geçmişine bir baksın.
Beşiktaş'ın için vefa sadece bir semt adı galiba dermişim. Eğer hak ettiyse gönderilir yıllardır oynaması veya kaptan olması önemli değil kimse Beşiktaş'tan büyük değildir ama umarım ufak tefek birşey içinde göndermemişlerdir İbo'yu.
Daha önce yaşanan terlik olayının üstüne İbrahim Üzülmez'in bu yumruk olayından sonra ani bir biçimde sözleşmesinin fesh edilmesi çok ağır değil bence.Ancak benim merak ettiğim kısım,Toraman ne dedide Delinho gerçekten delirdi.Toraman yumruk yiyecek ve sessiz kalacak.Olacak iş değil.Çok ilginç gerçekten.
Haber1903.com'da Toraman'ın küfür etmediğinin anlaşılması üzerine tek taraflı fesh edilmiştir diyor Şems. Mantıklı değil mi yani ? Toraman yumruk yemesini sağlayacak kadar ağır bir şey söyleyecek ama en ufak ceza almayacak. Çifte standart gibi bir şey olur ve o da bizde olmaz..
İŞTE OLAYIN PERDE ARKASI
HABER1903 yaşanan kavga ve sonrasında yaşananları açıklıyor.
İşte gerçekler;
Devre arası futbolcular soyunma odasına girdiğinde kapıdan bir hışımla içeri giren İbrahim Üzülmez, soyunma odasında bağırıp çağırır. Sonrasında hızını alamayarak ayakkabılarını çıkarmaya çalışan Toraman'ın yanına gelen Üzülmez, İbrahim Toraman'a iki tane yumruk atar. O sıralarda soyunma odasında ortalık karışır. Olayın şaşkınlığını yaşayan Schuster, hemen oyundan İbrahim Üzülmez'i alır ve yerine İsmail Köybaşı'nı dahil eder. İfadelerine göre özellikle yabancı futbolcular yaşanan gerginlikten oldukça etkilenirler..
Karşılaşmanın sonrasında Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu olayı araştırır, tüm futbolcularla ve teknik kadroyla tek tek konuşur. Yöneticiler, Toraman'ın suçu olmadığını ve Üzülmez'e küfür etmediğini öğrenir. Daha sonra Üzülmez ile birebir görüşme yapan yöneticilere emektar kaptan suçunu itiraf eder. Tüm suçun kendinde olduğunu ve hatasını kabul eden Üzülmez, arkadaşlarından özür dilediğini, Toraman'dan da özür dilemek istediğini ancak onu bugün göremediğini yöneticilere iletir. Durumu değerlendiren yöneticiler, Üzülmez'in haksız olduğuna karar verir ve tüm alacaklarını vermek kaydıyla Kaptan'ın sözleşmesini fesheder.
Öten yandan İbrahim Üzülmez'in yaşanan olaydan dolayı çok pişman olduğu, önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek Beşiktaş camiasından, takım arkadaşlarından ve İbrahim Toraman'dan özür dileyeceği öğrenildi.
- HABER1903 -
Mantıklı olarak bakarsak takım içi disiplin ve İsmail'in daha çok şans bulması açısından iyi bir karar ama konu İbrahim Üzülmez olunca mantıklı bakamıyorum, herkes gider de o kalır gibi geliyordu hep.
Boşuna deli demiyoruz arkadaş. :)
Delidir ne yapsa yeridir dememiş bu kez yönetim heralde. Üzüldüm yahu severdik kendisini. Neyse bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Seni hep o açamadığın ortalarınla hatırlayacağım deli. :)
http://4.bp.blogspot.com/_jL4DATnM_j...%C3%BClmez.jpg