benden özür dile olay kapansın...
Printable View
benden özür dile olay kapansın...
Beni diğer dersten de geçirsin, hepoinizden özür dilerim be.:D
Dönek hava görmek istiyorsanız İzmir'e gelebilirsiniz.:D
+ Aydın :D
Serkan kulaklarının çınlatılmasını istemişse iyi yapmşsndr :n: Hiç özür dilemeye gerek yok :D
ya bizim okulda tam gün oldu :( normalde 7:30 12:30 arasıydı şimdi 9:00 15:00 arası oldu 1 saat uzadı araya önemsiz bi öğle tenefüsü girdi :(
Neden öyle yaptılar ki? Öğrenci sayınız mı az? Birde Anadolu lisesine gidiyorsun sen demi Cihan?
akşama kar yağar :D
yok düz liseye gidiyorum ama 2 yıl sonra anadolu lisesi olucakmış :D
Biz sabahçıydık öğleden sonrada okulları bakımda olan milli eğitim vakfı ilköğretim okulu bizim okulda okuyordu ondanrın okulu düzelmiş onlar gidince bizde tam günlük sisteme geçtik.
İstanbulun havası hakkında bi laf varda burda söylemeyeyim ben uygun olmaz şimdi :D
valla bizim okul 8:30-14:15 arası..:p
İdare ediyoruz...:D
Selamlar..
neyse okul konusunu kapıyalım :D
FM de fenere 4-2 yenildikden sonra taktik üzerine baya yoğun çalışma yaptım adamların özelliklerini tek tek inceledim ve o maçtan sonraki 7-8 maç ardarda en az 5 farklı galibiyetler aldım :D (5-0 6-0 7-0 6-1 vs...) sonra kaydettim yattım bugün oyunu açtım kayseri sporla maçım vardı 1-0 yenik duruma düştüm taktiğe bakim dedim bi baktım taktik eski taktik yani kötü taktik hemen duruma el attım son anda maçı 2-1 yenerek kurtardım :D
sonra taktiği eski hale getirdim ama artık 5 farklı galibiyetler almamaya başladım en fazla 3 gol atıyorum :D niye böyle olmuş olabilir ?
ebelemeç oynyalım mı? :D
Son Gelen Ebe:)
Ebesin o zaman Mehmet abi :p
En küçük olan ebe yani aygün. :icon_lol:
Aygün birde şu avrupadan tahmin oyununda yeni haftanın konusunu açınca bana bir ö.m at açtık diye linkte koyarsan iyi olur koymazsan canın sağolsun.
Ebe ben mi oldum şimdi :D.
hayır aygün hala.
akşam hava bozar dedım ama daha aksam olmadan yıne yagmur ve ruzgar gerı dondü :D
ebe ben olmam bu yastan sora bıde ebe mı olcaz :D
Evet.. Ama Aygün devraldı ebeliği..:)
aha gokkusagı cıktı sonuna dogru gıtsemmı altın dolu bı kup varmıdır :D
ben okeye gidiyorum :)
Banane banane ben oynamıycam :D
Saklambaç oynayan kaleye mum diksin.Saklambaç oynayan kaleye mum diksin.Kale kapanıyo.Kale kapanıyo.Elini çekene oynamıyo :D
herkese selam
ıyyyy aygün :zuhaha
Barto abi. Şu maçLar aLanında İnternet yüzünden iki tane başLığa anket ekLeyemedim. Bir iLgiLenirmisin abiğğğğğciğimmmmmmmm
Dedecim ve dayıcım gelmiş :D:D:D
Aygün gıcarıklık yapma ebesin işte..
ben oynuyorum ne oynuyoruz :D
Saklambaç :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben yatıyorum.Uyku düzenim falan kalmadı.Düzeltemedim gitti.İyi geceler :D
Kutu kutu pense elmamı yerse arkadaşım Aygün arkasını dönsee :p kafe çocuk bahçesi olmuş yahu :D
selam beyler :)
Günaydın :n: