Of of offff Taşkın abi bağladı bizi damara.. Hepiniz gelin dinleyin. Gece damardan iyisi yoktur..
Printable View
Of of offff Taşkın abi bağladı bizi damara.. Hepiniz gelin dinleyin. Gece damardan iyisi yoktur..
fazla kopma canım benem . Krala Selam Damara Devam
Açıl guşluk açıl...
Selamlar.. Nabersiniz inşallah ?
İyi akşamlar millet.
ooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffff ooooooooffffffffff
ZAMAN GEÇMİYOR YAAAAA!! KAFAYI SIYIRACAM!!!
herkese iyi akşamlar bu arada :zuhaha
slmlar arkadaşlar iyi geceler
İyi geceler,hoş sohbetler.Nasılsınız?
herkese iyi geceler.Ben tv başına kaçıyorum :)
can sıkıntısından patlıyorum cekochan... yeni lig açacağım galiba.. :) Canım sıkılıyor yarın sabaha kadar zamanı geçirmem lazım. Gerçi sonra da 12 saat yol çekecem.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çaktırma onları boşver sen sonrasını oku :zuhaha
Bende 6 temmuz 18 temmuz arası yokum :)
çağrı yat uyu oğlum böyle pc başında zamanı zor geçirirsin :)
bendeki en önemli sorun bu zaten. uykum olmadığı zaman hayatta yatamam. günlerdir 4te 5te yatıyorum bilmiyorum bugün kaçta yatacam. öğlende 3 saatten fazla uyumuşum zaten... müzik falan dinleyerek geçiriyorum zaman napayım..
benim sanaaaa gözyaşlarııım hediyem oollsuuunn :zuhaha :zuhaha :zuhaha
Selamlar..
Selamsız geçmeyelim selamımızı verelim.:)
Selamun aleyküm.
Aleykum Selam Mehmet
Selam guşlarım nasılız bu gece?:) ben iyiyim bugün uyumamayı düşünüyorum pek,yine belli olmaz..Nereye gidiyorsun Çağrı sen,bende 12 saatlik yola çıkacam da yarın akşama belki aynı yere gidiyoruzdur:n:
Ben Antalya'ya gidiyorum, yazlık sayılır yaz okuluna:)
Sende yazın benim gibi yaz okulunda sürüneceksin Gökçe:(
Öyle Aşkın yaa,benim de ilk deneyimim bu yaz okulu bakalım nasıl geçecek..Bu arada adamlar benim için yazın ders veriyorlar,ben hala oraya gitmedim(bir hafta olmuş dersler başlayalaı:n: ) Senin başladı mı?
Benim başladı.1. haftayı bitirdik.Bu hafta ders sonra 1.vizeler başlıyor:(
İki gün dersim var.Çarşamba,Cuma.Ama Cuma günü çok dersim var.Sabah 8'de başlıyor gece 11'e kadar:(
Herkese selam..
Uyku yok birşey yok yav:(
Offf ooff çokmuş yaww cuma günü..Ben bi dersten alıyorum diğer dersler hoca yüzünden açılmadı,yoksa onları da alıcaktım..Benim çarşamba hariç hergün dersim var,iki saat ve 2 de başlıyor..Eh idare eder diyelim..Eee akılsız başın cezasını ter bezleri çeker,yandık valla:D
Umut hoşgeldin,biz de de uyku yok ki..:)
Ahhh ahh ühühühü zaman geçmiyor sıyırmak üzereyim.. :'( radyoyu mu açsak naapsak? :D
Neden zamanın bu kadar çok geçmesini istiyorsun Çağrı?:)