Selamun Aleykum
Printable View
Selamun Aleykum
ALeykum Selam
NasıLsınız BeyLer
Buradan Emre'den ve herkesten özür dilediğimi bildiririm.:D:D
ne için özür diliyorsun Serkan? :)
Cık cık cık hiç olmadı Serkan :D sen o kadar iyi niyetlerde bulun :n:
Geçme imkanım olmayan dersten geçmişim, bir muhabbet olmuştu aramızda, geçersem Emre'den özür dileyecektim, hocanın kulağını çınlattığım için..:D Niye Emre'den diyorsan ben de bilmiyorum, aniden gelişti dün.:D Ama önemli değil, ben dersten geçmişim, bu gece içkiler benden...:n:
Bende de benzer bi olay oldu.
Hoca FF kaldın dedi, adam vicdanamı geldi nolduysa DD ile geçirmiş :D
Serkan eğlencemi var bu gece :D bizimkilerde Es-Es'e gitti kaldm yanlız :n: tek arkadaşım Vodkam bu gece :zuhaha
Ohh ohh keyifler yerinde :) :) iyi geceler herkese..
Yarasın İso. :zuhaha
Ben eğlenceyi yaptım da geldim aslında, vodkaya yer kalmadı ama hayır da diyemiyorum nedense.:n:
Saol Gökaym buyur gel içelim :D Ben 1 saate başlarm daha erken :n:
Yaa derslerden geçtiysen bunun kutlamasını yapmak lazm :n: 1 tane 70 CL Vodka + Vişne + Cips tam güzel olr :D
O artık yarın akşama, bugün küçük kutlama yaptık, yarın daha özel olur.:D
Daha snınavlar yeni açıklandı pazartesi okul başlıyor yahu, bu nasıl iştir?:D
Ohooo sizinkide zormş Serkan :D tam rahatladk derken tekrar dersmi başlar yahu :n: bizim 1 ay tatil vardı :D hala daha tatildeym ben :zuhaha
1 ay mı?:o 4 senedir 1 ay tatil görmedim ben yahu.:D Yaz tatilleri hariç tabi, gerçi 1 sene yaz okulu vardı 1 sene de staj, yazları da tatil yapamadık ki doğru düzgün. Akadamik takvime göre resmi tatil 5 gün aslında da ilk hafta kayıt haftası olduğundan dersler olmuyor, 2 hafta tatil yaptık o nedenle:D
Merhaba beyler. Biraz konuyu baltalamak gibi olacak ama :) Ben sınırsıza geçiş yaptım bugün. Ve modemi kapatın açın bu kadar dedi adam bana. Sınırsıza hemen geçmiş oluyormu yoksa bekleyeyimmi bir gün daha. Sakata gelmeyelimde :D
Tekrar arayıp tarifeyi sorabilirsin. Her ne kadar olmuş olduğunu düşünsem de Telekom bu, belli olmaz.:D
carmen geldi..:D Beyaz utandı yahu..:zuhaha
Valla utandı adam korkdu :D
İsmail abi vodkanın marka ne :D
carmen açıldı iyice..:zuhaha
Benim tatil yeni başladı yahu. :D
Aykut izleyen var izleyemeyen var ayıp oluoy ama :n: Guşluğa geçelim bakalm 1 gün daha bitti
Açıl guşlar açıll
İyi geceler :)
Selam olsun.. (:
Kafayı yiycem ya.İki gecedir net gidiyo 3-5 saat sonra geliyo :mad:
Ben yatıyorum iyi geceler.
Merhabalar.Biraz hastaydım bugün okula gitmedim.Nasılsınız?
İyiyük. Sen?
Günaydın bu arada. :)
Herkese günaydın.14 Şubat güzel bir gün.Ama ben 14 şubatta sınavlara giricem ne güzel ya:o
Merhaba...:)
Günaydın Tüm müslüman aleminin mübarek günü (!) kutlu olsun :n: Bu günü yalnız geçirenler kendini 50-250 TL karlı sayabilir :D
kârdayım . :) 14 yaşındayım, 14 senedir kârdayım. :) 700-3500 tl arası bir para bende kaldı toplamda. :)
Ama esas maharet günü hem yalnız geçirmeyip hemde karlı olanda :D
sen mi abi ? :D :D :D
Bırakın şimdi sevgililer gününü :D..Birazdan fizik ve kimya ile cebelleşicem :D
n'apalım ? çalışsaydın togiii beyfendü ? :icon_cool:
evli olunca aşk bitiyo mu ?
aşk bitince sevgililer günü olmuyo mu?
sevgililer günü ve evlilik nedir ?
istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz . :D