Kuponu yırtınca para vermiyorlar mı parçalarını götürsen Enes. :)
Bende iyiyim Aygcığım. ;;)
Printable View
Kuponu yırtınca para vermiyorlar mı parçalarını götürsen Enes. :)
Bende iyiyim Aygcığım. ;;)
Bir dene derim ben belki verirler. :D
Bantlarsın falan makinadan geçer. :)
Günaydın herkese. Az önce deprem oldu.. 5.0 büyüklüğü :confused:
Muammer Güler'e öpücüklerimi gönderiyorum :p :D
Yarın tatil :)
Muammer Güler sen bizim herşeyimizsin :D
oley be okullat tatil yarın :D
Gunaydın ıso ,nerde oldu bu deprem merkezi neresı?
Merkez Simavmış bize yarım saat uzaklıkta.
Çok fena salladı yaa ben ilk ne oluyo falan kaldım zaten 10-15 sn sallandı herhalde
http://www.internethaber.com/news_de...erstitial=true
insallah bununla kalır daha buyugunu gormeyız isocum
http://www.beles.org/son-depremler.html
Geçmiş olsun İsmail.
inş. ben zaten anlamadm hani deprem falan diye düşnmedim. Eren dedi sizin orda deprem olmş diye valla fena abi ya allahtan ben geçen seneki evde olsm yanmıştım :confused: 4. katta oturuyodum TOKİ evleri bide kartondan oyuncak evler gibi gider gelirdik artk :confused:
Millette fosur fosur uyuyo anasını satym :D
Emre sadece o 5.0 olan hissedildi diğerlerini pek hissedilmedi burda
Hehehehhe tatil :D
Süper haber bu:)
Fosur fosur mu :D sen öyle zannet :D
Gunaydin bu arada.
:o yönetici naber?
Umut sen 8den beri burdasın herhalde :D
Bu tatili protesto etmek amacıyla yarın gitmeyecem okula.:D
iyi nolsun yahu sürünüyoruz.
İzmir'de bile yıllar sonra kar yağıyor, gerçi güneş de var garip bir durum ama, burası böyleyse yurt genelinde şiddetli soğuklar yaşanıyor gerçekten...
Üniversitede tatil olmaz, sana devamsızlık hakkı verilmiş, istersen gitmezsin.:p Tüm kurum ve kuruluşlar tatil mi yapıyor da üniversiteler de tatil olsun?
Merhabalar:).Geçmiş olsun iso abi :)
Selamun Aleyküm...
Nassınız Vatandaşlar...
İyiyiz vatandaşım. Çarşamba kar kıyamet gidiyo.
Burası da çok farklı değil. İyi iyi yağması iyidir.Rahmet Rahmet...=)
:zuhaha. Yarın okullar burada da tatil olmuş 2 metre kardan adam yapçam. :D
Erdem abi burdaysan 3 kere Burdayım de :p
Yarın sabahın dokuzunda okula gidip derse kayıt yaptırmam gerekiyor. Bu karda kışta sabah erkenden okula kim gidecek? Ama hemen gitmeliyim ki istediğim hocaları kapabileyim. yoksa yandık vallahi yarıyıl hayatta geçmez. Zaten sonra da yengenizle buluşçam. Mecbur kalkacaz. İsterseniz kalkmayın bakın neler oluyor sonra? :D
Bizim buradada tatil olsun.Tamam kar yağmıyor ama hava çok soğuk.Sabahları otobüs beklerken bir yerlerimiz buz tutuyor.:icon_biggrin:
İstanbul'da şuan itibariyle Beşiktaş ve çevresinde şiddetli tipi görülmektedir.
Ana caddelerin açık tutulmaya çalışılması bazı küçük arkadaşlar tarafından engellenilmek istenmiş; fakat bu çaba başarısız olmuştur. Şuan bütün mahallenin çocukları neşeyle kardanadam yapıp; yokuştan poşetle kayıyorlar. : )
şuanda suadiyede penceremin önünü görememekteyi değerli okuyucular.. görüş alanı 1 milimetreye kadar düştü suadiyede :n:
deneme 1 2 3...
Selamlar..
Saatlerin 8'i gösterdiği bu Şubat akşamında Büyükçekmece/Bahçeşehir taraflarında şiddetli kar yağışı var... :)
nasılsınız gençler ? İsmail zaiyat var mı öd patlaması vesaire gibi :D
iyidir abi sen naslsn ?
Abi yok yaa :D zaten öyle bir anda sallandıki o anda yıkılsa kalkmazdm yermden :D:zuhaha