iyi geceler arkadaşlar nasılız bu akşam?
kendi adıma bir şeyi oylamaya açıcam, 3-4 saatten beri avusturalya ligini açtım, oynuyorum ssleri falan aldım, kariyer hikayesi yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum. yapayım mı? :D
Printable View
iyi geceler arkadaşlar nasılız bu akşam?
kendi adıma bir şeyi oylamaya açıcam, 3-4 saatten beri avusturalya ligini açtım, oynuyorum ssleri falan aldım, kariyer hikayesi yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum. yapayım mı? :D
Ben iyiyim yiğit abi( yiğitti dimi:D) bilmemki abi zevk aldıysan yapabilirsin:)
zevk aldım da, çok garip ötesi durumlar var sürdürebilir miyim bilmiyorum..
asıl lig başlamadan önce şampiyonlar ligi sonra da yeni sezona hazırlık kıvamında bir pre season cup var onu bitirene kadar oynadım. zaten şampiyonlar ligi bittiğinde takıma atandım yani oyun ordan başlıyor.
pre season cup ta, grup var gruplarda bir maçta mesela 3 gol atıp yenersen 5 puan alıyorsun :D
Aman abi o kadar inciği boncuğu sitedekilere anlatana kadar canın çıkar avusturalya kariyerin sana kalsın bence:zuhaha:D
Neyse :D biraz karışık evet, ben pre season kupasını alıyım diye sıktım kendimi meğerse hazırlık amaçlı eğlence için yapılan bişiymiş :D, zaten dört tane birincisi çıkıyor garip :D, artık yarın biraz daha ilerleyeyim düşünürüm..
hadi herkese iyi geceler
iyi geceler abi:D bende yatarım birazdan bugün çok sıkıcı buralar
Herkese selam..
Kafe canlann!
Günaydınlar,iyi sabahlar.
avartarı değiştir Umut. :)
Umut ben de avatarını beğenmiyorum. (::)
herkese merhaba
Avusturya Ligi çok garipmiş :D
Aaaa..! Ama sizde yaniii, taktınız avatarıma :p
O adam hep orada kalacak:D
Yine boş bugün kafe.
Selamlar.. Norveç'in Rosenberg takımıyla bir kariyer açtım. Gayet iyi gidiyorum şuan. O yüzden takımı turnuvada seçmek istiyorum. Ama Norveç ligi çok basit bir lig olduğundan takıma tam anlamıyla güvenemiyorum.. Takımı diğer Avrupa takımlarıyla sınamak için bu akşam saat 18:00 ile 22:30 arası online FM oynamak isteyen olursa oynarız :).
S.a. arkadaşlar:)
Aleyküm Selam Ersin.
1 gün sonra yine ben :)
Mert nbr sende Aygün nbr:)
İyiyim Ersin SaoL sen ?
Ben geldim naber millet
Gençlik nasıllar bugün? ;;)
Aynen böyleyiz Emre abi :) Sen nasılsın ?Quote:
Yanıyoruz.
İyiyiz Emre Abisen nasılsın?
İyiyiz Emre Abi...:)
Abi az kaldı 27gün sonra 18 oluyom... Yetişiyom sana bekle beni...:)
Selamun Aleyküm beyler..
Valla bende böyleyim. :p :DQuote:
Yanıyorum.
Çok beklersin bana yetişmeyi Fırat. :p :D :n:
cafe açık
Bende iyiim Aygün:) (geç oldu ama:D)
Cafe açılmış...Selamlar..