Aynen katılıyorum. Bobo ile sözleşme yenilenip Forlan yerine ihtiyacımız olan bir mevkiye bakmalıyız. Yukarda arkadaşın saydığı mevkilerden herhangi birisi.
Printable View
Forlan çok farklı Guti çok farklı bence. Guti son zamanlarında çok az 90 dakika oynadı Real Madrid'de ama Forlan yıllardır 90 dakika forma giyiyor ve hiçbir azalma yok formunda. Kaleyi gördüğü her yerden isabetli vuruyor adam neredeyse. Dünyada şuan sayılı forvetlerin arasındadır. Drogba tipindeki nadir oyunculardan, hem kalıplı hem top kullanabilen hem yavaş değil hem de bitirici. En basit örnek Dünya Kupası. Forlan gelirse tutulmaz. Ama istemiyorsanız gelmesin yani bizim işimize gelir :D
Forlan kadar kaliteli olmasa da zaten bizi idare edebilecek oyuncularımızın olduğu bir mevkiye transfer yapmak bence gereksiz. Öncelikli ve mutlaka gerekli olan bölgelere oyuncu almalıyız. Özellikle sağlam bir stoper ve sağ bek.
aynen katılıyorum sağbek ve 2 stoper lazım bu takıma
Forlan da geliyor oh oh.Galakside yıldız bırakmadık yahu şuna bak.Galaksi takım maşallah.Guti önderliğinde fail Hugo Almeida,25 maç 2 gol 2 asist Quaresma,kılını kıpırdatmayan Simao takıma bak bee.Forlan da gelsin uçarız zaten.Bu lig eylülde biter.UEFAda gruplarda 6-0 lık bir dereceyle yarı finali bile garantileriz.Şampiyonlar ligine alınma ihtimalimiz bile var hani.Zaten Nihat da döndü! Değmeyin keyfime Los Kartalicos var ekranda.
TRANSFER KOMİTESİ AVRUPA YOLUNDA
http://www.haber1903.com/cmsfiles/im...da_5429613.jpg
Beşiktaş kulübünün transferden sorumlu yöneticileri Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlunun önümüzdeki hafta, Tayfur hocanın raporu doğrultusunda Avrupa'da yaşayan Türk kökenli futbolcular için geniş kapsamlı bir transfer çalışması yapacağı ve yeni sezonda uygun olan futbolcuları Beşiktaş kadrosuna kazandıracağı öğrenildi.
-HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Beşiktaş'ta Luisao sesleri
Beşiktaş önümüzdeki sezon savunmaya takviye yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların gündemindeki isim ise, Benfica'nın Brezilyalı oyuncusu Luisao...
Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi... Önümüzdeki sezon savunma bölgesinde sıkıntı yaşamak istemeyen siyah-beyazlı yönetimin İtalyan Matteo Ferrari ile yollarını ayırması bekleniyor.
Ferrari'nin yerine düşünülen isim ise bir Brezilyalı... Portekiz'in Benfica takımında forma giyen Luisao, Beşiktaş'ın listesinde ilk sırada yer alıyor.
Luisao'nun 2003'te transfer olduğu Benfica ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 29 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon Portekiz ekibi ile toplam 37 maça çıktı.
Fiziği ve mücadeleci yapısı ile tanınan Luisao, 42 kez de Brezilya Milli Takımı'nın formasını giydi.
NtvSpor
BOBO'nun S.Lizbon'la Anlaştığını Menejeri Doğruladı
Facebook'tan
figer oyunları :) o yüzden pek inanmıyorum inşallah yanılırım ama :)
valla hiç üzülmedim eğer gitmişse inşallah başarılı olur o ayrı :) eğer orda tutunamazsa almeida ile takas yaparız zaten :)
Luisao müthiş olur.
Bobo'nun sözleşmesi bitiyorsa ve Lizbon yerine bize gelirse inanılmaz sevinirim.
Bobo'ya hayırlı yolculuklar.
Haber1903'e göre ise Antep ekibi Cenk Tosun için ; Holosko + Hakan Arıkan + Ali Küçik + 5 milyon euro istemiş :)
:n::n: Q7'den son anda vazgeçmişler herhalde:DTövbe tövbe
Haber1903'e göre değil,Takvim gazetesine göre.Yani yalan haber.:icon_smile:
Olsun en azından Antep :D
Almeida ile Simao'yu da verelim..
Nobreyi de Eşantiyon Verelim:D Ulen Bu Nobrede Elimizde Kaldı Parada Etmiyor Hayırsız:n:
Nobre'yi hayrına vermeye de razıyım ben. Ne para isterim ne oyuncu. Yeter ki bizi o sonuna kadar beleş aldığı 2.500.000 eurodan kurtarsınlar.
cenk tosuna 10 verelim ama nobreyide alacaklarsa :D
Yahu Antep mi almayacak, Demirörenin bi ricasına bakar o iş :D
Manuel Fernandes topu yönetime attı
15 Nisan 2011 16:59 | NTV Spor
Beşiktaş'ta Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'in tercihi kalmaktan yana. Fernandes, "Transfer sadece bana bağlı olsaydı, kalırdım" diye konuştu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/fer1_DLZMY.jpg
Beşiktaş, sezon başında ve devre arasında yaptığı transferlerle adından en çok söz ettiren kulüplerin başında geldi. Sezon öncesi Gutı ve Quaresma'yı kadrosuna katan Beşiktaş, devre arasında da Simao, Almeida ve Fernandes'i kadrosuna dahil etti.
Beşiktaş'ın devre arısında Valencıa'dan kiraladığı Manuel Fernandes'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Portekizli oyuncunun tercihi ise Beşiktaş'ta kalmaktan yana. Fernandes, Türkiye'yi ve Beşiktaş'ı çok sevdiğini belirterek, "Esas kulübüm Valencia, transferim sadece bana bağlı olsaydı, sezon sonunda Beşiktaş'ta kalırdım'' dedi.
Taraftarın takıma bağlılığınından memnun olduğunu dile getiren Fernandes Beşiktaş taraftarı için "inanılmaz" ifadesini kullandı. Takımda ise tüm oyuncuları sevdiğini ancak uzun süredir arkadaşı olan Quaresma'nın yerinin ayrı olduğunu söyledi.
Futbol kariyerine Benfıca'da başlayan Portekizli Fernandes, 2007 yılında 18 milyon Euro'ya Valencia'dan transfer olmuştu. Satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Beşiktaş, 8 milyon Euro karşılığında Portekizli milli futbolcunun bonservisini alabilecek.
Beckham'ın yanına Guti'yi istiyorlar
İspanyol Marca Gazetesi, Los Angeles Galaxy takımının Guti'yi transfer teklifi götüreceğini yazdı. Gazete, Schuster'den sonra Guti'nin çok şey kaybettiğini savundu.
İspanyol spor gazetesi Marca, ABD'nin Los Angeles Galaxy takımının gelecek hafta Beşiktaşlı Guti'ye transfer teklifi götüreceğini iddia etti.
İspanyol gazetesinde yer alan haberde, Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinin takımı olan Los Angeles Galaxy'nin Guti ile ilgilendiğini yazdı. Kadrosunda İngiliz David Beckham'ı bulunduran Los Angeles Galaxy'nin, bu sezon sonunda İngiliz futbolcuyla kontrat yenileme konusunda kararsız olduğu ve Guti'nin yeni bir opsiyon olabileceği kaydedildi.
"Türkiye'de tecrübe yaşayan Guti, bir hava değişikliğine kötü gözle bakmaz" yorumunda bulunan Marca, Bernd Schuster'in Beşiktaş'tan ayrılmasıyla Guti'nin de çok şeyler kaybettiğini savundu.
Bu arada, Guti'nin her şeye rağmen Beşiktaş ile 1 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu ve "multi milyarder" olarak tanıtılan kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in İspanyol futbolcuyu takımda tutmak istediği de ifade edildi.
Haberde ayrıca, Beşiktaş'ın transfer listesindeki yeni ismin Atletico Madrid'deki Uruguaylı Diego Forlan olduğu iddiası bir kez daha ortaya atıldı.
NtvSpor
BEŞİKTAŞ´A BİR PORTEKİZLİ DAHA...İŞTE O İSİM!.. Savunmayı sil baştan yapacak Kartal, aradığı stoperi Portekiz´de buldu Braga ile sözleşmesi sona erecek Paulao, siyah-beyazlılara "Evet" dedi.
Beşiktaş bitime 5 hafta kala transferde düğmeye bastı. Ferrari ve Sivok ile devam etmeyecek olan ve teknik direktör Tayfur Havutçu´nun "Yeni sezonda savunmaya 4 takviye yapmalıyız" raporunu dikkate alan siyah-beyazlı yönetim, aradığı stoperi Portekiz´de buldu.
Beşiktaş, Braga forması giyen Paulao´nun transferini bitirdi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı savunmacı, kadrosunda dünya yıldızlarını barındıran siyah-beyazlıların cazip teklifine olumlu yanıt verdi ve "Evet" dedi.
BULUT, PORTEKİZ´DE BİTİRDİ
28 yaşında, 1.88 boyunda olan Paulao, savunmadaki başarılı futbolunun yanı sıra hücuma sık sık destek vermesiyle de dikkat çekiyor.
Bu sezon Braga ile 28 maça çıkan Paulao, 3 gole imza attı ve Portekiz ekbinin Avrupa Ligi´nde yarı finale kalmasında önemli rol oynadı.
Beşiktaş´ın talimatı ile Portekiz´in yolunu tutan menajer Ahmet Bulut´un Paulao ile bir araya geldiği ve Braga´nın yıldızı ile her konuda el sıkıştığı öğrenildi.
Ajansspor
4 Portekizli aldık ya basın bütün Portekizliler'i bize transfer ediyor, yakında Ronaldo Beşiktaş'a sıcak bakıyor diye haber de çıkabilir.
Pek sanmıyorum bende Paulao'yu alacağımızı. Eğer alırsakta yararlı olur mu şüpheliyim.
Sinan Engin Forlan transferinin mart ayında bittiğini söylemiş , Beşiktaş'a hayırlı olsun falan diyor. Beşiktaş Twitter sayfasında gördüm. Hayırlısı..