Açlık kötü tab abi allah kimseyi aç bırakmasın
Printable View
Açlık kötü tab abi allah kimseyi aç bırakmasın
Sorma Mustafa birşeyler söyledimde gelsin ya pff sabah sabahta hiç yiyecek birşeyler hazırlanmıyo :confused:
bu Lewandowski denen işe yaramazı deneyen ve oynatabilen varmı hiç ?
O kim ?????
http://img201.imageshack.us/img201/884/adszy.jpg
2 senedir kadromda adamdan zarar edicem böyle giderse.. Hayır insan Cristaldo'yu örnek alır. Evladım 33'e gitti takımdan
kötü bir profili var :D
Neyse 700K almştm :D 3.5 milyon olmş satarız para paradır :n:
Oğuz kim aldıysa adam hep başarılı olmş
Mustafa Sarp süper oynuyo ya adam Bayall Sall'ı kesti :D
afedersin sümüğümü atmam o profildeki bir oyuncuya ben veteranları alırım koyarım takıma :D
İsmail her oyuncu herkeste işe yaramıyor ya bende Cardozoyu aldım Blakcnurn'e adam 4 yılda 5 gol atamdı :D
o adama genelde iyi yazıyorlar forumda ben hiç almadım fakat hangi kariyere baksam her maç atıyor :D
ahh ahh Sheringham oynayacaktı ki .... (::)
Ooooo nereLere gittin Emre :=)
Manu'yla München'e 90. dakikada atılan 2 gol ve şampiyonlar ligi şampiyonluğu ne günlerdi... :D
parasızlığın gözü kör olsun :D
Sheringham :D Almayı isterdimde Emre 10 yıl önce çıksaydı şu Fm 09 :D
oğlunu al onun :D
Bi Maldinler bide onlar he :DBende evlenirsem yapacam 4-5 erkek çock sora salcam futbol piyasasına heryerde jünyor Mustafalar :D
bilmiyorum vardır heralde. :D
Maldinileri hiç hatırlatma Mustafa :D adamın babası - kendisi - çocuğu Milanda 3 numara giyecek :zuhaha ne sıkıcı aile arkadaş ya :D Çocuğun olunca işi hazır :n:
Onların genlerinde var heralde hepsi savunmacı olarak doğuyorlar :D Annesinin karnından çıkan çekil top gelio keseyim şu atağı :D
Merhabalar gençlik :D
o değilde sigaranın sağlıga zararlı oldugunu her sabah kalktıgımda anlıyorum kahvaltıdan sonra unutuyorum
İçmeyin abi ben içmiyorum valla bi eksiklikte göremiyorum bi ara denedim bi faydasınada göremedim.
Şu zehiri içmekten ne zevk alırsınız hiç anlamam valla. Kullanmadm hiç hayatımda öyle bir düşüncemde yok. Nargile içerim ama oda öyle haftada 1 falan nadirdir
İsmaile bak sanki kendisi çok iyi bişey yapıyor :D
içmeyin bencede :D bana uymayın ben hayatımdan memnunum :D
Mustafa nargile içerim hemde çok fena içerim :n: Ama öyle tiryaki değilimdir. Yani sırf işte bir yerlere gidelimde tadımız olsn diye gelir nargileler :zuhaha
Öyle ortama uymak için arada içilir yahu :D
reklam kokan hareketler yani :D
Yok hocam yaa ne reklamı :D maksat hanii ağıza tat versinn böyle çayın yanında aroma olsn diye yoksaa benn - nargilee pff alakamız yok :n: :zuhaha
Yeni şarkım Yusuf Güney - Heder Oldum süper şarkı yahu :D
[YOUTUBE]xkdSk1si37s[/YOUTUBE]
burdadamı yahu 7/24 bu sarkıyı dinliyo zaten kardesim burdada cıktı karsıma :D
fark var dinliyorum. fen hoca'mı anlıyorum...
bakın bana içkim yok sigaram yok nargile desen hiç sevmem kumar yok pişti bile bilmem işkembe yemem kokoreç sevmem vs.... :D
işte forumumuzun örnek insanı Mr. El barto bana uymayın Emre var burda aslan gibi :D
Hayat varmı hayat ? :D
Var var olmaz mı yahu bunlarsız hayat daha iyi. :D
emre abi "yumurta" gibi yöneticidir.-bu benzetme neden yapılır onuda bilmem-
temiz bir hayat yaşar.
Tövbee tövbee... :D
Emre Öğrencilik geçirdiysen Batak öğreniyosun :D Kız ortamın falan varsa hadi Nargileye gidelim lüüüütfeeeennnn gibi laubali tipler oluo Nargileyi öğreniyosun :D Pişti - Okey zaten Türklere Allah vergisi verilmiş bişe :n: Koko - İşkembe zaten Ayyaş yemeği oluyo gece gece :D
hem de çift sarılı "yumurta". ne güzel. keşke bizde çift sarılı "yumurta" olsak. ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gerçi benimde kötü alışkanlığım yok. bu yaşta olsa daha kötü zati. :n: