hiç haz etmem :D
Printable View
Bu hasta olmaktan nefret ediyorum yahu pff .Başımın içinde 100 kişi tepiniyo resmen
100 kişi iyi bir rakam ya 1000 olsaydı. Pollyanna misali olmak lazım şu dünyada.
Polyannadan nefret ederim arkadasım hayatımda bu kadar gamsız bi insan daha görmedim
TSI'den güzel bir uygulama. emre abi ajax nasıl takım ? :n: olmadı udinese kariyeri bittiğinde ona geçerim.
Ajax süper bir takım çok keyifli oynaması. İlk sezon şampiyon olup uefayı alabiliyorsun tabii uefada biraz şans yanında olmalı. :D
Gamsız ol uzun yaşa. :D
büyük taktiksel zekândan ajax için taktik bekliyorum abi.
zaten Ajax biraz daha rekabetten uzak kalayım futbolcu bulayım yıldız yapayım taktik geliştireyim bi yandan da avrupada oynayayım dersen süper bi takım :D şahsen öyle yapıyorum
İlk sezon şampiyon olup uefayı aldım bütün takımı sattım :D
ben uefayı aldım sadece Assiatiyi sattım gerisini bedava veriyom alan yok :D
Olur mu yahu nasıl alan yok :D
Akşam sana bir transferlerimi göstereyimde bırak Ajax'ı git başka takımla oyna :D
Turgut bu oyundada adam satamıyosan kepenkleri indir git :D
Selamlar, bu arada avatarin güzel..
selamlar bizden :)
kendi avatarımdır diye söylemiyorum güzeldir. eyvallah. (::)
Kendimi cok kötü hissettim ya bi daha oynamayacam fm :D zaten en fazla 1 sezon bitirebildim tam bitiriyorum sezonu patch cıkıyo zamanlamam süper :D
Selam Melam :schaf:
Forumun Burjuvası geldi. :D
Ben de selamsız geçmeyeyim...
Adaş bendede aynı sıkıntı var ama bende patch çıkmıyor ortalama 3 günde sezon bitiyor fakat 2.sene sıkıyor beni bu oyun..Kariyere devam ediyorum ama bunaLım mod'da :)
En iyisi ortak kariyer bu oyunda :)
Kaale bile almıyorum. Profile bak 1 ödül kazanmış :n:
Valla adaş 2. seneyi bi oynayabilsem sıkılıyomuyum diye bakacamda daha oynayamadım :D
selamlar ...
Burjuvalar 2 oldu.
Evet ya bende artık tek oynamadan zevk alamıyorum direk ortak istiyor canım sıkılıyorum yoksa
En iyi ortak kariyer benle olur.
Uzun sürer ve doyana kadar ezilirsiniz.
Mustafa bi ara pasLaşaLım senLe :) nasıL oLsa 2 mizde hafta içi sabahLarı burdayız :=)
olabailir.
Burak'la yapmakta ıstıyorum ezmek diyip duruyor :D
Altımızda bişeyLer oLuyor :D forumu geziyor falan site değişiyor heralde :D
Kaçın kaçın patlayacak...
benimde dikkatimi çekti o :D
Şimdide alta geçti. Elbarto'nun laneti bu :icon_eek:
9.3'te maç motorunda değişiklikmi var ? (: Önceden top önce gidiyodu sonra ayak hareketleniyodu şimdi değişti gibi geldi :D
ve kayboLdu :=)
Neyse ben kaçtım..Görüşmek üzere..
Mustafa msn'de kariyer işine bakaLım :)
Canım mısır çekti ha :director:
bana lanet dedi duydunuz.
Selamlar herkese ..
hiyaaaaa selamiyaa çantai santai.
Selamlar..
Noldu yahu bir gittim neler değişmiş forumda :D