Lig maçını 2-0 kazandık.Lig maçları da olmasa yere yapışacak takım moralsizlikten :D
Printable View
Lig maçını 2-0 kazandık.Lig maçları da olmasa yere yapışacak takım moralsizlikten :D
Yaw konuşmalarda adamlara iyi davran önemli bir maç değil siz yapacağınızı yaptınız filan de fazla üzülmezler:) Bir de elendiğin zamanda zaten iyi bir para alacaksın o da telafisi olur bu üzüntülerin:)
Zaten her Avrupa maçı öncesi terapi yapıyorum ama nafile :D
Takım toplantısı yaptım. 26 oyuncu ile kenetlendik. Toplantıda konuşulanlardan etkilenmeyen tek isim oyuncu/asistan olarak görev yapan Nisevic :D Sezon sonu kovacam bunu!
http://img15.resimup.net/di/X3BA.jpg
AZ deplasmanına gidiyoruz ve yine bizim oran 16.00 :n: İçimde bir his var,bu maç farklı olacak! :p
Bu kez farklı oldu :D 4 yemedik :p
http://img18.resimup.net/di/0MNV.jpg
Avrupa yalan olmuş. :D Seneye artık.
Korktugum başıma geldi.Kalitesinden dolayı takımda yalnızlık hissetmeye başlayan Medina özel görüşme talebinde bulundu ve görüştük. Daha büyük bir kulübe gitmek istiyorum dedi.Sana uygun kalitede oyuncular getireceğiz diye söz verdik ve kalmaya ikna oldu ama yönetimin artık buu görmesi lazım.elim ayağım bağlı. elde avuçta bir oyuncu var,onu da kaybedersek sıradan bir malta takımından farkımız kalmaz.
http://img23.resimup.net/di/7PU0.jpg
Kadroya Medina kalitesinden en az 4 oyuncu daha eklersek belki puan ya da puanlar alabiliriz ama diğer türlü sırf savunma yaparak imkansız :)
Şu anda yaşadığımız tam anlamıyla köşeye sıkışma.Çünkü
-yönetim Malta dışına gözlemci göndermeme izin vermiyor
- Bu seneki transfer bütçem 6.000 € olarak belirlendi
- kontrat olarak da 1 oyuncuya en fazla 20-25 bin yıllık önerebiliyorum ve bu paraya gelen olmuyor
-maltada statüden dolayı oyuncu kontratı bitse bile kulüpten tamamen ayrılmadan sözleşme öneremiyorum .daha dogrusu tazminat ödeniyor kulübe.
-oyuncu kontratları da statü semi-pro oldugu için part time ve en fazla 2 sezonluk oluyor
-kulübün statüsü semi-pro oldugu için antreman yogunlugunu istediğim seviyeye çekemiyorum.
-parent club istediğimde büyük kulüp bulamıyorlar.
-kaliteli çalıştırıcılar 50 bin € civarı yıllık istiyorlar ama bizim verebileceğimiz maximum rakam 10 bin € falan
yani kulübün neresinden tutsam elimde kalıyor.
Aslında kariyerin zevkli geldi bana ama sanırım Malta 1. ligindesin yani en üst ligdesin yanılmıyorum di mi? O yukarı da yazdığın bilgiler muhtemelen uefa yı alsan bile değişmeyecektir ülke futbolu açısından. Yani hep bu seviye de Anderlecht maçında ki gibi süprizler arayıp avunacaksın :icon_redface: Ve bence bu bir işkence haline gelecek. Yani başarıyı takip eden etkenler de gelmeli diye düşünüyorum. Gel Türkiyeden veya İngiltere den en alt liglerden bir takım al ve dünya sıralamasına oyna ;;) tabii ki bunlar sana naçizane tavsiyelerim
Orasını ilerleyen yıllarda göreceğiz. Malta 1. ligi takımıyla neler yapılabilecekse hedefimiz onlar olacak. Oyundan zevk almak benim için illa UEFA kupası kazanmak ya da ŞL kazanmak değildir. Sanırım benim kariyerleri hiç takip etmedin :) Catanzaro ile 16 sezonda ulaştım Avrupa'da başarıya.Belki burada 56 sezonda da ulaşamayacağız ama sizlerin önerdiği İngiltere alt ligi takımlarına gitsem 10 sezonda biter keyfim ;)
Valletta'nın teknik direktörü kovuldu :n:
Yok 1 hafta önceye kadar bu bölüme hiç bakmazdım :) Şimdi ilk sayfana baktım ve Avrupa da başarı için demişsin herhalde tek hedefin bu... Neyse kolay gelsin ama kendi liginde açık ara şampiyon olup avrupa da tozu bile görmemen acı olacak :s7:
Bu arada Catanzaro hangi ligin takımı?
http://img47.resimup.net/di/ZCKI.jpg
artık bir önemi varsa bu da ss :D gidip ara vereyim biraz :n:
Yenilen gol: 19
Atılan gol: 2
Seneye daha iyi bir performans bekliyoruz :icon_wink:
Yalnız Medina giderse işin zor hocam.Ne yapıp edip takımda tutman lazım o adamı
Medina'nın bonservisi ne kadar bilmiyorum ancak 1 milyon € civarına satarsan Medina'yı eline 48 ay taksitle kullanılabilecek 4 milyon € para geçer. Bu 4 milyon €'yu akıllıca kullanırsan takımı baştan yaratabilirsin.
Valetta'nın başına geç bence. :D:D
Abi gece çıktım sınavım vardı çünkü bugün iki tane. Şimdi bir girdim ne hallere gelmişiz :icon_biggrin: Ama normal. Sen aldığın paraya bak boşver. İlk tecrübe bu olacak o kadar.
takıma dikkat et hocam oyuncular kendini içkiye vermesin bu moral bozukluğuyla:D
Hocam gerçekten mükemmel bir iş başarmışsın.Avrupa bu yıl zaten sürprizdi.Orada yapılacak bişi yok.Bir süre sonra o seni yenenlerin hepsi senden korkacak.
Hocam sonuçlar süper takımı paraya boğmuşsun :)
siz toplanadurun da ben biraz foruma göz atıp oyunu açacagım :D
okulda oynadıgım tüm maçlar burda :) okuldaki labtop rahat değil ss alıp göndermek için. o yüzden pek göndermedim. evde daha rahatım o konuda
http://img43.resimup.net/di/MLQF.jpg
:n: seneye gruplara kalamama ihtimali daha güçlü :)
Nasıl tutacagımı bilmiyorum.Şimdilik yalanlarla kandırıyorum :D
Mesela para değil sadece. Çok kalite oyuncu yok gelmek isteyen.Ama gerçi para da yok.Yalnız Medina kalitesinde adam bulmak ve anlaşmak zor,bundan eminim. O yüzden onu elde tutmak birinci hedefim.
Serie C/2 den aldık, 16. sezonda İtalya kupası+Serie A+Şampiyonlar ligi kupasını aynı anda kaldırdık :D Rengine aşığız zaten
Avrupada skorlar normal :D Parayı kasaya koyduk, o yetti bize :n:
Sorma hemşo,moraller göcük ama 1 maç kaldı artık :D sonra eziyet bitecek.
Valla bu yıl iyi iş başardık ama ilerde korkacaklar mı bilemem. Cidden çok zor bu kulüple Avrupada başarı ama bakalım.
Medina'nın moralsizliği maçlara yansımaya başladı. Şu anda değeri 300 bin €. Satsak da 1 milyona ancak gider ki asla satmak gibi bir düşüncem yok :)