Sanki tenis maçı hakem kenarda yağmurun durmasını bekliyor :) Verirsen soğuk memleketlere ev sahipliği böyle olur.
Printable View
Sanki tenis maçı hakem kenarda yağmurun durmasını bekliyor :) Verirsen soğuk memleketlere ev sahipliği böyle olur.
Resimler bereket getirdi :zuhaha
Muhtemelen :)
Euro 2008'de de yağdı sanki diye biliyorum...
Yuuuh ne yagmur bu.
Bi maç zevkimiz vardı zevk falan kalmadı.Bu maç oynanmaz bugün.
ömer öründül
Zeminin ıslak olmasını yağan yağmura bağlıyorum.
:D
Sabahtan beri maçı bekliyoruz. Ömer Üründül'ümüz de var. Yağmur izin vermedi ama Ömer Üründül'ü kimse engelleyemez. Yapıyor babalar gibi yorumunu.
Maç oynanacaktır şimşek çaktığı için durdurdu sanıyorum...Biz İsviçreyle oynamıştık yağmurda top zar zor gidiyordu hatta...
Maç 20:00'den önce başlamayacak.
avrupadayok böyle şeyler bune kardeşim avrupada şimşek de mi çakarmış :D
Fransa bu kupada bir şekilde final oynayacak buna yağmur da engel olamaz şimşek de başlatııın ulan :D
Nadal-Djokovic maçı da yağmurdan ara verilmişti :D Başlıyor maç. Bakalım yağmur başlayacak mı . Ama hava müthiş kapalı tekrar başlayabilir yağmur.
gelsinler izmirde oynasınlar su birikintisi bile yok :D
Ahahaha :n:
http://img29.imageshack.us/img29/1552/adszyqn.png
Bu arada spiker Yarmolenko'ya Yarmolenka diyor :D
Her maç şu telaffuz olayına giriyorsunuz bırakın abi kim ne derse desin.
Evet sonradan hatırladım,çok daha kötüydü.Bu maçı sanırım şimşekten dolayı durdurdu hakem.Bu arada ilk defa görüyorum derken maçın ertelenmesini söylemiştim aslında.Neyseki 1 saat sonra başladı maç ve Fransa üst üste attığı 2 golle önemli bir galibiyet aldı.Maç boyuncu üstün olan taraflardı zaten.Hak ettikleri bir galibiyet aldılar diyebiliriz.
Fransa'da pas konusunda İspanya'dan aşağı kalmıyor bu turnuva da. Daha mütevazi bir kadroya sahipler ama ortasaha'da ki pas trafikleri gerçekten harika. Cabaye'ın direkten dönen topunda nerdeyse gol olana kadar top çevirecek gibi geldiler bana. Yaşlı Malouda yerine Menez çok iyi katkı verdi bugün. Bana kalırsa İngiltere'nin biraz sonra ki maçta oynayacağı futbol çok şey ifade ediyor. İngilizler yine bocalarsa Ukrayna seyirci desteğiyle bir sürpriz yapabilir İngiltere'ye. Gerçi Rooney dönmüş olacak ama.
Evet İngiltere'nin maçı başlıyor. Bu gece İngiltere maçının çok zevkli geçeceğini düşünüyorum. Umarım bol gollü olur da keyif verir. Bu arada maçtaki heyecanım artsın diye skor oynadım 2-4 ingiltere kazansın :D