iyi akşamlar.ya ben bu hakemleri ne yapayım ya :(
Printable View
iyi akşamlar.ya ben bu hakemleri ne yapayım ya :(
bize bugun wardı mat. den 10 sorudan 8.5 dogrum war :D .. 1 soruyu kimse yapamadı zaten diğer yarımda dikkatsizlik..yarın ing. var kendime guveniyorum ..ing .iyidir..
Bizimde yarın İngilizce var ama bakalım ne olacak.:confused:
Hepinize Allah ve yanınızda ki yardımcı olsun :)
Umarım sınıf geçecek notlar alırsınız
Benim de P.Tesi başlıyor işgenceler :(
ya bu mart Ayı işkence ayı bütün hocalar martın 2. haftası 3.haftası 4. haftası nisanın 1. haftası dolduruyolar bu tarihlere insan strese giriyo..Benim ing iyiydi ama bu Hoca yüzünden gitti canım ing:DÇok çalışıyorum hoca bile bile zor soruo son veli toplantısında bi yüklenmiş bizim veliler sora hocam dut yemiş bülbül gibi:D:D
hadi hayırlısı...
bizim yeni sına sistemi var sınavı sınıında olmuyorsun mesela ingilizce sınavı olacaksın matematik sınavı olan 11. sınıfların yanında falan çok acayip ve kopya çekilmeyecek zor..
Çalışma vakti!!!!
bizimde inkılap sınavımız vardı 100 bekliyorum süper geçti
bu arada inkiIlap ' ı İ harfi ile yazarsak veya okursak inkİlap dersek köpek demek oluyo araadaki fark çok büyük
abi cok felsefiksin :D
hehe:D:D:D
arkadaşlar ben de öyle popomu gere gere oturuyorum evde...ayda bir sınav.ne kadar rahatım yahu:D:D
şaka bi yana hepinize başarılar arkadaşlar...
@fanatikadnan: abi tahminimce sen çoook çalışıyorsun.
Evet baylar hepinize başarılar ;;)
Yücel, bilirim ben senin o gererek oturuşunu :D:D:D
Sınav oldu.Yapabildiğimi yaptım.Yapamadığımı salladım:D
Artık yarınki Genel Türk Tarihi sınavına bakıyoruz.
ehuehe önümüzdeki sınavlara bakcaz desene kısaca:D:D:D
9 senelik öğrenciyim ama ilk defa geçen cuma kopya çektim kendimi kötü hissediyorum :(
Hıım liseye bu sene geçtin galiba..OK bu son olmicak :D
eeheahea neron doğru sölemiş :D:D
herkese selamm:D:D
sanada selam
Şimdi tüm Turksportal camiasına bir sorum var Trackmania Nations oynayan varmı
iyi akşamlar ...
herkese selam...
Quote:
9 senelik öğrenciyim ama ilk defa geçen cuma kopya çektim kendimi kötü hissediyorum :(
biz 5.sınıfta bütün sınavlarda çekiyoduk:Dtest oluyo ya züper oluyo.Hoca herşeyden habersiz gazete okuyo biz diyoruz tuncay 22 gol mü ne atmış..Cevap A diyeli,mm.AAAA öylemi diye bi cevap gelir birilerinden:D
Her neyse bende matematik yazılısında 90 ın altında beklemiyorum alırsam bana YUH zaten STS ler rezalet gelmiş annem seni Meslek lisesine yollıcam diyo bende sinirleniyorum..
HEdef Sosyal Bilimler LİSESİ Siyasetçi olmayı düşünüyorum
Yakışır...Bende siyasal bilgiler okurum,parti kurarız:DQuote:
Originally Posted by benyaben
yok yaa 9 derken anasınıfından başlattım:D:D:D sanki anasınıfında sınav oluyozda :D:DQuote:
Originally Posted by Neron_FB
ben inşallah haziranın 11 inde giricem liseye
Beyler harika maç başlıyor...
valla trt de zara var hangisini izlesem şaşırdım yahu :)
valla ne güzel oldu Albertini gol attı harika attı hem de :):):)
roma 1-0 yeniliyor bu arada...
valla van basten de attı bir tane ama ben hala rijkaard ın hangi takımda oynadığını anlayamadım :)
roma 2-1 yaptı maça bak be...
selam millet.
Selamın aleyküm. İşe girdim sonunda :)