Selamlar :)
Printable View
Selamlar :)
oFF ya iddaa ya eski kupondan alışmışız yanlıslıkla alt oynuyacaz diye iy 1 oynamısız cska maçına ilk yarı 0 bitti :@
Selamun aleyküm. :)
İstanbul-Beylikdüzü ve Bursa Nilüfer'de kuponunu yatıran arkadaşlar. Süper Loto kuponlarınızı kontrol edin. Zengin oldunuz mu :D
Super Loto'yu iki kişi tutturmuş. Şanslı numaralar: 2 - 5 - 29 - 38 - 41 - 51
Beylükdüzü değil Beylikdüzü :D Ah be yanda biz varız Avcılar olsaydı keşke :D
Açıl Guşluk.
S.A. Nasılsınız insallah :D
Herkese tekrardan selamlar.
bu bilgisayar beni delirtmezse dahada bişey delirtemez arkadaş beni !!
Merhabalar :)
Selamlar..
Selam Çakalım :cool:.
Şamar çakalım. :cool:
Kime çakıyosun bücür :cool: :p.
Susun bakayım sizi gidiler
Merhaba arkadaşlar ya:D Tvde falan zaman geçircek bişey varmı şu saatlerde:D
Yarın Dersane var hiç sevmiyorum :D :D
merhaba :D..cnm sıkıldı açtım pcyi :D
SeLam kafe.
Gidiyim dersaneden İngilizce ödevini yapıyım.Nannar hocamız olsa da yardım etse keşke :D
Açıl bea guşluk.
Yeni bir güne hosgeldiniz...
Hoşbulduk iyi geceler.
GünLer ne çabuk geçiyor yahu. 14 Mart 2009'a geLmişiz :)
Herkese iyi geceLer.
İyi geceler hayat cok kısa arkadaslar...İçinizden gelen her seyi yapın içinizde ukte kalmasın...Bi ömür boyunca bunun bedelini ödersiniz...
Öyle be Mehmet söyle bi arkama baktım da öyle...Duygusal bi insan oldum cıktım...Dün Güneşi Gördüme gittim tavsiye ederim mutlaka izleyin...
Selamlar saygılar sevgiler herkesee
İso hosgeldin ya:)
h.b. Burak nasılsın ya yoksn ne zamandr ?
Valla İso,amcamın rahatsızlığı,Çanakkale,arkadasta takılmam falan derken uğrayamadım bi süre
bildiğin gibiyim ya...Sen nasılsın...
Geçmiş olsn kardeşim ciddi bişeymi ? Pff benim iyide rahat batıyo işte :D Kızla aramız iyi tekrar eski hatuna bakıyorm falan deişik :confused: Okul bitiyo bu sene ne yapcam bilmiorm işsizlik var heryerde.
Geçmiş olsun burak abi ben kaçtım iyi geceler..
Tesekkurler İso,Mert...Valla ciddiydi cok ciddiydi gecti cok sükür normal hayata geri döndük...Biz saplar kulübü olarka bi tane bulamıyoruz sen 2.ye göz dikiyon :n:
Kardesım ne diyim ki saka bi yana bu mevzular insanı hep yıpratıyor hem olgunlastıyor...
Hoca benim çok eski mevzu bu yaa. Bu kızdan önce onla beraberdik arada bir böyle aramız çok iyi oluyo tekrardan ona doğru gidiyorm hep. Onla geleceğimiz olmayacağını biliyorum aile falan araya girer ama iştee. Salla yaa değişik
Sorma yaa okulu bitirenlerle konuşuyorum herkes işsiz. Aydın'a gittim işte bu hafta peder biraz iş araştırdı herkesin dediği okul bittikten sonra bakarız şimdi işçilerin hepsini çıkarıyoruz. Allahtan çevresi genişte fazla zorlanmıyorum. kısmet bakalım. Gelecek sene iş bulmak lazım
Biz bu konuyu konustuk galiba İso Bursa'ya gelince tam net hatırlamıyorum ama buna benzer seyler söylediğni anımsıyorum...Valla kardeısm benım dusuncem eski olayı daha cok yıpratır seni içinde kalmıstır yasamak istersin ama bence dikkatli ol simdi ki güzel ilişkini sürdürmeye calıs derim...
İş konusu ülkemizin genel problemi okul bitiyor hayat yeni baslıyor valla ama herkes bi sekılde ekmeğini kazanmalı...Bunu da yapmamız gerekiyor...Ben kacıyorum beyler iyi geceler
Salla be yaa yapcz bişeler artk :) Şimdilik hayatımı yaşamaya bakıyorum işte