Evet Oğuz ankaradayım ben ne oldu?
Printable View
Evet Oğuz ankaradayım ben ne oldu?
herkese iyi geceler :) Naılsınız?
İyiyiz Abi SaoL sen nasılsın :)
eyvallah ibocan :) iyiyiz sen nasılsın
selamunaleyküm beyler oyun tartışması var
benim pc call of duty 1024 seviye de en yüksek kalitede rahat oynuyorum ne yazıkki crysis yüksek seviye de kaldırmıyor ama orta seviye de rahat kaldırıyor ;) varmı benım pc yi geçecekk
Özel araba ile en fazla 45 dakika:).Yarın bende eryamanda olacağım ama sabahtan.
Merhaba beyler.Durumunuz nasıl..?
Malesef bu yaz bize tatil yok gibi..:)
1 hafta kadar yokum arkadaşlar kendinize iyi bakın.Ben kaçtım.
I Replay :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben gidiyorum sonra belki yine gelirim..
Aygün o foto ne abicim:D
Beyler merhaba;
Konfigrasyonlarınızı yazın madem, bizde merak ettik : )
arkadaşlar böyle selamsız sabahsız girdim ama fm de mucize yaşadım yaws ligde samsunsporla 7. dim şubattan nisanın ortasına kadar tatile gittim takım 2. olmuş ben bir daha hep tatile gider başarıların üstüne yatarım ozaman :D
bu arada 10672196 adlı arkadaşım (adını bilmiyorum kusura bakma) adanada oturuyormuşsun yaw neresinde oturuyorsun
Benim ekran kartı GeForce 8600 GT, RAM 512 MB diğer özelliklerini söyleyemeyeceğim. Çünkü evde değilim :)
Ceyhan'dayım ya sen?
oo ben seyhandayım yaw
Hayırlı akşamlar.
sanada hayırlı akşamlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
boşaldı yaws bura kimse konuşmuyor gs yine gökhan ünal ile anlaşmış bu kaçıncı anlaşma gökhanla sayamadım :D
Ben İstanbul'dayım.:)
ah şimdi bende istanbulda olacaktım
NeDeN ?
herşey orda çünkü futbol basketbol istanbulda olsaydım fenerbahçe ülker ve efesin kombinesini alırdım her maça giderdim birde nba dan bir takım gelecek bu yaz
1 saat içinde 15 kişi sorarsa bıkar herkes.Koskkoca sitede kimse görmemiş beni :D
Sende mi extra seko:D