Bugs Bunny kim arkadaşım? ;;)
Öyle bir rumuzlu üye bile yok. :icon_cool:
Printable View
Bugs Bunny kim arkadaşım? ;;)
Öyle bir rumuzlu üye bile yok. :icon_cool:
Yarın neden yok genelde 2 günde olmuyor mu sınavlar? Haa sen yarınkileri daha önce vermiş olabilirsin sebebi geldi aklıma bu mesajı yazarken. :D Dün çok uyudum kafa biraz geç çalışıyor mazur görün. 4. fincan kahveyi içiyorum ama hala ayılamadım, bir de beni bu halde çalıştırıyorlar. Yazıklar olsun diyorum ve susuyorum. :D
Bu arada farkettim ki karnım acıkmış...
Bugün takıma yeni bir çocuk katıldı ben yeni Pato'yum Amokachi'yim dedi bir güzelde hava attı. Sonuç olarak bütün maç boyunca ne gol atabildi ne asist yapabildi bir tane şut çekti onuda çıkardım :D.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...e_restored.jpg
Bugs Bunny, ilk olarak 1938 yılında "Bugs Hardaway" tarafından yaratılmıştır.Havuç yiyişi ve sivri zekası ve n'aber canım demesi ile ünlüdür. Orjinali ise İnglizce What's up, doc?dır. Bir tavşanı temsil eder. 1958 yılında "Knight Knight Bugs" ile Oscar ödülü bile almıştır. Sevimli şirin bir tavşandır. Kendisi Hollywood kaldırımına yazdırmıştır.Çizgi filmlerinin en son sürümü 2004 Yılında yapılmıştır. Adı, ama yeni çalışmalar sürmektedir. Türkiyede ise Serkan Altunorak seslendirmektedir.:)
Iyyyy El Barto varken Bugs Bunny'i kim ne yapsın. :icon_cool:
http://bartomania.netfirms.com/image...El%20Barto.jpg
Selam gençler.
Sitenin bana garizi var sanırım arada bi aılıyor sora kopuyor :D
http://www.geocities.com/familiasimp...etoscopio_.gif
Bu resmi gördükten sonra Bugs Bunny'i tercih ederim :p
Turgut sendemi sınava girdin?
Bneim sınav idare eder bi vaziyetteydi.Bide sınav sabahın körü
nde olmasa manyak olcak ya
Açıl bea..
Açtın başın göğe mi erdi ?
Bu hafta vizeler başlıyor.Çok fena girecek..
;Selamlar;
canını yesinlerQuote:
Erdi canım (:
Seni yesinler Tosunum.
yesinler be gözüm :0:Quote:
Seni yesinler Tosunum.
Tosunum üye notu sayın dikkatimi çekti :n:
Kimse kalmadımı yahu şöyle muhabbetin dibine dibine vuralım
İyi geceler
ben varım İsot:D
bende burdayım hâla
Sende olmasan yandık Burak :n: Bu sefer hırs yaptım 1 takımı 2 sezon çalştırıcm :D Ankaragücüyle ilk sezon bitiyo 2. sezonu bitircm :zuhaha
Gecenin bu saatinde açık TEKEL kalmadığını bilee bilee insanların canını çektrip içen arkadaşları burdan kınıyorum ayıptır kardeşim bizdekide can :D
ohooo memlekete bak :D Burda 12 dedimi hepsi kepenkleri çekmek zornda :(
burda yok öyle dert baraj yolu tekellerin sabah 5'e 6'ya kadar yolu var :D
Açık adres ver gelip yerleşiyorum oraya :n:
Her konuya mesaj yazanlardan acayip ayar olmaya başladım yaa hayırlısı...
iyi geceler gençlik keyifler nasıl ?
istanbul / gaziosmanpaşa / gazi mahallesi açık adres abi istersen pm ile tekellerin olduğu sokaklarıda yollıyayım o bölgelerdeki kiralık evleri fln :n:
Herkese iyi geceler yine lanet bir hafta sonunda..
Hoca sen Gazidenmisin :D Cemevinin oralarda benim arkadaş oturuyo. Paso karışık hacı oralar ya bugn yine karışmış :confused:
Hoşgeldin Freddy
haydaa yine Pazar oldu dimi arkadaş hiç sevmiyorum pazarları ya
guşluğu biz kapattıysak burayıda açmak bize düşer.
Açtın da noldu :0: