Sanırım gökay abi ntvspordan final maçlarının tekrarını izliyor iyi seyirler abi:)
Printable View
Sanırım gökay abi ntvspordan final maçlarının tekrarını izliyor iyi seyirler abi:)
Hoşgelmişsin.Pek bir boş buraları yahu sabah sabah. Eee tabii normal insanlar uyuyorlar daha. :p
Mesajlarda temizleme yapılmış.
evet ya 3 mesajımın ırzına geçilmiş.1799 du 1796 omuş:mad:
Hoşbulduk.Guşluğa sabah gireceğim hiç aklıma gelmezdi.Bende acayip ukusuzum 2 de yattım 4 de kalktım, 5 de yattım 6,30 tekrarr kalktım.Birazdan yola çıkacam 1 hafta kadar yokum.
Ben kaçtım...Guşluk kapatmayı unutmayın.
Benim 68 tane gitmiş:zuhaha ama ben takmam mesaj sayısına
Vay be Hüseyin amma mesajın gitmiş :n: Benim 1500 küsür falan gitmiş :D Şemsi yine 10000'in altına düşmüş :D Keşke 0 olsa (:
bazı takan ve post kasanlar vardı.. İyi oldu..
Yolculuk var ha tatile akıyorsun;;)
Yolculuk nereye?
Kapansın bari :)
Üstümde bir yük vardı kalktığı iyi olmuş. Mümkünse Kalan 1900 mesajıda silin, millet mesaj sayım cok diye benden abuk sabuk seyler istiyolar PM'den :D Msn adresimi bile sildim bu yüzden :D
Ya bu Cem Sultan zehirlenerek ölmüştü dimi yada birini zehirlemişti
543543543534 mesajım gitmiş :D
Traş edilirken zehirli bir ustura ile traş edildi ve 35 yaşında öldü.. Şuan mezarı napolide:D:D
Hangi bölümden temizlenmiş :p
Papa zehirletmişti galiba Cem Sultan'ı :D
Kendi düşen ağlamaz :p
Bide Enver Paşa vardı o da Moskova'da zehirlendi galiba ya da eceliyle öldü :icon_biggrin:
Yok onu ideali uğruna savaşırken bir Türki ülkede vurdular.Kurban bayramının 1.günü idi hatta.Mehmet abi gel kapışalım :D
Amaan olan olmuş..:D hadi find a topic
Bizi yemişler o zaman sayısalız diye :D
Hangi bölümden temizlik olmuş yau
gökay:) iyimisin kardeşim:)
Hayır değilim :p
geçmiş olsun neyin var:confused:
Sorma yahu Emrah bugün msn de beni çıldırttı
Gökay abi 2000 mesaj atıyım ister misin ? :p
Avea'dan mı:):):)
gökay aygüne "he" de gitsin uykusu geldi:) Aygün bi çocuğun bu saate kadar ayakta kalması sakıncalı koçum:)