Selamlar
...
Printable View
Selamlar
...
A.s Memo ;;)
Ben şimdi gidiyorum. Dediğim gibi tesisimizde gizli kamera sistemi vardır ona göre davranın. :zuhaha
selamlar Kafe aleminin insanları :p
Selamlar..
Baran yaptığın ayıp :D
MeMo keyifler nasıl :D İmzada süper olmuş :D
Gerçekten şu anda çok gerginim :icon_cry: :D
Relax Memo,ilk günler böyledir,sinirli olursun,ama sonra alisirsin.Ben senin icindeki Galatasaray askini ortaya cikardim sadece :D
Bu konudan dertliysen,Semoya bi danis,o sana ne yapacagini söyler,malum o da benim magdurlarimdan :D
İçimdeki her aşkı ortaya dökmem ama :p :D
Oooo Memo bu ne hal kanka :DBen birşey daha anladım ki böyle büyük bi iddaayı kaldıramam:p
Selam melam gençler
Semsiyle bir iddiaya daha girmistik,ben Galatasaray sampiyon olacak demistim,eger biz sampiyon olursak Semo yine Galatasarayli olacak :D
selam disco abi:D
Selamlar..
Şemsi abi eskiden galatasaraylımıydı??:D
iyi gidiyo abi senin bu arada ismini sölersen sevinirim daha rahat olur:D
Yaz gelince Ukrayna'ya yolculuk var.. :D
Yok sen yeni takilmaya basladin ya forumda,ondan diyom abicim.
Genc_Kartal olan evet,ama o konu uzun hikaye,darilganliklar falan,sonradan Besiktasli oldu,herseyi unutmak icin nickini degistirdi Semsi.
kesinlikle zaten ben bu siteye girmeye ağustos ayında falan başladım üyeliğim öyle bi kenarda duruyodu:D
Şemsi'nin ne güzel avatarı,imzası vardı.(: 1 hafta geçti hala devam edicekti de Beşiktaşlılar engelledi Şemsi'yi :p
Hadi fazla kalabalık yapmayın burda :zuhaha
Foruma katıldığım yere gidiyorum yav. Tanımak isterseniz, imzadaki videoyu izlemeniz yeterlidir.. (:
Turistik bir gezi olacak..
Ukrayna'nın kızları güzel mi Tarık abi :D
Sa kafe milleti.
Keyifler Nasıl (:
Selam ben geldim dagılabilirsiniz.Ben yokken ters birşey olmamıstır İnşallah
Kızları güzeldir de gittiğim yerde bırakın güzel kızları, hiç insan yaşamıyor.. :D
Selam Kafe Sakinleri...
Yani ben geldim korkamanız lasım :)
oo tam turistik diyosun:D
İnsan yaşamıyosa orda işin ne abi :D
Hoşgelmişsiniz :p
naber karizma?