alacağım seni birgün ayagımın altına ama dur bakalım (::)
Printable View
alacağım seni birgün ayagımın altına ama dur bakalım (::)
Hadi iyi geceler AygüN...:)
Beni mi alıcaksın ayağının altına :n: :p
Bacağım kadarsın zaten pek zor olmasa gerek :D
Al abi al. (::)
İii geceler Serkan hoşgeldin..
Fm oynamayı kaldıracak bir pc ye sahip değilim burada o yüzden Tarık..:)Msn'e zor giriyor:)Eee öğrencilik hali net bulduğuma şükrediyorum:n:
İşinde zormuş be Gökçe..:D
Valla FM siz PC...Tuzsuz Yemek gibi...:)
Zor ama napalım,alıştım artık iki seneden beri,yazları oynardım evimde ama yaz okuluna kalınca bu yaz oynayamadım..Kaç saat başında kaldığımı hatırladım da ne günlerdi o günler..Gelişmiştir bayağı oyun:)
Tuzsuz yemek gibi evet ama mecburum:)
Bizim yaz okulu da yarın sabah başlıyor. Hangi dersler açıldı bilmiyorum bakalım, sabahtan okula gidip öğrenmek gerek. Erken kalkmak için erken de yatmak gerek ama...:D
Hehe:D:D Serkann çok güldüm..Benim okulum 3. hafta olacak başlayalı,yarın gidecem bakayım ne var ne yok cumaya vize varmış arkadaşlar öyle dedi,vizeye de çalışmak gerek hem de çokkk:(:(
Selam arkadaşlar...
Ne yapıyorsunuz bakalım...:)
İiidir Murat,umarız sen de iyisindir..
Neyse ben kaçar herkes kendine ii baksın,hayırlı sabahlar..:)
Hayırlı akşamlar beyler.Keyifler nasıl?
keyifler gıcır Enes sen nasılsın?
Benimde gıcır Emre abi.Basket maçı yaptık top çala çala bir hal kaldım:)
Enes izin verdi, ben de geldim kafeye. İyi akşamlar...
:icon_cool:
çalarım diyorsun yani...
Selamlar efenim.:) Nasılsınız? Beni sorarsanız ben kötüyüm. Aşık bir insan nasıl mutlu olabilir.:)
Yau forumda bi sürü Bursadan fmci var bi ara halı saha yapsak ya Hayrettin abi görse mesajı keske:d
Serko abimizde burada. :)
Çok yanlış bir tespit Mustafa aşık insan mutlu insandır :D
Abi benimde böyle adamları dövesim geliyor :mad:
Neyine açılamıyorsun ki yahu.
Valla benimde kendimi dövesim geliyor abi.:) Açılamıyorum işte abi ne bileyim. Başka yerde şakır şakır konuşurum kızın yanına gelince iptal oluyorum sanki. Aşk bu olsa gerek.
Mustafa sana msnde dediğim gibi ''Her gün öleceğine bir gün öl'' git acıl kıza ben zamanında hata ettim kız uctu gitti.:(
Öyle Burak kitledim kafayı açılacam kıza. Ama nasıl? :)
Abi bırak ya tavuk yürekli misiniz nesiniz.
Dünyanın sonu sanki. :p
Geçeceksin karşısına canım diyeceksin böyle böyle. Zaten kızda da varsa birşeyler gerisi kendiliğinden gelir. :)