Emre abi sol kulvardan nefis bir atağa kalktı. Sağ kulvardan gelen Serkan abi klavye tuşlarını kırarcasına yazı yazıyor. Son 50 metreye girerken iki atlette yarışı bırakıp birbirlerine dalıyorlar.(:D) Tam bu sırada araya forum kuralları giriyor...:)
Printable View
Emre abi sol kulvardan nefis bir atağa kalktı. Sağ kulvardan gelen Serkan abi klavye tuşlarını kırarcasına yazı yazıyor. Son 50 metreye girerken iki atlette yarışı bırakıp birbirlerine dalıyorlar.(:D) Tam bu sırada araya forum kuralları giriyor...:)
Her insanın bir mahremi vardır... :)
Mustafa koş, burada vakit kaybetme. Bu gazla kızın camının altına hemen...
Yürü be Musti.Bişey sorcam sen bı kıza ne zaman sevdalandın öss zamanı kanımca asık değildin:DYoksa o kadar yüksek puan cıkaramazdın.
Valla patlama felan yaşamadım. Beni msn'de sık görenler bilir.:)
Olsun össden sonra patlamısın ya:P
benimki söyleyememekten değildi Musti. ;;)
Ben sevgilimle problemler yaşıyordum farklı yani. :)
Bu arada Yunus msn'den bana 1 Kelime 1 İşlem yarışmasını devam ettiremeyeceğini söyledi.Görevi üstlenecek aday bekleniyor.
http://forum.turksportal.net/vb/show...=56994&page=17
Tam Emre abiye göre bir görev :p
Msnde fenerli kızlara guizayı anlatıyorum oyundan ss falan aldım :D Sırf kızlar için işe bak ya:D
Yahu asıl maksatı biliyorsun sen Enes bırak Engelaarı falan:D Ama bence 16 olması lazım deve gibi adam:D
İyi geceler arkadaşlar , nasılsınız ?
iyidir deniz sen nasılsın...
Ben de iyiyim Fırat abi , photoshop ta bişiler yapmaya çalışıyorum , bi yandan da sohbet işte :)..