Teşekkür ederim Eralp'cim. PrisonBreak ve Dexter'a başladım. Halen etkisindeyim.. :D
Printable View
Teşekkür ederim Eralp'cim. PrisonBreak ve Dexter'a başladım. Halen etkisindeyim.. :D
Tarık prison break izler misin ?
Yav zaten izliyordum Lost ve HIMYM gibilerini ancak şimdi genişlettim alanımı.. :D
Bu arada transferin son günü ; Inter 17 MN Sterlin verdi Persie için. Ne dersiniz ? Yerine kimi alayım ?
Sat bnce .Sen persie'yi nerede oynatıosun...
Yav Persie 3 taktiğime göre de sol kanatta oynuyordu, sattım kendisini hayranı olduğum bir isimle anlaştım yerine.. :)
Kimi aldın kimi kimi?:D
yoksa kimi raikonenmi?:n:
Farfan ımı aldın....
Sessiz sakin bir gece mi bizleri bekliyor ?
Alessandro Del Piero.. :p
Hayır Murat abi seni bekliyordu geliyorsun demi ?
ctrl alt del piero..
fenerbahçe58'den bulaştı yaw
Alican ve Eralp bu aralar fazla gözüme batıyorsunuz ayağınızı denk alın derim :)
Ben gönüllerin şampiyonuyum asırların unutamayacagı adamım
Hayırdır nereden arkadaş olduk Tarıkcım :)
Kendi kendini fazla övme,bırak başkaları seni övsün Alicanım:)
Eralpcim takılıyorum sizlere ama herşeyi tadında bırakmayı ve sınırında yapmayı bilin :)
Eralp hiçbiryere gitmiyorsun abicim, buradasın..
Eralp ne kadar uğraşsan onun gibi olamazsın.Esprileriniz arasında dağlar kadar fark var.
Bütün akşam uyumuşum.Daha yeni uyandım.:S
O zaman ben giderim buraya kadarmış...
Günaydın Aygüncüm nasılsın bakayım :) Bu aralar fazla yorgun görüyorum seni hayırdır ters bir durum yok değil mi ?
böyle bir yarışma vardı galiba KİM GİTSİN diye evet bende soruyorum kim gitsin?
a) galatasaray12
b) Ayg.22
c) Alicanfmfan
d) Hiçbiri
Oylama herkeze açıktır
ALican gitsin:D
c) Alicanfmfan
Gitsin.:)
Aygün gitmesin..
Msnde bi arkadaşımla konuşuyorum o da alican gitsin diyo:D (arkadaş tsi den değil):D
e) TürkuAz
gitsin :)
Bana 2 oy çıktı dostumu düşmanımı bileyim :zuhaha
iyi geceler gençler :)
Selamlar saygılar sevgilerr :) uzuuuun bir gezmenin ardından tekrardan TSI karasularına girmiş bulunmaktayım :D
Bursa_mc nbr çarşamba kupa finali'ne gidiyormuyuz
İyi geceler Mertcan..