Ahmet haber nerde, göremedim de ben ? Sadece "Milan Zlatan Ibrahimovic" yazmışsın da :D
Printable View
Ahmet haber nerde, göremedim de ben ? Sadece "Milan Zlatan Ibrahimovic" yazmışsın da :D
İlk ben açayım diye hemen anlayacağınız kadar yazdım :D Ntv kırmızı bant kaynak :D
AC Milan
According to ACMilan.com, Zlatan Ibrahimovic has signed for AC Milan on a loan with option to buy for 24 million Euros. Nonetheless the same statement says that he will be signing a four year contract, pending a medical.
Vikipedia'da böyle yazıyor.
Sanırım haberi yayınlarken yanlışlıkla cevap gönder'e bastı düzenle butonu olmadığı için de öyle kaldı :)
Benim duyduğum kadarıyla da kiralanmıştı :)
bence akıllı transfer olmuş..
huntelaar adına üzüldüm ancak bize gelirse üzülmem :D
Anlaşmanın detayları ilk mesajda.
Huntelaar gitti gibi birşey bu arada. Schalke istiyor.
7 tane nokta:zuhaha
opsiyon kullanılırsa(ki kullanıcaktır) 40 ına kadar oynama fırsatı bulur 8) :D
Böylece Robinho'y talip olan Milan Zlatan'ı alarak tercihini gösterdi. Şimdi Robi-Barca denklemi de çözülemezse Robi-BJK olur mu acaba diye bekliyoruz bakalım. :)
Milan muradına erdi
28 Ağustos 2010 22:31 | NTVSpor.net
Milan Kulübü, İsveçli golcü Zlatan Ibrahimoviç'in transferi için Barcelona ile anlaştığını açıkladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/59/ib...0300_FO3XX.jpg
İtalyan devi Milan, Zlatan Ibrahimoviç'i kadrosuna katmak için bir süredir transfer görüşmeleri yürüttüğü Barcelona ile anlaşmaya vardı. Resmi internet sitesinde "Sonunda bizim" başlığıyla açıklama yayınlayan Milan Kulübü, transfer pazarlığının olumlu sonuçlandığını duyurdu.
Ibrahimovic ile Pazartesi günü resmi sözleşme imzalanacağını belirten Milan, İsveçli yıldızın 2010-2011 sezonunda kiralık olarak forma giyeceği, satış opsiyonunun ise kendilerinde olacağını bildirdi.
Foto çok güzel:zuhaha
Şunuda söyleyeyim bir sezon önce 70 milyona al sonra sonraki sezon kirala birde 24m opsiyon ver
Eto=25 m euro
(g)
çok aradın fotoyu:zuhaha
Ntv spor koymuş valla:n:
Süper transfer Milan için...
:zuhaha:zuhaha:zuhaha foto süper :zuhaha:zuhaha
Barca tarihinin kazığını yedi heralde Ibra konusunda tamam kötü performans sergilemedi ama Eto'o + 40M€'da boru değil hani :D:D
Bu adam kadar döneğini görmedim , Juventus,İnter,Milan sırada Roma mı var acaba :D.
İyi para almış Inter :D Ama Burdisso'nun da Roma için kaliteli transfer olduğunu düşünüyorum.
8 milyon avro Roma'nın son yıllardaki pahalı transferlerinden biri ama Burdisso'ya değer mi tartışılır.
24 milyon euro çok az bir rakam Ibra için
az degilki yerinde bir rakam gecene sezon ne yapti? vasati asamadi bojan oynasa en az onun attigi kadar gol atardi.. barcelona ibrahimovic transferinden cok büyük kazik yedi.. milan adina iyi transfer belki italyada yeniden patlayabilir.
Bu arada barca nında boy ortalaması iyice düştü
toure>mascherno, zlatan>villa
duran toplarda sıkıtnı hem atakda, hem defansta :p
1990dan beri 3 büyükte de oynayan tek oyuncu olmuş Ibrahimoviç.
E forvet kalmadı Barça'da ?
Yanlış anlamayın 3.bir forvet.
Ve beklenen transfer gerçekleşti
AC Milan kulübü uzun süredir uğraş verdiği Zlatan Ibrahimovic transferinde sonunda mutlu sona ulaştı.
3
1
28 Ağustos 2010 Cumartesi - 23:04
Sporx.com dış haberler
http://www.sporx.com/img/3/2010-2/ib...c398493857.jpg AC Milan kulübü sonunda İsveçli forvet Ibrahimovic konusunda İspanyol kulübü Barcelona ile anlaştı ve oyuncuyu 1 yıllığına İspanyol kulüpten kiraladı.
Uzun süren görüşmeler sonucunda Milan kulübü, yıldız oyuncuyu 1 yıllığına kiralarken, 1 yıl sonunda oyuncunun bonservisini de alabilir. İki kulübün İsveçli milli oyuncuyu 1 yıllığına kiralama konusunda el sıkıştığı söylenirken, Milan kulübü, finansal konuda sıkıntı yaşamasından dolayı 4 yıllık anlaşma periyodunun ilk yılının parasını ödedikten sonra oyuncuyu isterse bonservisi ile birlikte satın alabilecek. Milan kulübünün bu yaklaşımı ekonomik koşullar açısında tedbir almak için yaptığı söyleniyor.
Transfer ücretinin 24 milyon Euro civarında olduğu söylenirken, İsveçli oyuncunun ilk yılki ücreti için 7 milyon euro alacağı söyleniyor. Yıldız forvet oyuncusu sağlık kontrollerinden geçtikten ve sözleşme işlemleri halledildikten sonra transfer her iki kulüp tarafından da duyurulacak.
Öte yandan Milan Asbaşkanı Adriano Galliani Barcelona'da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ibrahimovic'i 1 yıllığına kiralama ve daha sonra da 24 milyon euro karşılığında satın alma konusunda anlaştık. Ibrahimovic pazartesi günü sağlık kontrolünden geçecek ve sözleşme imzalayacak" ifadelerini kullandı.
IBRAHIMOVIC: "GUARDIOLA'NIN İSTEDİĞİ OLDU"
İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic ise yaptığı açıklamada, "Guardiola benim Barcelona'da oynama hayallerimi parçalayan kişidir. Ben odaya girdiğim zaman Guardiola odayı terk ediyor. Benden korkuyormu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Konuşmak onun problemlerinden birisi. Şuan mutluyum çünkü Milan'a gidiyorum. Futbolda her şey 24 saat içerisinde değişebilir. Bu Guardiola'nın istediği son" ifadelerini kullandı.
pes'te milan'ım artık ^^
İbrahimoviç transferi Milan'ım için çok iyi oldu ama hala takımda sorunlar var.
guardiola neden korkuyor en büyük sorun:zuhahaQuote:
IBRAHIMOVIC: "GUARDIOLA'NIN İSTEDİĞİ OLDU"
İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic ise yaptığı açıklamada, "Guardiola benim Barcelona'da oynama hayallerimi parçalayan kişidir. Ben odaya girdiğim zaman Guardiola odayı terk ediyor. Benden korkuyormu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Konuşmak onun problemlerinden birisi. Şuan mutluyum çünkü Milan'a gidiyorum. Futbolda her şey 24 saat içerisinde değişebilir. Bu Guardiola'nın istediği son" ifadelerini kullandı.
Helal olsun Milan'a sonunda bombayı patlattı.
Bu transfer biraz Berbatov olayına benzemiyo mu.Yanlış hatırlamıyosam baya pahalı bi fiyata geldi ama çokta bişey yapamadı
Son günLerde yapıLan transferLer geneLde tutmaz.En son Baros son günLerde geLmişti ve baya da goL attı.Onun dışında nadir..
muhteşem bir haber :D forza MilaN
Olmadı be İbo bu sefer olmadı.