O transferlerle İbo bir mi :)
Printable View
Yahu transfer bu beLLi mi oLur? Ibra da BarceLonada tutmadı meseLa.Tutmaması için kesin bir sebep gerekmiyor ama son gün transferLerinin tutmama OlasıLığı artıyor.:)
Messi geLse bugün Arjantin'in oyun yapısına benzer bir takıma,Barcadaki gibi oLabiLir mi hayır.:)
İşte bu yahu. Bu sene tekrardan Milan'ı desteklemeye devam. FORZA MİLAN!
fovet hattı baya iyi oldu ya inzaghi nin ölüsü gol atıyo :D huntelaar borielo pato zlatan :D
arkada roni sorun kanatlarda gerçi milan hangi taktikle oynuyo bu sene bilmiyorum ama olsun :D inş. şampiyonuz bu sene inter bu sene şampiyonluğu "RAFA" kaldırdı bence :D
Milan doğru bir transfer yaptı.İbo da kendini bulacaktır.
Barcelona neler kaybetti neler bu adam icin 46 milyon euro+etoo'yu veriyorsun 24 milyon euroya milana satıyosun zaten rezil gereksizdi barcelonaya sonucuna agır katlandılar ancak milanda en azından kendini biraz gostericektir diye dusunuyorum cok agır beklentiler gene olursa aynı sekilde hayal kırıklıgı olur barcada oldugu gibi
80 yaşına kadar oynatırlar artık..
Elinde Juan-Mexes gibi bir ikili varken değmez.Ha tabi Ranieri Mexes'i kesicek muhtemlen geçen sene yaptığı gibi.Kaldı ki 8 Milyon Euro bence biraz fazka bir bedel.Fiyatından ziyade Juan'ın yerinin garanti olduğunu düşünürsek, Ranieri'nin yerinde olsak kaçımız Burdisso'yu Mexes' tercih ederiz.
MiLanda yaş kısıtLaması yokmuydu yahu? FazLa genç değiL mi MiLan için? :n:
galliani imza törenine interlileri de çağırmış...
Udinese 0 - 1 Genoa
Roma 0 - 0 Cesena
Milan sonunda adına yakışır bir transfer yapmış ama tek iboyla olacak iş değil
Çok iyi bir transfer.Milan'ı yeniden ayağa kaldırır İbra ..
Arkasında tüm oyuncular artık bitme seviyesine gelmişken , çoğu da bitmişken İbra hiçbir işe yaramaz. Milan'da ilk 3'e giremez.
İnzaghi'nin Barça'ya attığı golü görünce Inzaghi'nin anca yedeği olur diyorum :) .Şaka bir yana süper transfer olmuş Milan'ıma .
Pato , Ronaldinho ve birde İbra var şimdi. Şuan Genoa kadrosu bile Milan'dan daha üstün bence.
İnter'e hiç girmiyorum zaten Benitez vatandaşlarını doldurup saçmalamassa daha 4 sene kimse elinden alamaz İnterin liderliği.
Benim ilk 4 tahminim İnter ,Juve , Roma , Genoa.
Pato-Ronaldinho-İbrahimovic üçlüsü ligi domine eder takımı şampiyon yapar.
İnter'in şampiyon olmasındaki en büyük etkenlerden birisi olan Mourinho gitti. Ve İnter son maçında da Atleticoya kaybetti. Milan'ında şampiyonluk için İnter e yakın bir şansı var bence.
Ronaldinho geçen sene baya iyiydi eğer bu sene de ona yakın bir performans gösterirse Ronaldinho'nun paslarıyla Ibra Milan'ı ilk 3e taşır ama şampiyonluk zor
Milan geçen sene iyi oynayıp kazanamıyodu çünkü borriello efendi 10 tanede 1 gol yapabiliyodu ayrıca yaşlı falan ama pirlo seedorf gibi oyuncular tam formdan düşmedi aslında göreceksiniz milan şampiyon olacak bu sene hele bek almakta akıllarına gelirse mesela sol bek bi tane süper olur
bu sene Milan şampiyon olur :D bu sefer olacak inter'in elinden alacağız şampiyonluğu
İnter, Fabregas'ı almak için seferber olmuş durumda. Her an bir bomba patlayabilir benden söylemesi.
Milan'ın İbrahimovic'i alması Moratti'yi kızdırdı.
Fabregas Barcelona'yı istiyor.
Milan son dakikada Robinho'nun transferini açıklayabilir.
SoLda Robinho, Ortada RonaLdinho, Sağda Pato, önde İbra..
Aman aLLahım ofans hattına bak.
güzel transfer ama transferlere harcanan paralar konusunda ciddi gariplikler var bi yerlerde milyonlarca euro,dolar konuşuluyor, bir yerlerde yıldız oyuncular opsiyonlu kiralanıyor anlayamadım tam
Milan'ın Shevchenko'dan sonra yaşadığı forvet sıkıntısını bitirebilecek bir transfer.Barcelona'da beklentileri karşılayamadı ama İbrahimovic İtalya'da kendisini kanıtlamış çok iyi bir forvet.Milan'a büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.Gerçekten çok iyi transfer.
milan 4-0 yendi lecce yi inter bologna yla beabere kaldı milan şampiyon bu sene 8) Yaşasın Rafael Benitez :D
Şükür ya ! Takımım Milan dünya üzerinde en sevdiğim oyuncu İbrahimovic senelerdir isterdim , İnter'de oynarken de hayrandım , kısaknıyordum , mükemmel bir transfer bu sene şampiyonluğu alırsak , eski Milan da geri döner.!
Huntelaar, Schalke'ye gitmiş bu arada.
Quote:
FourFourTwo Schalke sign Huntelaar from Milan http://
tinyurl.com/2u5gztz
16 minutes ago via TweetDeck
Ersin Düzen'inde işi gücü yok paso tweetliyor yav :D:DQuote:
ersinduzen robinho milan'da...
evet ama hepsi birbirinden egoist oyuncu peste en iyi takımlardan biri oldular ama reelde çok zor.4-5 maç birlikte izlemek lazım önce.
kaç paraya bitti acaba bu transfer.