Merhaba....
Printable View
Merhaba....
Maraba............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............................
Sakin olsaydın Gökay abicim :D
Birinin gapatması lazım. Gapan guşluk gapan!!! :)
Eğer sana kazık atıyorsa o zaten senin dostun değildir.Quote:
Dost kazığının acısını çekmek delirmekse delirdim evt.. Bunu ancak benim gibiler anlar..
Aynen Merhaba..
Naptınız bakem.
Gapan dedim :D
selam gençleer:)
Açıl susam açıl. :p :D
Hayır gapanacak dedik yahu!!! Gapan guşluk gapan!!! (::)
neyse ben kaçıyorum şimdi zaten kapanır birazdan. :D
Haydi kapandı.Ben hiç uyumadım.Gözlerim fenalık geçiriyo
Kim demiş. :p :n:Quote:
Haydi kapandı.
Ben kahvaltı edeyim.GEliyorum :)
Neyse bende işe doğru yol alayım. Herkese günaydınlar iyi günler.
Ayrılmak günü gelmişse zamandan
meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol
sallanmaz o kalkışta ne mendil nede bir kol...
Selamlaşma bitsede muhabbete takılsak.
Günaydınlar.
Gapan dedik gapan yahu!!!
Guşluğu daha kapamadık.
KAFE Açılmıştır..!
Ben mi gapatsam ne?:D
Sabırsızlıkla OKS sonuçlarını bekliyorum.Uyuyamam herhalde bu gece...Sabah 10'da veriliyomuş herhalde sonuçlar...
Beyler olmuyo yahu böyle bi konu bulup konuşsak yahu:)
İyi sabahlar yarın bugün oks sonuçları açıklancakmış.umarım istediginzi puanı alırsınız
selamlar..
nasılsınız bakalım ?
İyidir Oğuz sen nasılsın ?
teşekkürler Aygün ama sinirliyim internet acaip derecede yavaşladı.. :mad:
Selam oguz ne oldu yahu benim internet normal..